Jump to content

Letadla v tankové arkádě

Prdoska
 Share

Dost me mrzi ZE me v Bojišti znici bombarder treba hned na respawnu. Rekl bych ZE ty letadla narusujou vyvazenost hry. Proc je treba neomezit Jen na stihace. Ja si chci zajezdit tanky ne letadla. 

Edited by Prdoska
  • Upvote 3

máš pravdu Prdoska, v Call of Duty 11 Warfare Thunder což je tanková arkáda jsou letadla zbytečná ;)s

a nyní vážně

když chceš bez letadel musíš holt do simulátoru, arkáda a i RB jsou nastaveny s letadly, tak to prostě je, mě třeba trvalo dlouho než jsem si na to zvykl...a ještě teď mi letadla v tankové bitvě vadí, njn, holt si zvykneš :yes:

Edited by waltare
medal medal medal medal

ja som zase zastancom lietadiel v AB...je to odmena pre sikovnych hracov zvratit bitku...jednoducho si zober ze mas v teame plno kryplov co niesu schopny dat ani jeden kill (obvykle ich mavam v teame 8 az 10) potom su tu 5 hraci co sa nieco snazia urobit ale nestaci to,ja sa snazim ako blazon driftujem z bodu na bod obsadzujem zabijam a ked  sa mi podari dat nejakych 5-6 killov tak to proste na vyhru nestaci,preto hned zoberem bombarder a supnem dole par typkov ( ano a dam este aj to TAB aby som videl ktory hrac im to taha a hodim mu na hlavu tonovku) hned sa karta obrati  :good: preco by som mal doplacat nato ze mam v teame neschopnych spoluhracov? proste berem co hra ponuka a mne to takto vyhovuje

inak som jediny kto ma bugnutu v tom mini evente b-24 a tusim este yak-3p ? nemozem sa zamerat na ciel cuka mi s lietadlom myka ho ako keby mal pilot epilepticky zachvat :dntknw:

Já v bomberu zmáčknu tab a hledám silně pancéřované tanky a tahouny. Jak řekl ColoradoAvalanche. Tzn. Tygry, IS1... Většinou to funguje na arkádě, takže když jim vyřadím jejich milované tygry a panthery tak pak už je výhra v kapse, protože můj tým není posraný z toho že vidí něco se silným pancířem... Taky se koukám kdo má kolik "životů" jestli má někdo poslední tank, dobré skore a ještě k tomu pancéřovanou svini tak je synem smrti :-)

medal medal medal medal medal medal medal

Guest

Letadla v AB jsou naprosto příšerně nastavená...

...v současné době je nejlepší tankista jakýsi kamikadze řídící heavy bombardér nízko nad zemí s rypákem poté permanentně zarytým do hlíny, přičemž zatímco chudák bezmocný tankista si za opravu pěkně zaplatí, tak onen hero bomber to má zdarma a ještě si pak zvesela sedne do odstaveného tanku a chlubí se, kolik že má zničených tanků...

...navíc tuto jakožepodporu dostává ve větší míře zpravidla tým vítězící, takže ten nahoře uvedený argument je trošku mimo

Není třeba si zvykat, je třeba stále vyjadřovat svůj nesouhlas s takovým provedením "podpory" a to jak slovně, tak i aktivně, na takovou bitvu se lze vykašlat, ať si ty létající tanky hrají samy...

uz jsem to naznacoval kdysi... at letadla v AB jsou to ano.. je to celkem kompenzace spatnych hracu v teamu ... ALE paklize dojde k sestreleni letadla v kterem ten hrac sedi popripade to napali do zeme nebo si urve kridlo proste jakkoliv vyradi letadlo tak at prijde i o tank kterej ma na zemi....

medal medal medal medal medal medal

http://live.warthunder.com/post/105595/

Tady mate dukaz ze tam nekdo bombarderem vybije tanky a pak ukazuje kolik mel zabiti.

OK, na druhou stranu - no a? Proč by nemohl?

