Jump to content

Letadla v tankové arkádě

Prdoska
 Share

Zítra vám představíme devblog, který se kamikaze v arkádě bude zabývat - více v článku.

Zítra nikoliv, ale chystáme ho na příští týden.

• Upvote 9

Zítra vám představíme devblog, který se kamikaze v arkádě bude zabývat - více v článku.

Doufám něco ve smyslu - zničíš letadlo , tak si to zaplatíš.

tak to bude super ... nebude časová penalizace a yerka to tam budou sypat každejch 15 vteřin :) 

Troll opět na scéně.......

A proč by neměla být časová penalizace ? Já myslím jen to že by hráč se měl snažit tank jinak než kamikadze , normálně po 30 - 40 sekundách by se vrátili do tanku tak jak je to nyní . A Yerka stihnou jeden , max. 2 nálety než se vrátí zpět do vozidla....

Tady jde o to že pokud uděláš kamikadze nálet tak zaplatíš opravy .

Edited by KubasGaming

Troll opět na scéně.......

A proč by neměla být časová penalizace ? Já myslím jen to že by hráč se měl snažit tank jinak než kamikadze , normálně po 30 - 40 sekundách by se vrátili do tanku tak jak je to nyní . A Yerka stihnou jeden , max. 2 nálety než se vrátí zpět do vozidla....

Tady jde o to že pokud uděláš kamikadze nálet tak zaplatíš opravy .

Zaplatis opravu zniceneho tanku, aj ked ti tank neznicili, ale znicil si lietadlo, ale az po bitke, na pocet oziveni v bitke to nema vplyv a to je ten problem

medal medal medal medal medal medal medal

Ahoj,

rád bych tu jen vyjádřil svoje postřehy. Jsem ve WT nováček. Profil jsem si zaregistroval už dávno, ale začal jsem hrát v podstatě až teď. Celkem mě lákají simulátorové bitvy s tanky, jenže vzhledem k tomu že nemam zkušenosti (a tím pádem odhad vzdáleností), tak v simulátoru netrefim ani stodolu, natož tank na několik set metrů. Začal jsem tedy hrát arkády, abych to dostal do oka. A musím říct, že to je opravdu dobré - až na jednu záležitost. Stejně jako dalších X lidí tady na fóru mi celkový dojem hodně kazí to, že pravidelně (vlastně hodně často) můj tank padne za oběť taranující stíhačce. Proboha co to má znamenat? Bohužel musím říct, že ten systém je hodně nevychytaný a akorát nahrává stupidním a neférovým hráčům. Nebýt toho, mohla to být fajn hra. :(s

Guest

Ahoj,

rád bych tu jen vyjádřil svoje postřehy. Jsem ve WT nováček. Profil jsem si zaregistroval už dávno, ale začal jsem hrát v podstatě až teď. Celkem mě lákají simulátorové bitvy s tanky, jenže vzhledem k tomu že nemam zkušenosti (a tím pádem odhad vzdáleností), tak v simulátoru netrefim ani stodolu, natož tank na několik set metrů. Začal jsem tedy hrát arkády, abych to dostal do oka. A musím říct, že to je opravdu dobré - až na jednu záležitost. Stejně jako dalších X lidí tady na fóru mi celkový dojem hodně kazí to, že pravidelně (vlastně hodně často) můj tank padne za oběť taranující stíhačce. Proboha co to má znamenat? Bohužel musím říct, že ten systém je hodně nevychytaný a akorát nahrává stupidním a neférovým hráčům. Nebýt toho, mohla to být fajn hra. :(s

Zkus vydržet, třeba s tím něco smysluplného udělají, no a do té doby je možné rozjet několik národů a po takovém úmrtí můžeš ihned odejít hrát za jiný národ; než se letci (jakože tankisté) vyblbnou.

Protože když ti spadne na hlavu bomba, lze předpokládat, že se to bude dít častěji a častěji a častěji a není ani výjimkou mít bombardér nad hlavou třeba každých 15-20sec; pak je celkem zbytečné nasazovat do takové bitvy další tanky.

Líbí se mi, jak tu AB hráči píšou, že s flakem nic neuděláš, páč je to šidítko. Hrajete všichni jen tier 2 max?

Ostwind, ZSU37, Kugeblitz, ZSU57, Coelian - jop, šidítka. Osobně z nich mám respekt i když sedím v KT (a jak jsem si už nejednou dokázal i ZSU37/ Ostwind zahnanej za barák tigrem a panterem dokáže oba dva zabít a zvesela odjet...).

Nicméně původní stížnost zněla na Kamikadze a pokud se něco udělá s nimi, celkově ve všech módech, budu jen rád.

Edited by Carthoo
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Líbí se mi, jak tu AB hráči píšou, že s flakem nic neuděláš, páč je to šidítko. Hrajete všichni jen tier 2 max?

