Jump to content

Arkáda

SambalaCz
 Share

tak já to mám tedy přesně opačně, protože jde o KOLEKTIVNÍ hru, nehraju ji sám....takže je pro mě daleko důležitější vyhrát, stejně to mám u fotbalu , hokeje, prostě tam kde nehraju sám  ( jedno jestli PC hru, nebo sportovní klání ).., než kolikrát budu skorovat zrovna já....a každé vítězství je přece násobičem....

ano , budu se snažit podat maximum, ale nejsem ve hře sám....., pokud bych takový názor jako ty měl, lítám wing  of prey ;)s

Jsem hráčem AB,to bych asi měl zdůraznit hned úvodem.Kolektivem myslíš ty kteří na tebe hodí bobek když tě rasí enemák ,nebo ty co s klidem střílí skrz tvůj letoun aby si urvali kill protože Gaijin řekl že musíš mít hodně sestřelů aby jsi si mohl pořídit smysluplně fungující letadlo a nemusel jsi lítat s vrakem ? Nebo ty co tě s úplným klidem rammnou protože opět letí vyžrat kill a nemají ani špetku slušnosti aby napsali byť jen blbé ,,sry ". Tak ti mně opravdu nezajímají, nebo tedy lépe řečeno nejsou mou prioritou ve hře. Mám-li ,,zeleného " spoluhráče tak ho po očku slednuju a jak se dostane do nesnází tak se mu snažím pomoci.Vidím-li ,,modrého " jak na něj někdo zle dotírá tak pokud je na nějaký rozumný dosah a neohrožuju-li sám sebe víc než je zdrávo (tzn. když se sám blb vrhne mezi 4+ enemy) tak taky pomůžu.

Možná je to právě to ,,hraní pro tým " ale to tak neberu.

Odměnou mi často bývá že mám za sebou enemy kterého se nemůžu zbavit a tak ho táhnu přímo proti skupince přilétajících ,,našich " . . a co se stane ? skupinka se rozestoupí aby nám nepřekážela a vesele si letí kamsi do dálav za svým a enemák na mém ocasu je jim ukradený.

Takže asi tak nějak.

A ve hře stále jde o to aby hráč nastřílel co nejvíc aby se mohl někam pohnout.

Já i ty sporty vždy dělal solové protože tam jde přesně o to co v kom je,ve fightu nemám možnost se schovat za někoho a nechat ho aby zápas oddřel za mě.

Nevím, možná jsem tedy sobec, ale klidně přiznám že to neřeším, asi proto že jsem tedy ten sobec. Až nebude hra o grindění pro vylepšování tak možná i spousta z nás sobců přestane být sobci a začne hrát pro výhru týmu.

Cože vítězství týmu násobí ? Možná se pletu ale žiju v domění že násobky jako takové, ovlivněné výhrou týmu byly zrušeny ? A právě díky osobnímu boostu na RP je výhra týmu nepodstatná.Pokud žiju b bludu tak budu vděčný za osvětlující info.

medal medal

Nerozčiluj se, víš že hraju RB a zapomínám že ty AB :Ds

Ano souhlas, měl by jsi nastřílet aby jsi se někam pohnul, ale PÚ ti třeba dosti situaci ulehčuje, to samé premium stroje....

a vidíš, já si myslel že tato hra není o grindění, ale o to dobře si zalítat a být týmu i něco platnej.... ;)s

v kolektivním sportu, stejně jako v zaměstnání kolektivu lidí  taky velmi rychle poznáš co v kom je.....a taky jak to kdo fláká a nechá za sebe druhé dřít....a dodnes mě to stále dokáže občas  vytáčet :Ds 

a pojetí týmové hry, jsou prostě hvězdy ...a také nosiči vody...., dříči....jenže mě přijde že každej chce být hvězda...ale na to je třeba talent :Ds

medal medal medal medal

Grind z toho dělá Gaijin,to nebylo o tom že to tak beru já,pouhé konstatování fatku z mé strany.Konec konců to bych přeci nemohl lítat stále dokola vyexpené letouny tak jak lítám.To jen v poslední době jsme se dal na expení těch už koupených.. Já osobně se snažím lítat spíš na tu pohodu, a právě proto mi možná vítězství týmu za nervy nestojí ;)s