Letadla v AB jsou vynikající způsob, jak urychlit expení modulů, jako Náhradní díly a Hasící přístroj a potažmo lepší munici. Vezmeš si nový tank, hraješ ho opatrně, nasbíráš 3 body do letadel, vezmeš si bombardér, zabiješ 5 tanků a hned se expí lépe. Když nezmiňuju to, že ti to často nepovede, a že ve vyšších Tierech často ani nedoletíš nad cíl, protože se lidé naučili skákat do stíhaček, tak ačkoliv by se mi celá ta mechanika letadel v AB líbila předělaná, tak cesta, že ti zničí tank, pokud tě sestřelí v letadle není dobrá.

Guest

...a vůbec nejlíp by se expilo, kdyby do toho bombardéru "tankista" dostal atomovku (samozřejmě také zdarma), bum, všechny tanky zničené, a už to jede, a samozřejmě by se to vlastních netýkalo, byla by to chytrá bombička  :kamikadze:

...konečně začínám chápat cheatery, dyť oni poctivci také jen dělají to, co jim hra dovolí (nezakáže), expy jdou nahoru, nic je to nestojí a ve statistikách září, ti naši hrdinové... :salute:

A mimochodem, zřejmě pro wotkaře, tady úrovně byly, a snad zatím i jsou, ranky a nikoliv tiery...

Edited by Guest

Jenom takový dotaz.. ty RP co nasbírám za bombardování se dají do celkového výzkumu stroje nebo i do výzkumu modifikací které zkoumám zrovna na stroji co je v momentálně v bitvě?

Všechny RP, které na letadle v AB získáš se počítají, jako kdyby jsi je získal v tom tanku, ze kterého jsi leteckou bitvu zapnul.

...konečně začínám chápat cheatery, dyť oni poctivci také jen dělají to, co jim hra dovolí (nezakáže), expy jdou nahoru, nic je to nestojí a ve statistikách září, ti naši hrdinové... :salute:

Coto? Jací cheateři? Máš možnost vzít si letadlo, to, že ji nevyužiješ a vadí ti lidé, kteří ano... Mimochodem počet zničených letadel v AB se ti počítá ve tvém osobním profilu do letadla, ne do tanku.

A mimochodem, zřejmě pro wotkaře, tady úrovně byly, a snad zatím i jsou, ranky a nikoliv tiery...

Vzhledem k tomu, že jsem slovo Tier použil já, tak asi míříš na mě. Ve WoT mám odehráno asi 50 bitev a slovo Tier je významově stejné, jako rank.

Letadla v AB jsou naprosto příšerně nastavená...

...v současné době je nejlepší tankista jakýsi kamikadze řídící heavy bombardér nízko nad zemí s rypákem poté permanentně zarytým do hlíny, přičemž zatímco chudák bezmocný tankista si za opravu pěkně zaplatí, tak onen hero bomber to má zdarma a ještě si pak zvesela sedne do odstaveného tanku a chlubí se, kolik že má zničených tanků...

...navíc tuto jakožepodporu dostává ve větší míře zpravidla tým vítězící, takže ten nahoře uvedený argument je trošku mimo

Není třeba si zvykat, je třeba stále vyjadřovat svůj nesouhlas s takovým provedením "podpory" a to jak slovně, tak i aktivně, na takovou bitvu se lze vykašlat, ať si ty létající tanky hrají samy...

nic ti ale nebrani naskocit do stihacky a zostrelit ho 

Guest

Není třeba kupit tady opakovaně zbytečnosti, proto to napíšu ještě jednou, dohromady a snad naposledy:

1) plně souhlasím s autorem zakládacího postu, který napsal "Ja si chci zajezdit tanky ne letadla", doufám, že nyní by už mohli poradci typu "sedni si do stíhačky" tyto rady přestat poskytovat, tankisté děkují za pochopení

2) autor psal o AB, takže připustíme-li, že chce hrát v AB, pak není třeba nabízet jiné herní varianty; ovšem bylo by opravdu milé mít tuto skvělou podporu i tam, určitě by bylo více spokojených TANKISTŮ

