Jump to content

Joystick problémák

Pordy
 Share

Hali!

Tudom hogy a játékban a repülők repülésmodellje undorító, és hogy a simulátor módban is igazából egy mouse joysticket kezelsz botkormánnyal de most már unom, hogy nem tudom beállítani sehogy sem a botot. 

Logitech Extreme 3dPRO-m van..

Próbáltam 0 érzékenységgel, nonlinearity nélkül, nonlinearityvel, Maximum érzékenységen, a kettő között mindenféle képpen, de mindig az van, hogy bármivel megyek, a ... játék mindig túlkorrigál, A botomnak semmi baja, de folyton azt tapasztalom hogy a gépem ugrál a levegőben, pl lenyomom az orrát a gépnek és elkezdi a jobb és bal csűrőket hajigálni jobbra-balra, mintha egy instruktor beleszólna a dolgomba. Célzásnál valami rettenet, célkeresztben a gép és egyszerűen nem lehet egyenesbe tartani a gépet a legkisebb mozgásra is bármilyen beállításnál úgy reagál mintha dobálnám a botot...

Hasonló tapasztalata van valakinek?

Mielőtt még valaki a botkormányomat okolná, IL-2 be tökéletesen működik. és kivállóan irányítható, de itt nem találok olyan beállítást mint az IL-2be.

Esetleg tudna valaki régi róka segíteni aki megtalálta a módját hogy irányítsa ezt a játékot?

Edited by Pordy
medal medal

Hali, nem tudom segít e valamit, itt vannak az x52-es beállításaim, egészen jók RB-n, és SB-n is.

Hali!

Tudom hogy a játékban a repülők repülésmodellje undorító, és hogy a simulátor módban is igazából egy mouse joysticket kezelsz botkormánnyal de most már a faszom tele van, hogy nem tudom beállítani sehogy sem a botot. 

Logitech Extreme 3dPRO-m van..

Próbáltam 0 érzékenységgel, nonlinearity nélkül, nonlinearityvel, Maximum érzékenységen, a kettő között mindenféle képpen, de mindig az van, hogy bármivel megyek, a hülye játék mindig túlkorrigál, A botomnak semmi baja, de folyton azt tapasztalom hogy a gépem ugrál a levegőben, pl lenyomom az orrát a gépnek és elkezdi a jobb és bal csűrőket hajigálni jobbra-balra, mintha egy kibaszott instruktor belepofázna a dolgomba. Célzásnál valami rettenet, célkeresztben a gép és egyszerűen nem lehet egyenesbe tartani a gépet a legkisebb mozgásra is bármilyen beállításnál úgy reagál mintha dobálnám a botot...

Hasonló tapasztalata van valakinek?

Mielőtt még valaki a botkormányomat okolná, IL-2 be tökéletesen működik. és kivállóan irányítható, de itt nem találok olyan beállítást mint az IL-2be.

Esetleg tudna valaki régi róka segíteni aki megtalálta a módját hogy irányítsa ezt a ***********@&!!!$ß********** játékot?

medal medal medal

Szia Pordy!

Én megértem, ha mérges vagy, de ha nem javítasz ki pár szót a hozászólásodban, akkor valószínű értelmes válasz nélkül el fog tűnni. Én  megjártam párszor. Valami "manó" :crazy:folyton elvitte a hasonló hozzászólásaimat.

Nekem is totál ilyen gondjaim vannak FRB-n, és Il-2 '46-ban remekül ment nekem is minden.

Csak ne találkoztam volna Me 262-ben Mig-9-el... azután letöröltem. :Ds

medal medal medal

Helló! Ezekeket használtam. Persze az uccsó patch  kicsit átszabata a dolgokat,de hátha találsz valami hasznosat benne.Illetve a sim battle topicban van log extreme 3d-röl is téma.UI:rég láttalak játékban. Melyik nemzetet viszed?

medal medal medal

Melyik nehézséget használod Pordy? Simplified controls, Real vagy Full control? Az elsőnél még az instruktor keményen beleszól a vezetésbe.

medal medal medal medal medal

Olyan mintha egy szuperérzékeny botkormányom lenne akármiylen beállításon vagyok irányíthatatlan mikroszinten.

Simulator battle persze, ez is "árkád" de mouse joystickkal 100szor jobban irányítható...