Já byl vždycky spíše introvert a samotář, lidi jsou pakáž :lol:

• Upvote 2
medal medal

A co by na to řekl Jarda Jágr :curious:  ?  Tak lidi jsou různý mě prostě netěší prohrávat ani se vézt na práci teamu , proto hraju roli jakou hraju.Grindění je pro jiný nátury asi , jednou budou mít všechno a co pak ? Začnou hrát pro hru nebo toho nechají?

Zajímavý že často na team vidím nadávat pak ty co jdou jen po killech bez nebezpečí a úkoly neřeší.Mě spíš napadne sakra tohle byla hloupost Joe  :salute: .

• Upvote 1
medal medal medal

Šmarja ,Jarda Jágr . . . .,vy češi by jste bez něj byli snad ztracení,co dělá Jágr, s kým chodí Jágr,co řekl Jágr. . . Vždycky mě pobaví ta vlna vlastenectví a auta ověšená vlajkama když se někde hraje hokej.To že jinak republika v řadě případů v exrementech je každému ukradené.Skončí hokej, vlaječky se uloží a vlast si může políbit anál. . . . :Ps

A ti co jim to jedno není a třeba nechtějí nějaké uprchlíky z tramtárie protože je budou muset živti až do konce jejich života jsou označování jako extrémisti,radikálové a nebo dokonce ,,náckové " ..

Když to vezmu k prameni této jistě ,,smysluplné výměně" tak tazatel si posteskl že coby začátečník sotvaže si pořídí éro druhé éry (psal druhý tair ) tak že je konfrontován s vyspělejším protivníkem.A že by potřeboval nějaký čas a prostor na vyexpení výbavy.Pomiňme jaký by to mělo smysl,ale že by mělo být jeho prioritou aby vyhrál tým ???

No nevím ,řekl bych že co potřebuje nejvíc je nastřílet a tudíž vydělat aby mohl vylepšovat,Nějaké vítězství týmu je v tom případě druhořadé.A to je to o čem jsem psal. A určitě to není jeho vina že musí honit každý kil jako blázen ,to vymyslel Gaijin.A že PVE není zas úplně nesmyslná věc (minimálně po nějakou dobu) je krásně vidět v OBT WoWs .Navíc tam má hráč i dostatečnou možnost si nový stroj vyzkoušet v praxi (v boji s jinými hráči proti botum ) a naučit se s ním dřív než vleze do ostré bitvy a tím pak může být i platným pomocníkem pro tu kýženou výhru týmu ;)s

Co zjistíš u WT v testovacím letu ? skoro prdlajs a něco se tam se strojem naučit taky moc nejde.U tanků si ani vlastní testovací jízdu proti botům udělat nemůžeš.S letadly aspoň to.

No ale nechme W.G. W.Gčkem.

Add. Grind. ještě jendou opakuju že je to výmysl od ,,Šneka " a nevyhne se mu nikdo, ani ten kdo jím tak demonstrativně opovrhuje na forech.Prostě musíš i když nechceš,jak jinak vylepšíš novou popelnici na použitelný letoun / tank. . ? Je-li nějaký jiný a geniální způsob tak sem s ním, věřím že jej spousta lidí ocení. :yes:

A co budou dělat až všechno vyzkoumají a nakoupí ?? No třeba budou lítat už jen pro tu radost a třeba budou tlačit tým k vítězství .. . 

Jinak, zeptej se Storma, ten si tu občas postěžuje že už všechno má a není ve hře co dělat. . . . :salute: (to není nic proti Radkovi)

Edit: slovo  f.u.k ve smyslu ,,jedno" je postováno jako xxxx :-)

Edited by rottwi
medal medal

Tak určitě   :Ds .Samozřejmě napůl vtip s Jardou .

Teamová hra a lepší osobní výsledek není v rozporu naopak.

