Jump to content

Arkáda

SambalaCz
 Share

Pája se zmiňoval o zvláště tankových RB.

Ovšem to že enemáci tě na 2 Km nevidí znamená i to, že ty nevidíš enemáky a tak se najednou vyloupne některý z nich a tebe nic netušíc pošle hned do hangáru a je po ptákách, další stroj už nevezmeš, protože nemáš body pro další stroj.

On trochu opomenul, že rozdíl není jen v zobrazování ikonek (to je to nejmenší).

pak ale Pája by měl vědět že tam nejsou ikony nepřátelských letadel taktéž....a že to není o tom co máš na liště, že s tím taky vždy hraješ...., proto jsme se zeptal, když píše snadnosti v mnoha ohledech

medal medal medal medal

skutečně by mě zajímalo, co Pája myslel tím, že RB a dokonce nerozlišujíc tankové či letecké, v čem jsou v mnoha ohledech snažší....

osobně jsme nehrál ani jednu tankovou arkádu, stačilo mi vidět to na videu a řekl jsem si že tohle je pro malé děti , nic ve zlém Pájo- můj názor, hrál jsem tedy tankové RB s ikonkama,což byla právě těžší arkáda, pro ty větší děti, jako jsem já :Ps :secret:

Já co zkusil RB tak jsem měl víceméně městké mapy, myslel jsem to tak že tank šel v RB hned na první moji ránu, což v AB je třeba většinou až na 2, a ta hra městká v RB byla rychlá a svižná, to se mi líbilo, pak jsem měl nějaký větší mapy a promne to bylo prostě nudné, bez atmosféry....jak už bylo řečeno, v městkých bojích je RB jednodušší na zničení nepřítele, v AB těžší, je třeba víc dávat bacha, mimo město zase těžší, to je pouze můj pohled a zkušenost, jinak každý hraje co se mu líbí a baví ho. Samozřejmně se bavím o tancích aby bylo jasno. Původně jsem myslel že v rb nejsou žádný ikonky nad tankama, no byli tam, když to mělo být realistický tak mněto zaskočilo. Jel sem v RB sám, v týmu to je zase jiná hra, zase 4 - 5 x se respawnout to se mi v AB nestane no :), prostě mně překvapilo že sem myslel že tam budu za lamu co hraje ab a v rb si ani nevrzne. ( protože nemám ten přiblblí zelený křížek :Ds, to je tak vše co bych ktomuto měl. )

Edited by CSVP_Paya_CZ
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

RB je kouzelná v tom, že tady lze více taktizovat, protože tvůj tank i se vzdálenosti se neukazuje soupeři už od spawnu... Na druhou stranu.. RB je nuda, všechno se to vleče... Než dojedeš do půlky mapy, tak se mezitím vymlátí mezi sebou a jak tam dojedeš tak vystřelíš párkrát na zakempeného Henschela na Kursku 2 kilometry daleko, který ovšem má v RB naježděno 5K bitev tak tě vyndá na první dobrou...

Na RB mě štve ještě jedna věc... teda spíše na hře... Hraju a všechno je v odstínech šedi a celkově barvy jsou vybledlé... Jak vypnu trávu tak je to jako kdybych hrál Counter-strike 1,6... Hledat nějaké šašky na hnusné mapě s vyblitými barvami opravdu nechcu.

AB mám raději z důvodu akčnosti. Souhlasím s "Pájou". Tam to lítá... Ne jak v RB kde si lidi hrajou na Paprika Korps, odměřujou, hledaj pixely apod a skládaj zkoušku z Matematiky... Navíc si můžu s klidem na duši zapnout i trávu :-)

Tanková RB stojí za kulový, letecká RB je dobrá, tanková AB je dobrá, letecká AB stojí za kulový

• Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal

Proti AB nic nemám, když to někoho baví, tak proč ne. (i já jsem to tam chvíli zkoušel když úplně domrvili tanky, ale není to pro mě)

V RB jsou ikonky jen na mapě a to pouze spolubojovníci a vidíš své kolegy vizuálně. Nově se tak zobrazují i zásahy soupeřů na mapce (udělá to na okamžik takové malinké kolečko, které hned zase zmizí) Letadla nejsou označená nijak. (jen spolubojovníkům se ná krátkou vzdálenost objevuje označení jako v SB)

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Já myslel, že toto téma je "Arkáda", ne "Hate Arkády" ...

