Jump to content

horten ho 229

DogeAkaOlofm
 Share

Musi brać bomby, do tego został stworzony. lol
Zanim go wprowadzą to mi pewnie pyknie czterdziestka. Nic to, jeszcze jetów nie odblokowałem.
Najpiękniejszy samolot EWER, buduję model   : J

Chyba się zesram ze szczęścia :3 bałem się że odrzucą pomysł wprowadzenia, ale widocznie za dużo osób go chciało w hangarze

• Upvote 1
medal

• 1 month later...

potwierdzone już że go dodadzą :) Tylko zaraz... przecież to prototyp który nigdy nie brał udziału w bitwach. Czy nie lepiej by było iść dalej w lata 60' 70' niż dawać na siłe samoloty które nigdy nie służyły?

Sidewindery itd.? Ta, yhm.

• Upvote 1
medal medal

Znając logikę Gaidjin, to będzie kolejny free frag w niemieckim drzewku. :good:

Nie będę się dziwił, wczoraj pograłem F-86A-5 na HB i stwierdzam że niemieckie teamy jetowców są bardzo marne pod względem umiejętności (z łatwością rozwalałem niemieckie Migi-15 czy Sabre swoim stockiem...).

Ogólnie bitwy przypominają starcie kosiarek.

Btw

A tutaj zamieszczam jeden ciekawy przypadek :D

[spoiler]

[spoiler]

14603708135_f4fc16153a_o.jpg

[/spoiler]

I chwilę później na forum:

[spoiler]

14603706765_8cb6523560_o.jpg

[/spoiler]

Gdyby ten gość trochę pomyślał to by mnie spokojnie rozwalił bo strasznie lamie w jetach...

A i wolę nie komentować Me-262 z dwoma silnikami rakietowymi... (lecą na [ai] B-17 i wiadomo co się dzieje)

[/spoiler]

Edited by RideR2
medal medal medal medal

Ah ten entuzjazm  :crazy:

Wybacz, ale po przeżyciach jakimi było wyekpsienie 3 Me-262 i nerfie Komety (o drzewku, He-162 oraz MiGa się nie wypowiem, bo ich nie mam) też ciężko mi się zdobyć na entuzjazm nowego jeta z końcówki wojny. Mam tylko nadzieję, że za szybko nie znerfią CL-13, bo chciałbym się nim trochę nacieszyć (a znerfić go wręcz trzeba, nie będę się upierał, że ma być OP, bo nim gram)

medal medal medal

Po tym co deweloperzy robią z grą to ciężko mieć jakikolwiek entuzjazm.
  • Upvote 2
medal medal

Nie wiem co się nim tak podniecacie, albo dostanie osiągi na poziomie Fw190 albo wywalą go na 8.0/8.3/8.7. Do tego powalone niemieckie 30mm i już teraz z 99% pewnością można stwierdzić, że ten samolot będzie niegrywalny.

Edited by Rclz
  • Upvote 2
medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Znając logikę Gaidjin, to będzie kolejny free frag w niemieckim drzewku. :good:

Ah ten entuzjazm  :crazy:

masz racje galakty ale taka prawda to będzie free frag,  powinien walczyć z samolotami z tego samego okresu b17, mustangi a nie panthery i sabre 

Edited by krzyskle_pl
  • Upvote 2
medal

• 2 weeks later...

A jakie 30mm miał mieć? Bo mk 103 jest raczej dobre ;)

MK103 były montowane na szturmowcach, to działko przeciwpancerne... (wyjątkiem jest Do 335 i Me 410)

Edited by McKylu
medal medal medal medal

Hmm, skoro to i tak prototyp który byłby w służbie gdzieś w 1946.. Może by tak mu dać działka mk213? ^^

medal medal medal medal

MK103 były montowane na szturmowcach, to działko przeciwpancerne... (wyjątkiem jest Do 335 i Me 410)

Me 410 z MK 103 pierwotnie miały służyć wyłącznie do atakowania jednostek nawodnych, a Do 335 miał również pełnić rolę szturmowca, także liche z nich wyjątki. ;)

• Upvote 1

Nie zależnie od tego jak ta maszyna będzie wyposażona, i jak będzie latać, to skin na nią już mam.

[spoiler]zh1raXj.jpgyAGCaN9.jpg[/spoiler]

Z tym że w WT, będzie miał ciekawsze efekty graficzne.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• 2 months later...
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...