Jump to content

Letadla v tankové arkádě

Prdoska
 Share

Fakt nechápu, proč jednoduše neudělají sdružené bitvy. Každé straně přidělit dva hráče jako letce se svými letadly a je po problémech. Skákání z tanku do letadla na pár vteřin je fakt na nic, navíc, když tank je dole nechán napospas. To není hratelná hra, to je sádlo maso. A respawn zóny by mohly být chráněny AI AAA a protitankovými děly.  

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• 3 weeks later...
Potvrzuji, že kamikaze fungují a už to začínají zneužívat a je potřeba s tím něco dělat, toto je už na palici, časovače na prd fungují, teď mě zlikvidoval těžký bomber s tím že bomby dopadly a bouchly okamžitě, to nemluvím o tom jak mě vytočí dežo když to do mě napálí letadlem zadarmo a tank v liši za šílený peníz. Kheynom, jestli to jde ať toto nějak upraví, protože to je katastrofa.
medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Nu potvrzuješ hloupost. 
Kamikadze stylem že tě zničí náraz letadla nefunguje. Tečka tak to prostě je. Letadlo musí použít zbraně. 
Ano u bomb jde zařídit aby bouchly po dopadu. Ale to bombardér je musí shodit z velké výšky. 
A promiň pokud slyšíš to protivný pískání a stejně zůstaneš kempit pak jde o tvou chybu. 

• Upvote 1

tohle vlakno me fakt dostalo, tady asi spouste lidem nedochazi, ze filozofii gajinu je propojit bitvy letadel, tanku a pozdeji i lodi dohromady, tedy se s nejakym odstranenim letadel z AB rozloucte, pro koho je to problem, muze hrat WoT

1) o tom, ze muze samotny naraz letadla znicit tank neslysim poprve, ale vzdycky me to rozesmeje, ve skutecnosti vas znici rakety, ktere vypusti 3 vteriny pred tim, nez to napali do zeme

2) co se tyka bomb, nejprve 10s clovek slysi piskani, pak minimalne dalsich 5s trva nez bomba bouchne, dost casu na to odjet pryc, klidne i zpateckou, treba takovy tezky tank IS-1 jezdi dozadu rychlosti az 16km/h

3) vsichni si tu stezujou na bombardery, pritom staci naskocit do stihacky a ten bombarder jednoduse sestrelit v 90% pripadu vas to respawne par stovek metru, primo za ocas bombarderu

nepratelske stihacky a flaky vam stejne vetsinou nedovoli vic jak jeden nalet, takze v 99% pripadu to vzdycky odnese jenom jeden tank, pak jsou ale treba tupci co jsou po kupe i kdyz vi, ze se blizi bombarder, pak to schyta vic tanku, ale to je jich blbost

• Upvote 1

• 2 weeks later...

"časovače na prd fungují, teď mě zlikvidoval těžký bomber s tím že bomby dopadly a bouchly okamžitě"

Sory  motal se tam kugel tak jsem to házel přes bombometčíka z výšky.Opravdu mě to mrzí můžeš mi to odpustit?

To je zajímavý že bombardéry útočí na lepší hráče na respawnu , co tam asi dělaj ? Když budou u vlajky vysypu to na ně nebo radši na flankujcí , prostě ve hře , když kempíte co mám dělat?Nádherná věc , když se sejde tým a ne "tankisti" , to vzájemný krytí , podpora atd , prostě bojiště.Vy mě nechcete proti sobě já vás nechci v teamu , ale zas jen díky teamu z "tankistů" se člověku povede 15 killu , zastavit 2 heavy bombery před shozem a prohrát bitvu.

To že je zabijí stíhačky kamikaze zrušte :-) a do budoucna klidně udělejte motivaci pro ty co se nerozsekají o zem s nepoškozeným strojem.

Edited by LemonJoe
medal medal medal

Časovače u bomb si dělají co chtějí, bomby vybuchují někdy po 10s, někdy prakticky okamžitě.