3) nemohu pochopit, co znamená "zvrátit bitku pomocí letadel", když dnes a denně vidím, že nejvíc letadel má ve vzduchu tým vítězící, což vlastně zvrácené je, takže už to chápu

4) nepovažuji za férové, když se pomocí letadla expí tank, zvláště pak, když to expení je zdarma pro útočníka (bomber) a zaplacené pro oběť (tankista), přičemž bomber potom pokračuje na bojišti tanků a tankista na hřbitově

5) je mně jedno, kdo a jak využívá hru, prostě přeroste-li bombardování únosnou mez, tak z bitvy odcházím a o těch létajících tankistech si myslím své (jsou to jen hráči, jejichž bitevní výsledky neobdivuji)

6) započítávání zničených tanků zdarma a téměř se 100% jistotou je podle mě rovněž neférové vůči skutečným pilotům, kteří by měli toto zopakovat v letecké bitvě ...což ale nikdy nemohou, protože tam za zničené letadlo zaplatí SL i místem v liště

7) rank / tier... "Jeden potká druhého a říká: Koupil jsem si motorku, Hondu! Druhý na to: Fakt?! Paráda! Ukaž... ty v**le, vždyť je to Babeta ! Na to první odpoví: No a?! Motorka jak motorka, význam je stejný..."

8) ano, flak, to by bylo něco... moje představa je, že bych si mohl nasadit teoreticky libovolný počet flaků, jejichž zničení by mě nic nestálo, nezabrali by mě místo v liště, a po jejich zničení bych se objevil zpět v původním stroji, A TO V LETECKÝCH BITVÁCH

Fujtajxl, omlouvám se za dlouhý text  :Ps 

AB jsem otestoval jen párkrát, když jsem chtěl vyzkoušet AA a díky tomu výběru se dalo docela hodně letadel sestřelit. Problém je v tom, že mnoho hráčů se s AA věnuje ostřelování tanků nebo se nedokáží trefit ani s pomocným zaměřovačem. V AB by si měli hráči s AA zablbnout hodně a je opravdu problém, když AA svoji funkci neplní a věnují se úplně něčemu jinému. Flaky jako Wirbelwind nebo Ostwind dokáží hodně zkazit den všem letcům, když se trefí.

Určitě za zničené letadlo by měl hráč nějak zaplatit a určitě by neuškodilo odebrání pomocného zaměřovače na odhoz bomb, však to jde i bez toho, jen je třeba to natrénovat. ;)s

Edited by Marseill
medal medal medal medal medal medal medal medal

Pravda.

Když byl o víkendu AB event s flaky, tak jsem tam zavítal a výrazně poexpil flaky.

Musím konstatovat, že nepřátelská letadla nepředstavovala žádnou hrozbu. Zkrátka stačilo jen zamířit vypálit a obloha byla čistá. Pozoroval jsem ale, že po letadlech střílím prakticky samotný. Nevadilo mi to, ono sestřelit 8 letadel v jedné bitvě docela pomůže expení :).

Ale potom nechápu ten brekot hráčů v ABT. Kdyby ti voli používali flak k tomu, k čemu byl určen, tak je nějaká nepřátelská letadla vůbec neohrozí, naopak je to sestřel zadarmo. Je to jen o vrozené inteligenci hráčů.

Osobně jsem měl smíšený pocit, jak to dopadne, když jsem měl možnost vzít letadlo. Zkusil jsem a nelitoval. Ti voli vážně po obloze nekoukají, to byla vyjímka, kdy po mě někdo střílel. Takže jsem v klidu mohl rozstřílet 2 vozidla, na víc nebyl bohužel čas.

• Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

tomas_cz: A víš co ti řeknou, no něco v tom smyslu, že letadlo netrefí nebo že je flaky nebaví a jen si ho vylepšují. ;)s

JJ a pak se diví, že letadla mají žně.

