Jump to content

Supermarine Spitfire a Seafire

Vypadají skvěle jen by mně zajímalo jak tyto stroje mohou mýt menší BR než např. KI-84 nebo N1K2-J (Sea Fury -5.7, Seafire

-6.0 v RB).

Edited by Misawa_Kokutai
  • Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal

Vypadají skvěle jen by mně zajímalo jak tyto stroje mohou mýt menší BR než např. KI-84 nebo N1K2-J (Sea Fury -5.7, Seafire

-6.0 v RB).

Přesně, to by mě taky zajimalo.

• Upvote 1
medal medal medal medal medal

A tydle dva Über-vrtuláky proti FW-190A nebo proti zeru jsou jako lepší? Sea fury byl používanej v koreji japo letadlo pozemní podpory, takže proč ne?

No lietať z Tempestmi, Griffonmi proti spamu ohavností ako RY2Y (tým to aj končí) není nejaká suprová zábavička.

Bearcat bol vo vietname, lieta proti Migom 15? Nie.

B29 bola v Koreii, hraje proti Migom 15? Nie.

Skús si niekedy zahrať v Tempeste Mk V proti RY2Y  :yes:, uvidíš ako to je obrovská zábava. Aj proti hortenom. Tempest II je najrýchlejší vrtulák v hre, to áno ale nepatrí medzi Migi 15, patrí medzi Bearcati, Tigercati, Dory a K4ky. Japoncov neriešim, tí majú tie hnusy ktoré im automaticky vyhrajú hru.

Podľa mňa patrí RY2Y proti Migom 15 a nie proti Tempestom a podobným.

medal medal medal medal medal medal

No lietať z Tempestmi, Griffonmi proti spamu ohavností ako RY2Y (tým to aj končí) není nejaká suprová zábavička.

Skús si niekedy zahrať v Tempeste Mk V proti RY2Y  :yes:, uvidíš ako to je obrovská zábava. Aj proti hortenom. Tempest II je najrýchlejší vrtulák v hre, to áno ale nepatrí medzi Migi 15, patrí medzi Bearcati, Tigercati, Dory a K4ky. Japoncov neriešim, tí majú tie hnusy ktoré im automaticky vyhrajú hru.

Tempesta II mám a většinou skončím na Hokaidu - teda pokud se odvážím za brity na IV. ranku hrát.

Podle mě Tempest II, Bear, tiger-cat a nově taky tydlecty těžce poválečný mašiny nemají co lítat proti dorám, k4, J2M a Ki-84 - pokud ve spojeneckých letadlech neseděj mantáci tak je to utloukání tuleňů - měly by lítat proti Me-262, He-162 atp.

Tady má někdo hodně velký complex z R2Y2. A ty si vem N1K2-J proti zaplavě Amerických a Britských tryskáčů a pak něco povídej.

Tady má někdo hodně velký complex z R2Y2. A ty si vem N1K2-J proti zaplavě Amerických a Britských tryskáčů a pak něco povídej.

Přesně, navíc typická bitva v RB za japonce na IV./V. tieru vypadá takto - Japonsko: Dva-maximálně 3 prouďáky, zbytek Sindeny, Shideny a Ki-84 Spojenci: - 5-6 rour, vesměs sea-jesus, k temu griffony, tempesty II a bearcati s kanonama.

PS: S Ki-84 žeru P-80 a spol k večeři - "proficí" v nich se bůh ví proc snažej furt točit v horizontále  :Ds - so OP

Edited by Umacura
  • Upvote 1

No tak to hrajeme úplne inú hru.

V Tempeste Mk V je extrémne stresujúce hrať proti tým blueprintovím ohavnostiam RY2Y.

Na Guineii, žiadna šanca. Bočne sa môžem snažiť stúpať koľko chcem, ten blueprint z airstartu ku nám za zopár minút, to ledva dostúpam do 4000m a už vidím "F8F destroyed by RY2Y, a za 6 minút v hre sme traja žijúci a za zadkom už mám tie blueprinty.

Nech Japoncom dajú nízky BR, mne je to u **** ale aby RY2Y lietala proti Temepstom. Tá vec nikdy neexistovala a vo všetkom lepšie než henten Meteor Mk III.

Hokkaido je pre mňa záchrana, tam mám šancu. Nemci sú celkom v poriadku, Hortena doženiem ak na neho zaútočím z vrchu a Me 262 je pomalá, veľmi pomalá.

kde ste nasli odhady tych BR?

