Jump to content

War Thunder Caps

BoraBeyi
 Share

Sanırım R kodlu uçakları koyacaklar ağaçlara, bu yüzden yapıyor olabilirler. 

Ali daha önce çok güzel bir şekilde belirtmişti. "G6 yazıyor ama hangi G6 bu diye". Aklımda kaldığı kadarıyla söylüyorum tabi. Spesifik olarak modellere ayırmaları hoşuma gider açıkçası. =)

medal medal

Sanırım R kodlu uçakları koyacaklar ağaçlara, bu yüzden yapıyor olabilirler. 

Ali daha önce çok güzel bir şekilde belirtmişti. "G6 yazıyor ama hangi G6 bu diye". Aklımda kaldığı kadarıyla söylüyorum tabi. Spesifik olarak modellere ayırmaları hoşuma gider açıkçası. =)

Abi R kitleri isteğe bağlı , U kitleri fabrika çıkışlı U kitli modellere ayırsalar tamam ama R modelleri yanlış

medal medal medal medal medal medal

.50 Kalibre ile tek burstta düşürdüğüm B17' ye alman 30mm ile çizik atamayınca ben :

DkEYJo.jpg

medal medal

.50 Kalibre ile tek burstta düşürdüğüm B17' ye alman 30mm ile çizik atamayınca ben :

DkEYJo.jpg

Sen ne ara Alamancı oldun yaa :D bu silah olayına gelince hemen söyleyeyim B17yi ağır zırhlı gibi bişe yapmışlar aynı tanklarda olduğu gibi Zırh delici 12.7 mm hasar veriyor (sanki tank) ama 30 mm tankın üstüne HE mermi atmak gibi oluyor ve zırha girmeden çizip geçiyor bu B17nin aşırı zırhlı olması ve 30 mmin delicilik oranının çok az olması ile ilgili oyunda ikisine de düzenleme gelmeli

Edited by _CrEEpEr_

Sen ne ara Alamancı oldun yaa :D

:D Ya aslında normalde oyun düzgün olsa hep alman oynardım. Alman uçakları her yönden bir numara. ABD oynamamın sebebi F86 Sabre içindi, e sonunda aldım onu ama hayal kırıklığı  :(s Alman uçakları ile uçunca ise double hayal kırıklığı.. capste ona değindim . Neyin kafasını yaşıyo bu ruslar ??

medal medal

Şu hasar konusuna gelince de @ Creeper B17 Zırhlı ama, sen geçen bi Minenegeschoss şeması atmıştın. Miktarını bilmiyorum ama pent diye çok güçlü bi patlayıcı madde ile doluydu. B17 nekadar zırhlı olsada 30mm' nin bi insanın geçebileceği boyutta gedik açması lazım tek bi isabesette. oyunda yeterınce hasar vermıyor malesef.   http://www.youtube.com/watch?v=ZoLLDi-M3fk

medal medal

• Forum Moderator

Sen ne ara Alamancı oldun yaa :D bu silah olayına gelince hemen söyleyeyim B17yi ağır zırhlı gibi bişe yapmışlar aynı tanklarda olduğu gibi Zırh delici 12.7 mm hasar veriyor (sanki tank) ama 30 mm tankın üstüne HE mermi atmak gibi oluyor ve zırha girmeden çizip geçiyor bu B17nin aşırı zırhlı olması ve 30 mmin delicilik oranının çok az olması ile ilgili oyunda ikisine de düzenleme gelmeli

vay çok iyi teori.

şaka yapmıyorum. bunu adam akıllı global kısımlara yazabilirsin. belki her gün 25 b17 başlığı okuyorum bu kadar yaklaşan görmedim mantıklı açıklamaya

vay çok iyi teori.