Ostwind, ZSU37, Kugeblitz, ZSU57, Coelian - jop, šidítka. Osobně z nich mám respekt i když sedím v KT (a jak jsem si už nejednou dokázal i ZSU37/ Ostwind zahnanej za barák tigrem a panterem dokáže oba dva zabít a zvesela odjet...).

Nicméně původní stížnost zněla na Kamikadze a pokud se něco udělá s nimi, celkově ve všech módech, budu jen rád.

takže to že se probrečelo že náraz stíhače plného paliva rychlostí 700 km/h do lehkého tanku nic tanku neudělá nestačilo  ? teď si ještě probrečíme že prostě bude někdo penalizován když s letounem zařve pro výhru tím že prostě vysype svůj náklad příliš pozdě  ?

btw coelian na svém tieru krom top tier shermanům,nebo buldogům,či jiné AA nic neudělá 

medal medal medal medal

Guest

K postu #34

Pojem "šidítko" jsem použil jen já, takže si dovolím odpovědět.

Za tank považuji stroj, který při minimálním počtu výstřelů (limita jdoucí k 1) je schopen zničit jiný stroj A ZÁROVEŇ je schopen bojovat při maximálním počtu obdržených zásahů (limita jdoucí k "nekonečnu").

Toto ale flak daného ranku skrz svůj slabý pancíř a nízkou penetraci nikdy nesplní, takže i přes dílčí úspěchy je to jenom šidítko (podpora) a ne plnohodnotný tank :salute: 

Zakládací post se samozřejmě sebevrahů netýkal, byl komplexně o tom, že " ...ty letadla narusujou vyvazenost hry. Proc je treba neomezit Jen na stihace. Ja si chci zajezdit tanky ne letadla"  :Ds 

K postu #35

Zařvi si v bitvě dle libosti, ale zaplať za to penězi a zůstaň mrtvý = vem si další / jiný stroj :yes: 

Už jsem to tu psal jinde, ale v této souvislosti to zopakuji. Děkuji každému, kdo mě v arkádě zabije tankem a ne letadlem. Tento hráč si zaslouží mou nehynoucí úctu za dobrou a kvalitní hru. Ať si mě sejme třeba třikrát, když je šikovnej. Myslím, že k zabití nám v arkádě bohatě stačí artilerie.
  • Upvote 1
medal

• 2 weeks later...

Proboha zruště ty letadla v AB protože to je katastrofa co se na randomu děje.Jen mě osobně tak z 5 her 3krát sejme nějaký přihlouplý ruský děcko tím že to do mě pošle. Dal bych za to trest ,buď pokuta ,nebo dotyčnýmu idiotovi sebrat možnost ty letadla hrát.Já nevím ,jen proboha už najděte nějaký řešení,je to hrůza.

Proboha zruště ty letadla v AB protože to je katastrofa co se na randomu děje.Jen mě osobně tak z 5 her 3krát sejme nějaký přihlouplý ruský děcko tím že to do mě pošle. Dal bych za to trest ,buď pokuta ,nebo dotyčnýmu idiotovi sebrat možnost ty letadla hrát.Já nevím ,jen proboha už najděte nějaký řešení,je to hrůza.

nepřidali náhodou ten 10 sec časovač? pokud nesedíš na jednom místě celou dobu jak  trubka, tak můžeš odjet? jsou i viditelně značené :dntknw:

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

nepřidali náhodou ten 10 sec časovač? pokud nesedíš na jednom místě celou dobu jak  trubka, tak můžeš odjet? jsou i viditelně značené :dntknw:

Asi jsem se špatně vyjádřil,nebo jsi to špatně pochopil,ale mě nejde o bombardéry.Já mám na mysli mentály ve stíhačkám a jejich kamikadze nálety.

Guest

Časovač nic neřeší...

Těžký tank nikam neodjede...

Střední možná, ale jen pokud je mimo bitevní vřavu, protože pak to obvykle koupí od číhajícího enemáka...

Nemluvím o tančících nízkého ranku (lehké tanky), ty jsou schopny ujet a vydržet i případnou enemáckou ránu při tom ústupu...

Chci vidět Ostwinda jak zničí Tigera i Panthera , hned .

Max. Panthera z boku , jinak sám s Ostwindem nezničím s průbojnou municí Pz.IV F2 ze předu  , natož Tigera...

Jediný co jde na nižších úrovních s flaky spolehlivě ničit jsou Locust a Kafíčko .

Teď jsem si zahrál 3 hry a z toho mě 2 krát zabil kamikaze retard se stíhačkou.Tohle přece nemá ve hře absoutně co dělat a mě to vytáčí do běla.SAKRA DĚLEJTE S TÍM NĚCO!!!!!!!