Kamikadze nálety - tady bych navrhoval něco ve stylu - pokud "pilot" havaruje do cca 10s po odhození bomb (odpálení raket), nebude mít započítán žádný kill (poškození) a tak žádné expy a liony z toho náletu, případně zaplatí opravy zničenému protihráči. 

medal medal medal medal medal medal

ja bych dal do AB mnohem ale mnohem vic bodu ktere by byly potreba na pouziti bombarderu a pripadny spam bombeni jednim hracem bych omezil na max 3 za jednu hru... protoze jsou jedinci co ten bomber berou uz chronicky... a to se musi omezovat.... kde kdo a kde co se umele omezuje ve hre  tak co tohle? Tak samo artilerie... proste 3x na celou jednu hru  a je jedno kdy si je pouzijes... 3x a dost!  v RB je mi to srdecne jedno, RB nerozumim a nehraji... tak  do toho nekecam

A abych byl jeste vetsi svine... v AB leteckych bitvach, bych omezil pocet nabojovych pasu pro prebijeni za letu taky na 3 prebiti... 

protoze  proc ne a  proc vic? (pak pro dalsi pasy hezky na letiste). Ale to uz je jine tema

Edited by PodchaIjuzin

ja bych dal do AB mnohem ale mnohem vic bodu ktere by byly potreba na pouziti bombarderu a pripadny spam bombeni jednim hracem bych omezil na max 3 za jednu hru... protoze jsou jedinci co ten bomber berou uz chronicky... a to se musi omezovat.... kde kdo a kde co se umele omezuje ve hre  tak co tohle? Tak samo artilerie... proste 3x na celou jednu hru  a je jedno kdy si je pouzijes... 3x a dost!  v RB je mi to srdecne jedno, RB nerozumim a nehraji... tak  do toho nekecam

A abych byl jeste vetsi svine... v AB leteckych bitvach, bych omezil pocet nabojovych pasu pro prebijeni za letu taky na 3 prebiti... 

protoze  proc ne a  proc vic? (pak pro dalsi pasy hezky na letiste). Ale to uz je jine tema

Nebylo by lepší udělat to jako v RB na body a použít jen stroje co hráč má, což by znamenalo žádný random los? Přeci jen to není takový problém a omezí to znatelně sebevražedné nálety.

Mimochodem občas by byla lepší volba místo stíhače flak, to by myslím taky hodně omezilo bombardéry, protože by museli počítat s tím, že je někdo může sestřelit ještě dřív než doletí, aktuálně většina stíhaček je bezbranná a nestíhají bombardér ohrozit natož zničit.

• Upvote 2
medal medal medal medal medal medal medal medal

Nebylo by lepší udělat to jako v RB na body a použít jen stroje co hráč má, což by znamenalo žádný random los? Přeci jen to není takový problém a omezí to znatelně sebevražedné nálety.

Mimochodem občas by byla lepší volba místo stíhače flak, to by myslím taky hodně omezilo bombardéry, protože by museli počítat s tím, že je někdo může sestřelit ještě dřív než doletí, aktuálně většina stíhaček je bezbranná a nestíhají bombardér ohrozit natož zničit.

Naprosto souhlasim... I tohle by bylo fer...    :good:

• Upvote 1

Časovače u bomb si dělají co chtějí, bomby vybuchují někdy po 10s, někdy prakticky okamžitě.

Kamikadze nálety - tady bych navrhoval něco ve stylu - pokud "pilot" havaruje do cca 10s po odhození bomb (odpálení raket), nebude mít započítán žádný kill (poškození) a tak žádné expy a liony z toho náletu, případně zaplatí opravy zničenému protihráči. 

Oprav mě pokud se mýlím , ale od začátku je nastavena pojistka na 10 sec po odhození.Pokud ano co se stane když odhodím bombu z výšky a padá třeba 12 sec?

Nevím mě se taky stane že si nevšimnu minieventu a nezareaguji.Pokud s ním ale počítám není problém.