Guest
Kdo vezme flak, oslabí tým na zemi, protože kulové udělá.
Když kulové udělá, pak ano, přijdou enemácká letadla a hurá, zastřílí si na ně.
A co tím dokázal? Nic, šidítko (flak) stále jen zabírá PLACENÉ MÍSTO v liště,
zatímco enemák má ve vzduchu LETADLO ZDARMA a na zemi číhající tank, kterému
to šidítko nic neudělá, a enemák si tak snadno vyrobí další a další a... LETADLO ZDARMA.

Už jsem zažil bitvy, kde lidé mysleli výše uvedeným "chytrým" směrem a vzali si flaky.
No a pak jsme na mapě měli na jeden tank asi tak 2-3 šidítka.
Samozřejmě, že bombardéry byly nad hlavou cobydub a tým KO raz-dva, ale šidítka si 
aspoň zastřílela na ta éra, to joooo joooo, to bylo určitě fajn.
...Haló, lidé se nemají jak domluvit, kolik a kdo vezme AA, a když už si do šidítka sednou,
tak jsou v něm nafurt (do zaplacené smrti), na rozdíl od nesmrtelnosti létajících zdarmatanků...

Takže když by chtěl někdo mluvit o inteligenci, měl by začít u sebe, pak nahrát v AB o něco více
jak pár směšných hodin, a potom zkusit navrhnout něco opravdu konstruktivního...

Edit pro miky265:
Za dobrou hru s tankem, můžeš dostat k dispozici letadlo, letadlo je na krátký čas, potom se "ztratí", oprava letadla tě nic nestojí, po jeho "zmizení" nebo sestřelu se vrátíš zpět do tanku

Edit 2
proboha, netahejme sem ještě míru schopností hráčů, protože to není k tomuto tématu (i když je to občas svatá pravda)
Edited by Guest

možno to som nepatri ale mňa by zaujímalo za čo sa tie lietadla udelujú ??? 

a aby som napísal aj niečo k téme tak tiež ma dosť naserie keď sa mi narodí tank a za 3 s je ponom kvôli bombardéru :D 

medal

Tak jsem testnul klasickou arkádu s AA, za 3 hry jsem nepotkal příliš mnoho flaků, letadla nebyla příliš úspěšná a většina to narvala do země, takže stačili někdy trefit 1 tank a to bylo vše.

Takže jediný závěr, který mám je, že lidi s AA nehrají nebo neumí střílet a pokud jde o letadla, tak by se mělo zpoplatnit zničení a nebo to zaplatit smrtí tanku(zvlášť, když to je úmyslný náraz), takhle každej udělá kamikadze nálet, protože se mu to vyplatí. Plus jsem v jedné bitvě sejmul s Ostwindem 2 tanky, což bylo víc než od hráčů co měli jen tanky.

V AB je opravdu nízká inteligence, špatná spolupráce a mnoho lidí předvádí mizerné výkony. Neříkám to o všech, ale většina populace AB je zralá na odpis.

ja som zase zastancom lietadiel v AB...je to odmena pre sikovnych hracov zvratit bitku...jednoducho si zober ze mas v teame plno kryplov co niesu schopny dat ani jeden kill (obvykle ich mavam v teame 8 az 10) potom su tu 5 hraci co sa nieco snazia urobit ale nestaci to,ja sa snazim ako blazon driftujem z bodu na bod obsadzujem zabijam a ked  sa mi podari dat nejakych 5-6 killov tak to proste na vyhru nestaci,preto hned zoberem bombarder a supnem dole par typkov ( ano a dam este aj to TAB aby som videl ktory hrac im to taha a hodim mu na hlavu tonovku) hned sa karta obrati  good.gif preco by som mal doplacat nato ze mam v teame neschopnych spoluhracov? proste berem co hra ponuka a mne to takto vyhovuje

inak som jediny kto ma bugnutu v tom mini evente b-24 a tusim este yak-3p ? nemozem sa zamerat na ciel cuka mi s lietadlom myka ho ako keby mal pilot epilepticky zachvat dntknw.gif