Samozřejmě to nikomu nenutím , nervy mi to neničí ale je to smutný.

Uznávám expení doplňků na V je bez premia i s ním naprd.Zas než se dostaneš k opravám a hašení máš z toho pěknej realistickej zážitek :Ps

Tajk jsem se dozvěděl že Praha byla postavená za zlato z kolonií a Afrika před kolonizací byl pozemský ráj , já blb si myslel že to bylo trochu jinak a nebejt Evropy tak tam Arabáši loví otroky ještě dnes.Asi tak  :salute: .

• Upvote 1
medal medal medal

.A že PVE není zas úplně nesmyslná věc (minimálně po nějakou dobu) je krásně vidět v OBT WoWs 

No tady máš možnost dát si výukové myse a nebo existují vlastní bitvy, mise nebo cvičné bitvy kde se dá taky ledasco nastavit.

Opravdu tohle bych neřešil a to jestli to funguje dobře nebo špatně ve WoWS ukáže až čas, teď to je stále ve vývoji a všichni víme jak dopadl WoWP kde mimochodem šlo taky bojovat jen proti botům.

Ve WT je tolik možností jak si vyzkoušet jak hrát, že není potřeba dávat ještě extra bitvy s boty pro začátečníky, navíc tam se stejně nic nenaučí a první hráč si s nimi vytře zadnici, jen oddálí nevyhnutelné a to, že de budou muset naučit hrát proti hráčům sami nebo si seženou parťáka co jim pomůže(nebo jsou všude i různá videa s návody).

Naprostá zbytečnost, která není potřeba.

medal medal medal medal medal medal medal medal

LemonJoe : S tou Prahou jsi mně dostal :lol:  docela rád bych si poslechl originál.

Marseill : Jo já ti rozumím,jen jsem se snažil vysvětlit o co mu asi šlo. Ve WT jsem se něco nalítal v tzv. testovacím letu který si v levém dolním rohu můžeš odklepnout.Navolit lze kolik botů bude hrát s tebou, kolik proti a jejich úroveň.Když si nedáš žádného parťáka tak letíš stejnak v čtyřčlené etce.A když dáš enemáckejm botům ,,veterána " (nebo je tam ,,eso " ?) a nějakou pořádnou početní převahu tak je to celkem slušná sranda.Oni totiž primárně dávají přednost tobě a ani na chvilku nemáš nouzi o jejich pozornost.Třeba na tréning úhybných manévrů to není úplně k zahození.

Ale jemu spíš šlo asi o možnost vydělat si na upgrade trochu jinak než se hned měřit s živými hráči.Tam je k tomu dobré v lodičkách právě to PVE, příjem sice podstatně nižší ale má to zas lehčí,a teoreticky ho může hrát do nekonečna a pořídit i vyexpit všechno.To že se real hráči chovají jinak a pak ho stejně ,,vyčistí " je nasnadě,ovšem pilovat přesnost střelby tam může a to mu může pak usnadnit život v PVP.. .. . Ale dosti ,,wowsáckých" lodí na foru WT.

Jak píšu, souhlasím s tebou a jen jsem psal co asi zamýšlel.

medal medal

No ohledně grindu:

Ten si dělá hráč sám sobě. Co tě nutí neustále jak "blb" se hnát za další úrovní stoje, nebo top strojem?

Já to pojal tak, že létám to co chci a ostatní vyšší stroje ignoruji. Prouďáky mě vůbec nezajímají a když se k nim už dozkoumám, tak hodím výzkum na bombardéry, které sice prakticky nelétám, ale furt mi jsou alespoň teoreticky k něčemu.

Takže se pohybuji na hranici 3. až 4. ranku. To jsou plnohodnotná II. válečná letadla, občas u některých národů proložena poválečnými (všichni víme které).

Občas zabrousím do reakčních, či proudových strojů 1. generace, ale brzy dojdu opět k názoru, že mě to nebaví a vrátím se k vrtulákům, protože to je to pravé.

Mimo to rád si zahraji i na BR 2, nebo i nižším. Ovšem ne za rusy, to bych musel mít jedině náladu na vraždění neviňátek.