Nedávno jsem koukal že měl týpek s flakem cca 15 killů na letadlech.A podle mě jsou stíhačky ještě účinnější.

Co bych bral aby se zvedl počet bodů na bitevníky a bombery , aspoň budou minieventy častěji dostupný.

Popř. změnit spot systém , svítily by zas jen označený spoluhráčem , to by taky mělo logiku.

Edited by LemonJoe
medal medal medal

• 9 months later...

Jak to je po posledních updatech s bombami?

i když je hážu z výšky tak stejně bouchnou asi těch 5s po dopadu s tím že se odkutálejí pryč od tanku...  (a to jsem zkoušel zpoždovač jak 0,5s tak i 1s)

ale nepřátelé je na mě často hážou tak že vybuchnou hned...

zjistil někdo jak to funguje?

medal medal medal

Jak to je po posledních updatech s bombami?

i když je hážu z výšky tak stejně bouchnou asi těch 5s po dopadu s tím že se odkutálejí pryč od tanku...  (a to jsem zkoušel zpoždovač jak 0,5s tak i 1s)

ale nepřátelé je na mě často hážou tak že vybuchnou hned...

zjistil někdo jak to funguje?

Tohleto mě taky sejří,ale je to tam proto,aby potlačili kamikaze efekt ..

Před časem to hráči v kombo bitvách hráli tak,že si to namířili letounem na tank a těsně před nárazem odhodili pumu .. samozřejmě měli kill a hned je to hodilo zpět do tanku ..

Takže ted' bomba vybouchne hned po dopadu jen když letí vzduchem víc jak 5 sec, nebo jinak to musíš házet do místa,kde ten tank,lod' nebo vozidlo asi za +/- 5sec bude ..

Je to na ... ,ale tak to funguje momentálně ... 

medal medal medal

Tohleto mě taky sejří,ale je to tam proto,aby potlačili kamikaze efekt ..

Před časem to hráči v kombo bitvách hráli tak,že si to namířili letounem na tank a těsně před nárazem odhodili pumu .. samozřejmě měli kill a hned je to hodilo zpět do tanku ..

Takže ted' bomba vybouchne hned po dopadu jen když letí vzduchem víc jak 5 sec, nebo jinak to musíš házet do místa,kde ten tank,lod' nebo vozidlo asi za +/- 5sec bude ..

Je to na ... ,ale tak to funguje momentálně ... 

Moc se toho nezměnilo. Akorát místo bomb začali lidé používat rakety. Takže si už neberou bombardér, ale bitevník.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Takže ted' bomba vybouchne hned po dopadu jen když letí vzduchem víc jak 5 sec ..

zkoušel jsem to i z 1km házet ale asi to ještě nestačilo...

ale celkem dlouho to hvízdalo jak jsem odjížděl a bouchlo to hned

Moc se toho nezměnilo. Akorát místo bomb začali lidé používat rakety. Takže si už neberou bombardér, ale bitevník.

to byl zrovna německý Do s bombami

medal medal medal

zkoušel jsem to i z 1km házet ale asi to ještě nestačilo...

ale celkem dlouho to hvízdalo jak jsem odjížděl a bouchlo to hned

to byl zrovna německý Do s bombami

V AB házet bomby z výšky 1 km+ a exploze ihned po dotyku se zemí...

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• 1 year later...
On 27. 1. 2015 at 8:42 PM, Prdoska said:

Dost me mrzi ZE me v Bojišti znici bombarder treba hned na respawnu. Rekl bych ZE ty letadla narusujou vyvazenost hry. Proc je treba neomezit Jen na stihace. Ja si chci zajezdit tanky ne letadla. 

Letadla bych nechal, ale určitě bych odebral život těm kamikaze hráčúm. Když mne šikovně sejme a přežije stanovený čas, tak je šikovnej.To mi nevadí.

Ale jakmile udělá kamikadze tak by měl přijít o život. 

