Jump to content

Arkáda

SambalaCz
 Share

• 2 months later...

Arkáda bude brzy u tanků a letadel aktualizaci , v akrkádě tanky budou mýt pomoc letadel, a  u letounů  simulátoru RB  atd.Zatím chybí nové bojiště  a stroje tanky .

• 1 month later...

Dobrý den,hra war of thunder,není kompatibilni pro windows 8 ,mohli bys te vydat updat aby kompatibilně z Windows 8 ,já sem ve hře reventant,a u tanků má te chybu  zasekává obraz  ve hře na bojišti,jmenuji Radek sem z EU.Ale letounů  ok.

Ty robot či co? Jinak s W8 to kompatibilní je. (Kdyby ses chtěl hádat, tak já mám W8 a nikdy jsem neměl žádný problém) Spíš se koukni na aktuálnost ovladačů GK.

Edited by plevel123
  • Upvote 1
medal medal

Guest

Mám doaz ohledně zaměřování v tancích. Celkem často se mi stává, že mě odstřelí tank vzdálený více jak 1km. Já ale nejsem schopný zaměřit tank, který je cca 900+ metrů vdálený, prostě zmizí zaměřovací křížek. Je toto hování způsobeno typem tanku, posádkou, nebo něčím jiným? Pokud posádkou, kterou vlastnost zlepšit?

Křížek ti sice zmizí na kilometru, ale pokud na něho míříš, a vidíš červeně označenou jeho siluetu, tak to znamená, že to trefíš.

Po dlhom čase som si pustil AB lietadiel a nestačil som sa diviť čo z toho urobili. DM je neskutočný.  Čo tam tie lietadlá znesú zásahov bez zmeny letových vlastností je neuveriteľné. Normálne som nabral dojem , že zostreliť lietadlo v AB je teraz väčšia drina než v RB.  Najväčší problém som mal s ukazovateľom predstrelu. Neviem či už som si od neho tak odvykol, alebo od doby čo som kedysi AB hrával ho nejako rozštelovali, no teraz som sa podľa neho nejako nevedel trafiť.  A keď už som sa aj trafil tak to len zaiskrilo a nič z toho.  Keď som ho po troch hrách radšej vypol , hneď sa mi akosi začalo viac dariť.  Dva krát po sebe som krátkou dávkou zabil pilota , následne na jeden prelet som ustrelil krídlo JU-87 a celkovo som mal pocit , že niekoho zostreliť je jednoduchšie. Tak teraz neviem či to bolo len šťastie, alebo sú hráči, ktorý nepoužívajú ukazovateľ predstrelu, odmeňovaný účinnejšou muníciou. 

medal

• 3 months later...

Omlouvám se za hloupou otázku, jsem nováček. Hru hraju cca týden, přičemž jsem nasledoval celkem dost herních videí a řekl bych, že jsem se do toho celkem dostal. Jak je ale možné, že mám asi tak 15% vítězství v bitvách? Skoro vždycky mám pocit, že můj team je složený z extrémních tupců, kteří absolutně ignorují zóny k obsazení a zůstávají někde v zadu, přičemž nedělají vlastně vůbec nic. Pořád koukám na mapu jak blázen, píšu do chatu, ale nic. Semtam mám i přes to výbornou bitvu, honim se od capu ke capu, bránim, ničim... Ale vyhraju tak max 1-2 z 10ti. Stává se vám to taky? Nemyslim, že to hraju nějak špatně. Očekával bych nějaké random výsledky 50/50, ale v podstatě celý týden je jedna velká porážka...

• 3 months later...

Zapnul jsem po delší době (tankovou) arkádu, abych si vyjezdil opravy a hasičáky u nových tanků (který stejně přeskočím, protože Rusáci mají mezi OP BR3-4.3 a OP7+ totálně hluchý místo) a CO TO PROBOHA JE? To někdo hraje??? Bez duševní újmy?

V RB topikách se nadává na ultra low hráče, v arkádě je to vlastnost. Křoví tam má čistě dekorační účel.

Hlavně ten šok když vlezu do arkády, někam se rozjedu a už na spawnu mě šijou a to ta bitva začla teprve (v mapě Polsko je to dotažené k "dokonalosti", dostal jsem v pátý vteřině bitvy hit na 1,8 km od KT přes celý město, barák, střechu, strom, 3 řady keřů a šutry, samozřejmě všichni vidí všechny, kam se hrabou ULQ "skilleří" z RB).