Není pro mě problém hrát klidně i většinu bitev měsíčně na BR 4 = 3. rank, i když zkoumám 5. rank a tedy jsem výrazně penalizován na výzkumu strojů. Jenže to je mi jedno, hraju pro zábavu a vyšší stroje mi ji nepřinášejí, tak nevím proč bych se jimi měl nějak zabývat.

Pokud jde o výzkum modulů jednotlivých strojů, tak do počátku 4. ranku je to pohodička. Stačí několik letů a je vyzkoumána většina modulů. Osobně považuji za nejdůležitější vyzkoumat hlavně náboj. pásy, krom 20mm USA (ty mají ten základní nejlepší z nabídky).

Sice to píšu z pohledu RB hráče, ale v AB to bude to samé, ne li rychlejší (příjem RP)

• Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Jistě, dělají si to sami hráči svou honbou za něčím lepším ,respektive vyšším. S tím naprosto souhlasím.Konec konců i já to hraju tak nějak jako ty ,mám pár oblíbených letounů a těch se držím.Mám tam hodně letounů vyzkoumaných ale nekoupených.Prostě není nějak důvod.

Jenže kolik procent hráčů to má tak ? Řekl bych že spousta,ne-li většina se právě žene pořád výš,už jen třeba proto aby jim někdo na foru nezačal nadávat do zbabělců nebo noobů co s levelem XY až XYX lítaj nízké BR.

A toho využívá systém hry a nutí je dosahovat pokud možno co nejvyšších příjmů v bitvách aby měli za co zkoumat.

V AB by možná mohl být, nebo je ,rychlejší příjem RP,ovšem zase na druhou stranu v AB se to často mele v malém prostoru (viz. ,,slavná" air dominace ) a tam se stockem moc muziky většinou nenaděláš .Relativně rychlá smrt zas nějaký závratný příjem neumožní.No a když ti smíšený BR díky tomu že se s ním dá kouzlit ještě přihodí letouny na samé hranici rozptylu tak je to o to horší.V RB můžeš trochu víc taktizovat,využít některé vlastnosti letounů a třeba faktu že některé si ulomí křídla později než jiné atp. V ABčku mi včera He-111 utíkal střemhlavým letem aby pak vzápětí kousek nad zemí vybírat ostrou svíčkou,prováděl lopasy a podobné nesmysly.Naprosto mimo všechno jsou ruská SBčka které v pohodě v AB točí se stíhačkama a ti ořachlejší hráči dokonce stíhačky aktivně nahání.

No ale vzato kolem a kolem nevím proč já tady vlastně něco vysvětluju nebo obhajuju když sám autor to má na háku.Jeho problém a tudíž jeho boj,nemá -li zájem o tom diskutovat tak má účast je naprosto zbytečná.Já PVE ve WT nepotřebuju,sice bočas při expení ,,rostu" ale vždy se tím prokoušu k zdárnému konci.

Čili z mé strany konec debaty.

medal medal

Šmarja ,Jarda Jágr . . . .,vy češi by jste bez něj byli snad ztracení,co dělá Jágr, s kým chodí Jágr,co řekl Jágr. . . Vždycky mě pobaví ta vlna vlastenectví a auta ověšená vlajkama když se někde hraje hokej.To že jinak republika v řadě případů v exrementech je každému ukradené.Skončí hokej, vlaječky se uloží a vlast si může políbit anál. . . . :Ps

ty kraso tak tys to teda vystihnul s tim hokejem,,,,tuhle tvoji vetu si zapamatuju a použiju při první prilezitosti.......dobře ty jako:c))

a propos nejsi ty RTTW ze sousediho fora,,,,,,ja sem swice:c))

Takto ak nebude žiadny iný mod PvE tak ja odchádzam pretože to nie je hrateľné s ľuďmi keďže strieľaju len cez textúry alebo do motora. Ako je možné že oproti mne stoji rovnaký tank a strelime obaja na do rovnakého miesta, jeho strela ma zničí a moja neprebije ako pardon ale čim ďalej má WT bližšie k WoT a nechcem hrať hru z ktorou som skončil. Mali by ste sa zamyslieť...