şaka yapmıyorum. bunu adam akıllı global kısımlara yazabilirsin. belki her gün 25 b17 başlığı okuyorum bu kadar yaklaşan görmedim mantıklı açıklamaya

Uçak zırhı mantığını baştan değiştirmeleri lazım o zaman biri aliminyum biri çelik sonuçta patlamalara karşı dayanıklılık farkı olmalı arkadaşım uçak zırhı lan bu ne kadar dayanıklı olabilir 100 gram PETN patlıyor üzerinde direk plakayı yerinden söker aliminyum plakayı parçalar Edit : Yarın uygun gören arkadaşlar olursa test yapmayı düşünüyorum B17 lazım olacak geriye kalan ülkelerde farklı toplarda deneme yapacağız almanların APHE mermisi 20 mm için B17yi gayet eziyor Mk108 zırh olayından dolayı sanırım parçalamıyor ama kritik bir yere gelince (kanat yakıt tankı gibi) uçağı anında patlatıyor havada bu duruma çok şahit olan vardır bazen 30 mmyi adama basarsınız üstünde ışık şovu yapar bazen ise adamı tek atışta havada patlatır bu olayın B17 Dmsinin bozukluğu olduğunu düşünüyorum avcı ve diğer bomberlere oranla G8N , B17 ve B24 gibi bomberlerin çok ama çok daha detaylı hasar modellemelerine ihtiyacı var sonuçta avcının nerden hasar alıp nası düşçeği hemen hemen bellidir ama bomberlar çok daha detaylı olmalı

Edited by _CrEEpEr_

B17 artık eskisi gibi OP değil bence şu anda gerçekçilikten tamamen uzak tabi oyunun özelliği gereği ama iyi bi değerde :) Hatta PBJ b17'den daha iyi gibi sanki :) bilemiyorum bana mı öyle geliyor...

• 2 weeks later...

Team Killer

edit: Kill steal olacaktı :D sağol reis

[spoiler]

tumblr_n8vyo7Bqh41s2yegdo1_400.gif

[/spoiler]

Edited by bluefanclub
medal

• Forum Moderator

tam olarak böyle bir sandalye var isteyen caps atarım. sadece rengi farklı :D mouse, low grafikte uyuyor. kasa yok yalnız diz üstü :D

ama hala n00b kategorisindeyim o ayrı :P

Uçak zırhı mantığını baştan değiştirmeleri lazım o zaman biri aliminyum biri çelik sonuçta patlamalara karşı dayanıklılık farkı olmalı arkadaşım uçak zırhı lan bu ne kadar dayanıklı olabilir 100 gram PETN patlıyor üzerinde direk plakayı yerinden söker aliminyum plakayı parçalar Edit : Yarın uygun gören arkadaşlar olursa test yapmayı düşünüyorum B17 lazım olacak geriye kalan ülkelerde farklı toplarda deneme yapacağız almanların APHE mermisi 20 mm için B17yi gayet eziyor Mk108 zırh olayından dolayı sanırım parçalamıyor ama kritik bir yere gelince (kanat yakıt tankı gibi) uçağı anında patlatıyor havada bu duruma çok şahit olan vardır bazen 30 mmyi adama basarsınız üstünde ışık şovu yapar bazen ise adamı tek atışta havada patlatır bu olayın B17 Dmsinin bozukluğu olduğunu düşünüyorum avcı ve diğer bomberlere oranla G8N , B17 ve B24 gibi bomberlerin çok ama çok daha detaylı hasar modellemelerine ihtiyacı var sonuçta avcının nerden hasar alıp nası düşçeği hemen hemen bellidir ama bomberlar çok daha detaylı olmalı

ben gelirim. İngiltere avcıları ve B17 olarak test edilebilirim. (LABORATUVAR FARESİ MODE: ON )

medal

tam olarak böyle bir sandalye var isteyen caps atarım. sadece rengi farklı :D mouse, low grafikte uyuyor. kasa yok yalnız diz üstü :D

ama hala n00b kategorisindeyim o ayrı :P

sen daha çok gamere giriyorsun galiba low falan :D

medal

• Forum Moderator

sen daha çok gamere giriyorsun galiba low falan :D

bütün özellikler gamer. beceri: n00b  :Ds  hala 1 kdr bulamadık. WR %50'yi görmedi.  :facepalm:  geri biraz da sürekli stok uçak uçurmamdan da kaynaklanıyor ama olsun. Her britain - guardian angel event'ini yakalasam WR %70 olur :learn:

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...