Edited by Pordy
medal medal

Helló! Ezekeket használtam. Persze az uccsó patch  kicsit átszabata a dolgokat,de hátha találsz valami hasznosat benne.Illetve a sim battle topicban van log extreme 3d-röl is téma.UI:rég láttalak játékban. Melyik nemzetet viszed?

Kipróbálom őket:) köszönöm

Visszamentem IL-2be online warozni, nem szívesen játszok ebben az árkád fullreálban...

medal medal

• 2 months later...

Nekem az utóbbi egy hónapban nagyon nyikorog a joystickom.

Leginkább akkor, amikor kicsi mozdulatokat csinálok vele, de akkor nagyon. Ilyenkor megmozdítani is nehéz. Viszont, ha nagyobb mértékben mozdítom meg, akkor gond nélkül emel/dönt/fordít, csak túl sokat és borzasztó korrigálni.

Minden joystick ilyen vagy csak kifogtam egy vackot?

Edited by Feher_Keresztes
medal medal medal

Itt egy videó arról, hogy igazából mi is a gondom:

http://www.youtube.com/watch?v=bl5GdGTMDDA

medal medal medal

Itt egy videó arról, hogy igazából mi is a gondom:

http://www.youtube.com/watch?v=bl5GdGTMDDA&feature=youtu.be

Privát :crazy:

medal

Még van rá kb fél év garancia. Elvileg ez is beletartozik. Nem?

medal medal medal

Elég ha bezsírozod. Nekem is volt ilyen, bekentem, megjavult. Vannak akik gyorsközötővel még a rugót is összébb húzzák, hogy ne legyen olyan erős.

medal medal medal medal medal

• 2 weeks later...
  • 10 months later...

Na akkor van egy metalstrike botom de hiába rakom fel a Vibramgame Device drivert a winfos azt mondja nem kell hozzá ,működik persze a joy ,de nincsen vibram a joyban! mikor megvettem felrakta szépen de volt vele baj akkor leszedtem mindent és azóta csak alap windóz drivert veszi figyelembe és azt mondja az a jó.

medal medal medal

Milyen op rendszer?A driver milyen op rendszerre készült?A joy meghajtód próbáltad már kompatibility(xp, vista, win7) módban telepíteni?Frissebb drivert a joy-hoz letölteni és telepíteni?

Na akkor van egy metalstrike botom de hiába rakom fel a Vibramgame Device drivert a winfos azt mondja nem kell hozzá ,működik persze a joy ,de nincsen vibram a joyban! mikor megvettem felrakta szépen de volt vele baj akkor leszedtem mindent és azóta csak alap windóz drivert veszi figyelembe és azt mondja az a jó.

medal medal medal

Milyen op rendszer?A driver milyen op rendszerre készült?A joy meghajtód próbáltad már kompatibility(xp, vista, win7) módban telepíteni?Frissebb drivert a joy-hoz letölteni és telepíteni?

Win 7 64 bit telepiti a drivert a cdről de a vin nem veszi figyelembe frissebbel is ezt csinálja. Leszedem felrakom akkor is létezik a mappa azt létrehozza de nincsen benne driver és ez metalstrike pro és nem 3d pro szóval kéne hozzá driver szerintem. HID szabványos játékvezérlőnek fogadja el  csak.

medal medal medal

Win 7 64 bit telepiti a drivert a cdről de a vin nem veszi figyelembe frissebbel is ezt csinálja. Leszedem felrakom akkor is létezik a mappa azt létrehozza de nincsen benne driver és ez metalstrike pro és nem 3d pro szóval kéne hozzá driver szerintem. HID szabványos játékvezérlőnek fogadja el  csak meg usb beviteli eszköznek . feltolja rá a win drivert és cs.

medal medal medal

Próbáld meg ezt a drivert:

http://download.geniusnet.com/2009/Game/RF_Driver.zip

És jobb egérgomb a setupra, tulajdonságok->kompatibilitás->futtatás a következő kopatibilitási üzemmódban->windows 7

ha feltelepült gép újraindít.

ez a régi drivereknél szokott segíteni.

Win 7 64 bit telepiti a drivert a cdről de a vin nem veszi figyelembe frissebbel is ezt csinálja. Leszedem felrakom akkor is létezik a mappa azt létrehozza de nincsen benne driver és ez metalstrike pro és nem 3d pro szóval kéne hozzá driver szerintem. HID szabványos játékvezérlőnek fogadja el  csak.

medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...