Takto ak nebude žiadny iný mod PvE tak ja odchádzam pretože to nie je hrateľné s ľuďmi keďže strieľaju len cez textúry alebo do motora. Ako je možné že oproti mne stoji rovnaký tank a strelime obaja na do rovnakého miesta, jeho strela ma zničí a moja neprebije ako pardon ale čim ďalej má WT bližšie k WoT a nechcem hrať hru z ktorou som skončil. Mali by ste sa zamyslieť...

AB je prostě prasomlejnek a pokud ti vadí, že tě spatří každej na kilometry, že se využívají prostřelitelné textury, tak ti nedoporučuji pokračovat v AB. Střelba do motoru je přeci normální, netuším co ti na tom vadí?

Když se potkají dva tanky a vystřelí po sobě, tak záleží jakou munici použijí a jestli to není třeba hraniční průstřel, protože potom je šance, že to neprojde a jemu třeba ano, navíc známe takové pohádky, že se potkali dva stejné tanky, střelili se do stejného místa a stáli pod stejným úhlem. Neříkám, že to je nemožné, ale velmi, velmi nepravděpodobné, protože i malé natočení zvýší hodnoty pancéřování, navíc mohl stát i o něco níž/výš a to jsou potom hodnoty také jiné.

Pokud nemáš ke svému tvrzení nějaké důkazy, nejlépe záznam, tak by ses měl zamyslet ty, jinak to je další příběh, "kterak jsem zhebl aniž bych nepřítele trefil do slabého místa, ale chybu si nepřiznám a záznam vám nedám, protože mi musíte přeci věřit"...

Spousta lidí tu vyplodí takové báchorky, že mě zkušenost naučila většině věcí od hráčů nevěřit a nejdříve si to prověřit. ;)s

Edited by Marseill
medal medal medal medal medal medal medal medal

No po 34 hod odehraných v tancích ve všech modech, v AB 150 a vitezství 60, lvl 10, nevím ale myslím že na takové závěry máš ještě brzy, co bys chtěl? aby strom zastavil střelu ( ano tlustý strom ji zastaví ) , některým oknem v baráku se dá prostřelit, to je logické snad, navíc jak už bylo výše psáno, každý má jiný počet munice, jinou munici, navíc v AB, RB a SB se tanky určitě nechovají totožně..... Střela do motoru - většinou oběť zpanikaří a začne se hasit, tím pádem dáš nepříteli čas aby tě dorazil, tank klidně počká 10 sec než nepřítele odpráskneš....

Edited by CSVP_Paya_CZ
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• 1 month later...

Ahoj chalani. Obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc pre kompletné nastavenie ovládania tanku ku ktorým som sa vrátil po dlhšej dobe nehrania. Ovládanie mám myšou a konkrétne apelujem na zvislý náklon hlavne a jej posunutím dopredu potrebujem dať osu hlavne hore a posunutím dozadu hlaveň pri zameriavaní cieľa dole.Teraz to mám úplne opačne . hladal som to aj v nastaveniach no nenašiel som spôsob ako a kde sa to dá zmeniť.  prosím hráča s podobným nastavením mojej požiadavky aby mi preposlal svoj setup. Vopred ďakujem.  

• 4 weeks later...

Dnes jsem měl  zajímavou bitvu.

Normálně arkáda a berlínské předměstí. Začne hra a já koukám jak tele na nový vrata.Všichni sedíme na letišti s běžícími motory.Normálně jsem chvilku horečně přemýšlel zda jsem si to nějak nepřepnul do RB.Pak se startovalo ,hned několik lidí z obou týmů nezvládlo start .Já to rval nahoru co to šlo neb ač opovrhovaný arkáďák tak mám některé návyky vlastní elitářům z RB smile.png Jasně že drtivá většina všech zůstala nízko nad zemí a hnala se směr nepřátelské území. Mě se povedlo nahoře sundat dvě Cataliny a právě jsem se spouštěl na Ki-43 když v tom konec bitvy.