O tom, že jsem tam nenašel žádnou úlohu pro hráče, ani nemluvě (možná tak mačkat myš, když je cooldown na výstřel, a když není, tak jezdit dopředu a dozadu pod úhlem a doufat, že to neprojde, byť člověk neví ani odkud čekat ránu).

No a ten spam těch letadel, to je úplná katastrofa, zatímco arkáda letecká je jakž takž hratelná a expení modulů je tam celkem pohoda, arkáda tanková je utrpení a dobrá parodie. Tam neustále něco bouchá, ječí, tříská, ale logiku a možnost využít v nějaké míře inteligenci jsem v tom nenašel. Jenom tam rychle naskakují expy a farmí se posádka, kdyby byl nějaký farmbot/glider do arkády, nezlobil bych se a nedivil. Jezdit sem tam a střílet na zelený křížek umí i bot.

Edited by Wunderwaffe_CZ
medal

Zapnul jsem po delší době (tankovou) arkádu, abych si vyjezdil opravy a hasičáky u nových tanků (který stejně přeskočím, protože Rusáci mají mezi OP BR3-4.3 a OP7+ totálně hluchý místo) a CO TO PROBOHA JE? To někdo hraje??? Bez duševní újmy?

V RB topikách se nadává na ultra low hráče, v arkádě je to vlastnost. Křoví tam má čistě dekorační účel.

Hlavně ten šok když vlezu do arkády, někam se rozjedu a už na spawnu mě šijou a to ta bitva začla teprve (v mapě Polsko je to dotažené k "dokonalosti", dostal jsem v pátý vteřině bitvy hit na 1,8 km od KT přes celý město, barák, střechu, strom, 3 řady keřů a šutry, samozřejmě všichni vidí všechny, kam se hrabou ULQ "skilleří" z RB).

O tom, že jsem tam nenašel žádnou úlohu pro hráče, ani nemluvě (možná tak mačkat myš, když je cooldown na výstřel, a když není, tak jezdit dopředu a dozadu pod úhlem a doufat, že to neprojde, byť člověk neví ani odkud čekat ránu).

No a ten spam těch letadel, to je úplná katastrofa, zatímco arkáda letecká je jakž takž hratelná a expení modulů je tam celkem pohoda, arkáda tanková je utrpení a dobrá parodie. Tam neustále něco bouchá, ječí, tříská, ale logiku a možnost využít v nějaké míře inteligenci jsem v tom nenašel. Jenom tam rychle naskakují expy a farmí se posádka, kdyby byl nějaký farmbot/glider do arkády, nezlobil bych se a nedivil. Jezdit sem tam a střílet na zelený křížek umí i bot.

Bot to zvládne s čím máš problém ty? :-)Chápu že si nasranej s těma výsledkama u IS 2 ale to není modem.V RB si dobrej a AB nezvládneš? :-)

medal medal medal

Bot to zvládne s čím máš problém ty? :-)Chápu že si nasranej s těma výsledkama u IS 2 ale to není modem.V RB si dobrej a AB nezvládneš? :-)

Pravda je, že když jsem vlezl do AB, tak jsem  taky neočekával střelbu před desatero křoví a kopečků. No ale na to je jediná rada, když je to tak otřesný mód, tak je lepší ho nehrát.

medal medal medal medal medal medal medal medal

Pravda je, že když jsem vlezl do AB, tak jsem  taky neočekával střelbu před desatero křoví a kopečků. No ale na to je jediná rada, když je to tak otřesný mód, tak je lepší ho nehrát.

K tomu není co dodat , jen že je zdaleka nejobsazenější mod.

Bez ukazatele bych se obešel , fyzika a ovládání by mohlo být víc HC to souhlas , ale že vidím nepřítele na kilák a on mě s tím problém nemám.Po 3 hrách si popravdě zvyknu i na RB styl ale trpím tím hledáním , u mě je to spíš otázka trpělivosti které se mi silně nedostává.RB je dobrej mod bohužel ne pro mou náturu a očividně to tak má většina lidí.

medal medal medal

• 1 month later...

Prečo nespravíte PvE mod kde by sa pripojovali hráči proti botom? Myslím si, že by to hráči viac uvítali ako hry kde je len mala šanca na úspech. Tak isto nie je fér, ak sa v bitke stretne plne výskumaný stroj a hráč bez akéhokoľvek vybavenia to fakt nedáva zmysel ani hrať. Taktiež keby dávalo do hry stroje z jednej úrovne a nie, že si kúpim tier 2 a hneď idem proti tierom 3. Mali by ste tu hru spraviť aspoň trocha férovu inak to pre mňa nemá zmysel ani hrať.