Ja si dovolím nesúhlasiť už len preto že sú lietadlá skôr zneužívané ako využívané, tzn. hráč zničí hneď na začiatku hry aspoň 2 botov a potom špinavo a zbabelo útočí na respawny alebo ničí hráčov, ktorí sú proste lepší a nestačí na nich (s týmto sa stretávam asi najviac). Keď si aj pozriem tabuľku tak hráči, ktorí najviac používajú lietadlá zničili aj dosť botov, sú to proste deti a noobi, ktorí sa nedokážu postaviť hráčovi, tak ho radšej posypú z lietadla a to s balancom ani s fairplay nemá nič spoločné. Ja sám používam takmer výhradne stíhače, bombardéry požívam len na kempiacich hráčov alebo v prípadoch núdze.a pre hráčov čo bombardujú respawny...VY si zaslúžite instantný ban minimálne na týždeň!!!

• Upvote 2

Ja si dovolím nesúhlasiť už len preto že sú lietadlá skôr zneužívané ako využívané, tzn. hráč zničí hneď na začiatku hry aspoň 2 botov a potom špinavo a zbabelo útočí na respawny alebo ničí hráčov, ktorí sú proste lepší a nestačí na nich (s týmto sa stretávam asi najviac). Keď si aj pozriem tabuľku tak hráči, ktorí najviac používajú lietadlá zničili aj dosť botov, sú to proste deti a noobi, ktorí sa nedokážu postaviť hráčovi, tak ho radšej posypú z lietadla a to s balancom ani s fairplay nemá nič spoločné. Ja sám používam takmer výhradne stíhače, bombardéry požívam len na kempiacich hráčov alebo v prípadoch núdze.a pre hráčov čo bombardujú respawny...VY si zaslúžite instantný ban minimálne na týždeň!!!

to uz je na jednotlivcoch ako sa  ktomu kto postavi a akym stylom to hra. ked ti to vadi mozes hrat predsa HB tam lietadla urcite nestretnes hned na zaciatku a hlavne nie tak casto

ako som písal už v inej téme stačilo by ak by nebolo vidno červené nadpisi nad nepriatelom, (samozrejme nad svojími by to vidno bolo)  ľudia v bombardéroch by horšie hľadali ciele museli by lietať nižšie a boli by ľahko zostrelitelné nehovoriac o tom že pólka ludi by začala praktizovať kamikaza na jeden tank kde by stačilo otočiť hlaveň a raz vystreliť :D

medal

ako som písal už v inej téme stačilo by ak by nebolo vidno červené nadpisi nad nepriatelom, (samozrejme nad svojími by to vidno bolo)  ľudia v bombardéroch by horšie hľadali ciele museli by lietať nižšie a boli by ľahko zostrelitelné nehovoriac o tom že pólka ludi by začala praktizovať kamikaza na jeden tank kde by stačilo otočiť hlaveň a raz vystreliť :D

AB asi nikdy neseberou popisky nad nepřáteli. Možná v RB se toho dočkáme, ale záleží na odezvě lidí. AB je arkáda se vším všudy, s pomocnými zaměřovači všude, s označováním nepřátel a viditelnost jejich obrysu.

Nejsi jediný co přemýšlel nad zvýšením obtížnosti v AB, protože je aktuálně tvůj nejoblíbenější mód, ale nikomu se to nepovedlo prosadit, lidi co hrají AB na tohle často nadávají, ale bez těchto berliček je potom hra stejně nebaví, když si to vyzkouší v RB nebo SB.

V AB je nejhorší styl kamikatze, to v podstatě vyřeší jen zpoplatnění a zničení samotného tanku, který někde čeká.

• Upvote 1

letadla v AB zrušit, zakázat, nebo totálně překopat aby to nebyla jen řízená kamikaze střela zdarma, ale za SL a hodne SL!

Kdyz chcu hrat tanky tak asi chcu hrat tanky a ne aby nejakym nesmyslnym zpusobem nekdo prisel k bombarderu a sel si vyrizovat ucty... svinsky to kazi hru... uz budu fakt litat jen letadla, bo ja uz na to nervy fakt nemam, dyt si u tech AB tanku zahravam s vlastnim zdravim, copak su vul?

Edited by L_J_Podchaljuzin
  • Upvote 2

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...