Já vycházím z toho co jsem viděl na DEV serveru - po předchozích patchích věřím že je to definitivní BR.

No tak to hrajeme úplne inú hru.

V Tempeste Mk V je extrémne stresujúce hrať proti tým blueprintovím ohavnostiam RY2Y.

Na Guineii, žiadna šanca. Bočne sa môžem snažiť stúpať koľko chcem, ten blueprint z airstartu ku nám za zopár minút, to ledva dostúpam do 4000m a už vidím "F8F destroyed by RY2Y, a za 6 minút v hre sme traja žijúci a za zadkom už mám tie blueprinty.

Nech Japoncom dajú nízky BR, mne je to u **** ale aby RY2Y lietala proti Temepstom. Tá vec nikdy neexistovala a vo všetkom lepšie než henten Meteor Mk III.

Hokkaido je pre mňa záchrana, tam mám šancu. Nemci sú celkom v poriadku, Hortena doženiem ak na neho zaútočím z vrchu a Me 262 je pomalá, veľmi pomalá.

Skus si zahrát za japonce na stejném tieru a potom tu plač.

• Upvote 1

Podľa mňa by si Seafire zaslúžil BR ako Spit.Mk.24 a Sea Fury zaslúžili BR 6.3, tak ako má F8F :)

Tak ako má Tempest Mk II  :yes:.

Len niekto chce aby naše Bercaty a Tempesty hrali proti Migom 15 a La 15.

Tak ako má Tempest Mk II  :yes:.

Len niekto chce aby naše Bercaty a Tempesty hrali proti Migom 15 a La 15.

podle mě je hrát s BF-109 G6 proti Tempestu II srovnatelné s Bearcatem proti MiG-15

EDIT: Pokud to hráč v lepčím letadle nezesloní (jak zkonit, jen víc...) tak ten druhý ostrouhá...

Edited by Umacura

podle mě je hrát s BF-109 G6 proti Tempestu II srovnatelné s Bearcatem proti MiG-15

EDIT: Pokud to hráč v lepčím letadle nezesloní (jak zkonit, jen víc...) tak ten druhý ostrouhá...

Tu není problém v BR Tempesta mk II. Ten je dobrí.

Problém je v BR Nemcov a Japoncov.

Tempest bojuje proti ranným jetom a proti MiGom 9. Aj proti Bearcatom, D13, K4. To je dobre. 

G6tka/A5ka majú veľký BR, ale to není problém Tempesta ale problém týchto stíhačiek.

Problém zjevně není v BR konkrétních letadel ale systému matchmakingu jako celku - prostě nefunguje dobře, teda v RB (můj názor)

hrál jsi někdy s migem 15 proti bearcatu  ?

Já třeba ano i proti Mustangu a žádná sranda to teda nebyla 

Edited by stormtroopercz
medal medal medal medal

Problém zjevně není v BR konkrétních letadel ale systému matchmakingu jako celku - prostě nefunguje dobře, teda v RB (můj názor)

a nikdy nebude....a nie iba v RB, ten system nemoze nikdy spravne fungovat....a nikdy nebude nikto spokojny....

uprednostnujem system dedikovanych serverov ako v IL2, BFku a podobnych hrách....

• Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• 1 month later...

Co říci k tomuto letounu? NEBRAT NEKUPOVAT NEEXPIT!!

Má o 750 koní méně, než v reálu....

Má o 190 granátů méně než v reálu...

Maximálku v top konfiguraci má menší o 50-60 km/h než v reálu....

Klapky urve při 330 km/h ...

Střemhlavej let vydrží skoro 800 km/h (díky čemuž jsem ulovil Arado bomber)

medal medal medal medal medal medal medal

Source I've got for the Seafire is the rather unimaginative titled 'The Seafire' by David Brown. It's one of two books which is pretty much the definitive source on the Seafire in all its variants. The info I found on the Corsair was just from a quick Google to see what I could find on the F4U-4 variant, so I don't have a great deal of faith in it! If you want to know a bit more on the performance of the FR.47, here's what the book gives:

Level Speed (MPH)

Sea Level - 353

5000' - 376

9500' - 405

24250' - 434

30000' - 405

Rate of Climb

Normal - 3750 feet per minute

Combat - 4800 feet per minute

Time to 20000'

4.9 minutes

Useful Ceiling

39500'

Radius of Action

250 statute miles

Patrol Endurance

4 hours

Armament

4 x 20mm cannon, 134 rounds per gun inboard, 114 rounds per gun outboard

2 x 500 lb, 2 x 250 lb bombs, 4 x 60 lb or 25 lb rockets

It goes on to give more info like dimensions, weights and fuel capacities.