Ať si každý hraje, co mu vyhovuje ne?

já ji nijak nesnižuju, vyjádřil jsem svůj osobní názor na tankové arkády  a zaujalo mě Pájovo tvrzení o snadnosti RB, jinak samozřejmě souhlasím, at si každý hraje co se mu líbí ;)s

Edited by waltare
medal medal medal medal

Super kluci, já se zeptal jestli už taky někdo dostal v arkádě misi se startem z letiště a vy se tu dokážete pomalu pohádat okolo AB vs. RB tanků. Vzhledem k tomu že v tancích nemám odehranou ani jednu misi,ať už v jakémkoli modu,a s 90% jistotou můžu tvrdit že se na tom nic měnit nebude ,tak jsou pro mně vaše reakce informačně naproto vyčerpávající :yes: :lol:

Ale v pohodě,neberte to ve zlém.

Tomíku : I ty ,Brute ? ;)s

medal medal

Super kluci, já se zeptal jestli už taky někdo dostal v arkádě misi se startem z letiště a vy se tu dokážete pomalu pohádat okolo AB vs. RB tanků. Vzhledem k tomu že v tancích nemám odehranou ani jednu misi,ať už v jakémkoli modu,a s 90% jistotou můžu tvrdit že se na tom nic měnit nebude ,tak jsou pro mně vaše reakce informačně naproto vyčerpávající :yes: :lol:

Ale v pohodě,neberte to ve zlém.

Tomíku : I ty ,Brute ? ;)s

poslouchaj Rotvík, kde vidíš hádku, sice máš hlídat ale jde o planej poplach ;)s

já jsem leteckou arkádu hrál a nepamatuju si misi v arkádě s letištěm, naopak, do RB jsou zavedeny bitvy rovnou ze vzduchu

Edited by waltare
medal medal medal medal

já ji nijak nesnižuju, vyjádřil jsem svůj osobní názor na tankové arkády  a zaujalo mě Pájovo tvrzení o snadnosti RB, jinak samozřejmě souhlasím, at si každý hraje co se mu líbí ;)s

Taky jsem odepsal svoji zkušenost )), prostě RB tanky v 8 lidech je promne nudné, zdlouhavé a nezáživné, to je vše, pokud by bylo třeba 16 x 16 tak určitě by mněto už nalákalo :)

Edited by CSVP_Paya_CZ
  • Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

ráčil jsi si všimnout Pája, že mu tam děkuju, no ráčil ? :-)

No já v SB v letadlech s Wildpikem z CSM zkoušel vzlétnout, je pravda že sme byli oba dost pod parou asi v jednu v noci :Ds, no mně se to ani asi na 6stý pokus nepodařilo vzlítnout, zato ale on když namne čekal jestli vůbec dokáži vzlítnout tak sundal 2 letadla co šli po lamce po mně na letišti :D:D:D:D :Ds

Edited by CSVP_Paya_CZ

poslouchaj Rotvík, kde vidíš hádku, sice máš hlídat ale jde o planej poplach ;)s

já jsem leteckou arkádu hrál a nepamatuju si misi v arkádě s letištěm, naopak, do RB jsou zavedeny bitvy rovnou ze vzduchu

Hele kočičáku,ty máš laikovat výběr skinů na WorldofWar kde máš absenci jak jedno nejmenované etnikum v práci a nedráždit hodné psíky tady ;)s :lol:

No vidíš a na to jsem se právě ptal.Když nebudu brát ty eventy které jsem kdysi lítal tak jsme v arkádě start z letiště taky neměl a zajímalo mně zda to byla nějaká náhoda nebo jestli je to novinka kterou  hodlaj dávat častěji .