Přidávám se. Taky se mi stává, že mě v M4ce sejme kamikaze stíhač (výbuch tanku), i přes to, že už tu pár  psalo, že to není možné. JE a je vidět, že nejsem sám. A to nemluvím o největší blbosti, která se ve hře stává a to, že mě zničí tank pád bombardéru bez pilota, nebo že mě  zničí bomba, bez odpočtu 10 sekund (ihned po odpadu), aniž bych předem vůbec zaslechl pískot bomby při pádu.

A nejsou to spíše rakety? Ty žádný časovač nemají. Náraz letadla tank opravdu nezničí. Stíhačka má šanci zničit pozemní vozidlo palubními zbraněmi, jenom pokud je jeho posádka nechráněná pancířem, ale ne tím, že do něj narazí.

Náraz letadla tank opravdu nezničí. Stíhačka má šanci zničit pozemní vozidlo palubními zbraněmi, jenom pokud je jeho posádka nechráněná pancířem, ale ne tím, že do něj narazí.

Absolutní nesmysl!!!!!!!!Za posledních několik dní mě zabil kamikaze nárazem několikrát.Hraju s Pershingem a Pattonem ,kde nehrozí že by mě stíhačka vystřílela posádku.

Absolutní nesmysl!!!!!!!!Za posledních několik dní mě zabil kamikaze nárazem několikrát.Hraju s Pershingem a Pattonem ,kde nehrozí že by mě stíhačka vystřílela posádku.

Absolutní nesmysl je zničení tanku pouhým nárazem letounu!!!!!! Prostě to nejde, je to těžké pochopit??

Musí tě zničit zbraněmi nebo bombou, ale nikdy nárazem(ty bombardéry co na mě jen spadli by o tom mohli vyprávět).

Edited by Marseill
  • Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal

Ja si dovolím nesúhlasiť už len preto že sú lietadlá skôr zneužívané ako využívané, tzn. hráč zničí hneď na začiatku hry aspoň 2 botov a potom špinavo a zbabelo útočí na respawny alebo ničí hráčov, ktorí sú proste lepší a nestačí na nich (s týmto sa stretávam asi najviac). Keď si aj pozriem tabuľku tak hráči, ktorí najviac používajú lietadlá zničili aj dosť botov, sú to proste deti a noobi, ktorí sa nedokážu postaviť hráčovi, tak ho radšej posypú z lietadla a to s balancom ani s fairplay nemá nič spoločné. Ja sám používam takmer výhradne stíhače, bombardéry požívam len na kempiacich hráčov alebo v prípadoch núdze.a pre hráčov čo bombardujú respawny...VY si zaslúžite instantný ban minimálne na týždeň!!!

TENTO "HRÁČ", OCELOT_SVK,  JE VÍCENÁSOBNÝ TEAMKILLER !

V AB BITVĚ NA KARÉLII NA MĚ NAPŘED VYSTŘELÍ, PAK DO MĚ VRAZÍ ZEZADU, PONIČÍ MI PŘEVODOVKU A KDYŽ JI OPRAVUJI, TAK MI STŘELOU Z BOKU ZNIČÍ TANK (M47 PATTON II), S TÍM, ŽE NEUMÍM ŘÍDIT !

POTÉ, CO JSEM MU NAPSAL, ŽE HO NAHLÁSÍM, PŘIJEL ZE SPAWNU S IS-2 MĚ DO ZAD A PODRUHÉ MI ZNIČIL TANK (M103)!!

TAKOVÍ PSEUDOHRÁČI V TÉTO HŘE NEMAJÍ CO DĚLAT !

MÁM KOMPLETNÍ DŮKAZOVÝ ZÁZNAM O RETARDOVANÉM CHOVÁNÍ TOHO NESKUTEČNÉHO INDIVIDUA !

http://ulozto.cz/xdoLwX13/2015-03-09-03-59-59-ocelot-svk-twin-teamkiller-wrpl

Edited by Hombre5324
  • Upvote 1

Guest

Tak že to namíchne, tomu rozumím, ale proč to dáváš do tohoto vlákna, to opravdu nevím.

• 3 weeks later...

Chci vidět Ostwinda jak zničí Tigera i Panthera , hned .

Max. Panthera z boku , jinak sám s Ostwindem nezničím s průbojnou municí Pz.IV F2 ze předu  , natož Tigera...

Jediný co jde na nižších úrovních s flaky spolehlivě ničit jsou Locust a Kafíčko .

Po úpravě munice už do tohohle klubu ostwind nepatří, nicméně stále můžeš KT zničit pásy a dělo. A F2 v pohodě, jen to chce namířit na weakpointy (průzor řidiče, kulomet) pokud ani průbojnou nedáváš zepředu. A samo první zničit dělo.

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...