Prečo nespravíte PvE mod kde by sa pripojovali hráči proti botom? Myslím si, že by to hráči viac uvítali ako hry kde je len mala šanca na úspech. Tak isto nie je fér, ak sa v bitke stretne plne výskumaný stroj a hráč bez akéhokoľvek vybavenia to fakt nedáva zmysel ani hrať. Taktiež keby dávalo do hry stroje z jednej úrovne a nie, že si kúpim tier 2 a hneď idem proti tierom 3. Mali by ste tu hru spraviť aspoň trocha férovu inak to pre mňa nemá zmysel ani hrať.

ty ses snad uplne zblaznil nebo ses tak mimo normalne??s PvE bez teda nekam a vůbec to tu nevytahuj pokud mas problém hrat s zivejma hracema tak si porid neakou offline hru a hraj si proti pocitaci sam nekde stranou v koutě a na WT bud tak hodnej prosim te zapomeň!!!!!!

Ale ten mód tu přeci od začátku WT je. Jsou tu jednak přednastavené mise přímo od Gaijinu, jednak si ty sám můžeš udělat svoje vlastní.

medal medal

Hrát proti lidem je fér ,hrát proti AI je nefér :-)

Vybavení na té urovni co hraješ dostaneš hned .Ostatní taky odemykají =tudíž je to fér.

Na Tiery se nehraje , rozptyl BR +- 1 je na GF v poho , mají to tak všichni= je to fér.

Je přirozené že začátečník jako ty bude dostávat přes papulu , buď máš chuť se zlepšovat nebo bude lepší pro tvůj team(30pc win rate) když zůstaneš u offline her.BTW na osobní staty nekoukej důležitý je vítězství teamu.

medal medal medal

Tu možnost máš v dynamické kampani a ve vlastních bitvách. Jenže Ti to nic nepřinese. Boti hrajou úplně jinak než hráči, takže až si potom budeš jednou myslet, že už to umíš, tak Tě první bitva proti hráčům vyvede z omylu. 

Co se týče férovosti, tak na tu je tady spousta názorů, ale osobně si myslím, že co se týče pravidel, tak je to pro všechny stejné a tudíž stejně fér (nebo stejně nefér, jak chce každý sám).

Prostě vydrž a za nějaký čas budeš nováčky tejrat sám.

medal medal medal

. . .. .BTW na osobní staty nekoukej důležitý je vítězství teamu . . ..

No aniž bych se chtěl hádat tak bych řekl že ve hře kde o tvém postupu a tudíž výzkumu strojů a jejich vybavení,na čemž je ta hra založená, spíš záleží právě na tom co ten který hráč nastřílí a doslova urve.Vítězství týmu mu je krom dobrého pocitu k prdu,to mělo jakýs smysl když byl násobek RP za první bitvu.Čili když tým vyhrál tak se tvůj zjisk násobil,když prohrál dostal jsi méně i ty.

Dneska kdy si každej může spustit svůj osobní boost už mi může být vítězství týmu takřka ukradené. . .

• Upvote 1
medal medal

No aniž bych se chtěl hádat tak bych řekl že ve hře kde o tvém postupu a tudíž výzkumu strojů a jejich vybavení,na čemž je ta hra založená, spíš záleží právě na tom co ten který hráč nastřílí a doslova urve.Vítězství týmu mu je krom dobrého pocitu k prdu,to mělo jakýs smysl když byl násobek RP za první bitvu.Čili když tým vyhrál tak se tvůj zjisk násobil,když prohrál dostal jsi méně i ty.

Dneska kdy si každej může spustit svůj osobní boost už mi může být vítězství týmu takřka ukradené. . .

tak já to mám tedy přesně opačně, protože jde o KOLEKTIVNÍ hru, nehraju ji sám....takže je pro mě daleko důležitější vyhrát, stejně to mám u fotbalu , hokeje, prostě tam kde nehraju sám  ( jedno jestli PC hru, nebo sportovní klání ).., než kolikrát budu skorovat zrovna já....a každé vítězství je přece násobičem....

ano , budu se snažit podat maximum, ale nejsem ve hře sám....., pokud bych takový názor jako ty měl, lítám wing  of prey ;)s

Edited by waltare
medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...