I nevinná výměna názoru se tady dokáže velmi rychle zvrtnout v hádku.Tuplem když se řeší ,,realistické " bitvy versus arkáda.

• Upvote 1
medal medal

Hele kočičáku,ty máš laikovat výběr skinů na WorldofWar kde máš absenci jak jedno nejmenované etnikum v práci a nedráždit hodné psíky tady ;)s :lol:

napraveno, pardon :yes: :Ds :salute:

medal medal medal medal

tak to nehraj :facepalm:

Taky nehraji :Ds, měl jsem slabou alko chvilku tak sem to s kámošem šel zkusit no :Ds  :salute: , napsal jsem jen poznatek...obsadil jsem zonu, sundal jeden tank a konec

Edited by CSVP_Paya_CZ

Hrál jsem RB tanky, opět nuda, hra 6 na 6 na 5 tieru, oničem :D, proč bych to měl hrát..... :Ds

Kdyby vrátily SB :(s  :(s Do normálního stavu kde sis mohl vybrat kdykoliv s čím budeš hrát a žadné letadla..... the dream  :(s 

medal medal medal medal medal medal

To já bych bral časy kdy to bylo bez tanků úplně :-) Teď kam se podíváš se vše točí skoro jen kolem nich.Příjde patch a kopa tanků a pár letadel.

A až příjdou lodě tak tohle zas budou psát tankáni ;)s

Ovšem lodě by mně na rozdíl od tanků mohly zajímat :-)

medal medal

To já bych bral časy kdy to bylo bez tanků úplně :-) Teď kam se podíváš se vše točí skoro jen kolem nich.Příjde patch a kopa tanků a pár letadel.

A až příjdou lodě tak tohle zas budou psát tankáni ;)s

Ovšem lodě by mně na rozdíl od tanků mohly zajímat :-)

+1 Mam to úplně stejně  :salute:

medal medal medal medal medal

• 1 month later...

Omlouvám se za hloupou otázku, jsem nováček. Hru hraju cca týden, přičemž jsem nasledoval celkem dost herních videí a řekl bych, že jsem se do toho celkem dostal. Jak je ale možné, že mám asi tak 15% vítězství v bitvách? Skoro vždycky mám pocit, že můj team je složený z extrémních tupců, kteří absolutně ignorují zóny k obsazení a zůstávají někde v zadu, přičemž nedělají vlastně vůbec nic. Pořád koukám na mapu jak blázen, píšu do chatu, ale nic. Semtam mám i přes to výbornou bitvu, honim se od capu ke capu, bránim, ničim... Ale vyhraju tak max 1-2 z 10ti. Stává se vám to taky? Nemyslim, že to hraju nějak špatně. Očekával bych nějaké random výsledky 50/50, ale v podstatě celý týden je jedna velká porážka...

Nevím jaký mod hraješ, ale pokud hraješ týden tak seš předpokládám na 1 tieru a tam jeto prostě no, asi to co popisuješ, na druhém už sou hráči trochu lepší, jinak nemysli si že když budeš furt vypisovat do chatu že ti někdo pomůže.....

arkáda v letadlech je edited......kam se to hrabe na wowp a to jsem ještě před nějakou dobou mluvil opačně......letadla v arkádě tak jak jsou ted...total degen play......

Pak zbývá otázka, proč máš v arkádách 1839 bitev a naprostou většinu s letadly. Pane Renamed...

Pak zbývá otázka, proč máš v arkádách 1839 bitev a naprostou většinu s letadly. Pane Renamed...

:lol: :lol: Jaký rekt :Ps Spiš byl naštvaný z AB kde se mu nedařilo, mám to samé ale ventiluji to někde jinde než na fóru :secret: :lol:

medal medal medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...