Anyhow, hope this helps.

https://www.forum.warthunder.ru/index.php?/topic/54904-the-one-and-only-fr-47-seafire/?p=1815141

Je to dost zajímavé, ale přepočty na naše jednotky po mě nechtějte, navíc pokud to je dobře, tak potom je množství munice jen o 46 kusů méně. 

Není výkonnější než 22 nebo 24, ale létat se s ním vcelku dá(zatím ho ještě nemám, ale viděl jsem je v akci a ty hráči to s nimi uměli), každopádně pokud si můžete vybrat, tak berte raději větev s Mk.22/24.

Edited by Marseill

Zase !!!! Proč by mělo tohle letadlo být šrot který nemá význam lítat ?? Jen proto , že jednomu člověku to s ním nejde ?? Ano je upravené podle představ GJ ale to neznamená , že je to srágora - několikrát jsem tyto éra potkal a mám z nich respekt - pokud je pilotuje schopný pilot - jedná se o dobrý letoun - moc se na něj těším .

Neměl jsem ještě možnost s ním lítat - ale jak jsem již psal , několikrát jsem tohle éro už potkal a jeho výkony na mne velmi zapůsobili .

• Upvote 3
medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Zase !!!! Proč by mělo tohle letadlo být šrot který nemá význam lítat ?? Jen proto , že jednomu člověku to s ním nejde ?? Ano je upravené podle představ GJ ale to neznamená , že je to srágora - několikrát jsem tyto éra potkal a mám z nich respekt - pokud je pilotuje schopný pilot - jedná se o dobrý letoun - moc se na něj těším .

Neměl jsem ještě možnost s ním lítat - ale jak jsem již psal , několikrát jsem tohle éro už potkal a jeho výkony na mne velmi zapůsobili .

Kup si ho, lítej s nim den a pochopíš.

mňam, už se na něj těším, pořízen ho již mám :-D

https://www.youtube.com/watch?v=_YioXYhbVPA

• Upvote 2
medal medal medal medal

mňam, už se na něj těším, pořízen ho již mám :-D

https://www.youtube.com/watch?v=_YioXYhbVPA

Pak od něj nic nečekej...1600 koní v základu, rychlost 647 km/h, málo munice...netočí...skvěle "dajvuje"... jo a můžeš si někoho vyblejsknout ze dvou kamer ;-)

Co říci k tomuto letounu? NEBRAT NEKUPOVAT NEEXPIT!!

Má o 750 koní méně, než v reálu....

Má o 190 granátů méně než v reálu...

Maximálku v top konfiguraci má menší o 50-60 km/h než v reálu....

Klapky urve při 330 km/h ...

Střemhlavej let vydrží skoro 800 km/h (díky čemuž jsem ulovil Arado bomber)

Nějaké podklady k těm tvrzením?

Právě ho zkoumám a ještě jsem na foru neviděl, že by si na něj někdo stěžoval.

Pokud to podle tebe neodpovídá reálu, vytvoř bugreport s odkazem na prameny, které potvrzují to co jsi napsal.

medal medal medal

To je to samý jako s Ki-84 !!!!  To bylo nářku jakej to je šrot a že se hřeje a že nestřílí a že nezahýbá a že lítá nahovno a že lítá jen proti lepším letadlům .

Hergot Floydos - včera jsem ho koupil , dneska jdu lítat zase pro změnu OP :)) Ruská letadla na 4 ranku , ale zítra nebo v Pátek si Spita hodlám vzít a lítat - prozradíš prosím co je na SeaSpitfire 47 tak hrozný , když ho lítá každej a nikdo na něj nenadává ??

Píšeš , že se nerozpadne v letu střemhlav - no tak co z toho třeba udělat přednost ?? Má 4 x 20mm kanon Hispano - to jsou super kanony ( teda nesmíš si myslet , že jsou to lasery ) je dost rychlej - podle mne to nebude zas tak špatný brko , jen je potřeba svůj styl přehodnotit a lítat tak jak to éro vyžaduje a na co je stavěný .

medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• Jerson changed the title to Supermarine Spitfire a Seafire
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...