Výsledky byly taky zajímavé,nejlepší z obou týmů měl tři sestřely,pak já se dvěmi stejně jako další dva hráči a zbytek týmů měl čisté nuly.Tohle jsem v arkádě ještě nezažil .

Ale musím říct že se mi ta hra opravdu líbila. Až bude o vánoční dovolené víc času tak prubnu tu super těžkou RB, předstřelové kolečko už nepoužívám dost dlouho (nespoléhám na něj ) takže jedinný limit by pro mě mělo být lámání křídel. laugh.gifwink.png

Nevíte někdo co to s tím startem z letiště bylo ? Jestli nějaká náhoda nebo nový styl misí v AB ? Vůbec by mi to nevadilo.

medal medal

RB je v mnoha ohledech lehčí než AB, aspoň v tancích, kde se nemají kde skrýt na 2 km )), a hráči RB nesnesou že je na mapě vidět a budou psát jen o zeleném křížku který znamená kill pro lamy ))), i když to není až tak pravda )

Edited by CSVP_Paya_CZ
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

RB je v mnoha ohledech lehčí než AB, aspoň v tancích, kde se nemají kde skrýt na 2 km )), a hráči RB nesnesou že je na mapě vidět a budou psát jen o zeleném křížku který znamená kill pro lamy ))), i když to není až tak pravda )

obtiznost dle viditelnosti souvisi s tim za co hrajes, s rychlim a malo pancerovanym tankem nechces aby te nikdo videl a dobrych vysledku budes snadneji dosahovat v RB, naopak s pomalym tezky stihacem si v AB snadno pohlidas aby te nikdo neflanknul...

v globale je samozrejme obtiznejsi RB nebot vyzaduje vic pozornosti

v čem je tanková RB v MNOHA ohledech lehčí ?

medal medal medal medal

Jak se pozná AB hráč který omylem/náhodou vstoupil do RB ????? Správných odpovědí je několik .

Jak se pozná RB hráč , který omylem /náhodou vstoupil do AB ???? Správná odpověď je asi tak jedna .

medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Rotwíku taky jsem jednu dostal pár dní zpět.Bohužel moc rychlá hra no nápad to není zlej.Ty vzdálenosti oproti RB byly mnohem menší takže dynamiku  si to ponechalo.Občas nějakej ninža pokus zaznamenám , včera nás to hodilo v tankových 8v8 , no my v četě 4  , spolupráce přehlednější a 8-0 se dalo uhrát , tanků je dost  , nechtěl bych to prioritně ale na zpestření dobrý.

medal medal medal

Jak se pozná AB hráč který omylem/náhodou vstoupil do RB ????? Správných odpovědí je několik .

Jak se pozná RB hráč , který omylem /náhodou vstoupil do AB ???? Správná odpověď je asi tak jedna .

ad 1 :když už vzlétne a nerozláme se v divu a zbude mu pár nábojů než někoho najde , stejně prd trefí ...vlastní zkušenost :crab:

medal medal medal

skutečně by mě zajímalo, co Pája myslel tím, že RB a dokonce nerozlišujíc tankové či letecké, v čem jsou v mnoha ohledech snažší....

osobně jsme nehrál ani jednu tankovou arkádu, stačilo mi vidět to na videu a řekl jsem si že tohle je pro malé děti , nic ve zlém Pájo- můj názor, hrál jsem tedy tankové RB s ikonkama,což byla právě těžší arkáda, pro ty větší děti, jako jsem já :Ps :secret:

Edited by waltare
medal medal medal medal

Pája se zmiňoval o zvláště tankových RB.

Ovšem to že enemáci tě na 2 Km nevidí znamená i to, že ty nevidíš enemáky a tak se najednou vyloupne některý z nich a tebe nic netušíc pošle hned do hangáru a je po ptákách, další stroj už nevezmeš, protože nemáš body pro další stroj.

On trochu opomenul, že rozdíl není jen v zobrazování ikonek (to je to nejmenší).

• Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...