On 27. 1. 2015 at 8:42 PM, Prdoska said:

Dost me mrzi ZE me v Bojišti znici bombarder treba hned na respawnu. Rekl bych ZE ty letadla narusujou vyvazenost hry. Proc je treba neomezit Jen na stihace. Ja si chci zajezdit tanky ne letadla. 

On 13. 2. 2015 at 0:38 PM, PodchaIjuzin said:

letadla v AB zrušit, zakázat, nebo totálně překopat aby to nebyla jen řízená kamikaze střela zdarma, ale za SL a hodne SL!

Kdyz chcu hrat tanky tak asi chcu hrat tanky a ne aby nejakym nesmyslnym zpusobem nekdo prisel k bombarderu a sel si vyrizovat ucty... svinsky to kazi hru... uz budu fakt litat jen letadla, bo ja uz na to nervy fakt nemam, dyt si u tech AB tanku zahravam s vlastnim zdravim, copak su vul?

Jak říkám kamikaze by měl přijít o život. Když mne sejme a přežije, tak je to OK. Aspoň je to bude motivovat. Kamikaze mi ničí zážitek a požitek ze hry. 

medal medal medal medal

18 hours ago, ThirteenYellow said:

Letadla bych nechal, ale určitě bych odebral život těm kamikaze hráčúm. Když mne šikovně sejme a přežije stanovený čas, tak je šikovnej.To mi nevadí.

Ale jakmile udělá kamikadze tak by měl přijít o život. 

Jak říkám kamikaze by měl přijít o život. Když mne sejme a přežije, tak je to OK. Aspoň je to bude motivovat. Kamikaze mi ničí zážitek a požitek ze hry. 

Netvrď mně že ty neděláš to samé :D , na druhou stranu víš kolik jsi měl killů letadel když si je jen polechtal kulometem a oni to kamikaze zapíchli do země a ty jsi měl sestřel? to už se radši nepíšeš páč to bylo asi dost killů zadarmo ;),  a kolik SL a RP bodů si zanic kamikaze hráče získal už se radši nezmíníš....

Edited by Paya_CZ
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Na základě čeho chceš určit jestli to byla nebo nebyla cílená kamikadze? Dost často máš za zadkem letadlo, co tě kropí a bez zadních klapek se fakt dost blbě řídí, takže jsi kolikrát rád, že v tom pádu ještě někoho vezmeš sebou. Upřímně mi ty letadla taky vadí, ale vzhledem k tomu jak moc je 90% her nevybalancovaných, tak pokud si jedeš v T34/85 a potkáš amerického jmenovce, tak můžeš vyskakovat rovnou, protože jsi bez šance. Tak vezmeš letadlo, lidi z týmu ti poděkují i když si borec v zápětí bere T29 nebo T95, které zase budeš muset sundat letadlem. Čili tak.

Udělal bych akorát jednu změnu a to, že letadla budeš dostávat podle národa, protože ten britský odpad je nehratelný ať už se jedná o kvalitu velkých letadel nebo ty mini bombičky.

Edited by RioKiller
medal medal medal medal

Osobne kamikadze robím len keď vidím, že i tak havarujem a nič z toho nebude. :lol2: Gaijin za to môže sám, pretože je predsa naprosto a úplne normálne lietať s lietadlom z 2. svetovej proti AA zo studenej vojny. Fakt by na V. rank mohli dať nejaké prúdové lietadlá. Obzvlášť tie šmejdy ako Mosquito a Il-2 dať preč. Pritom keď mám voľný priestor, tak na V. ranku s takým Messerschmittom 2. killy v pohode, prípadne s P-51 aj tri a 300 SL za bezpečný odlet. 

medal medal medal medal medal

• 8 months later...

Vem si stíhače říkali. Zastav Enemy Bombr stíhačem radily. A co mám tak asi dělat, když Bombardér automaticky shazuje bomby na daného hráče co se ho snaží zastavit ve stíhači? Je tohle normální? Tak tady radí spousta lidí vem si přece stíhače. Ale to že tvůj tank dole je nechráněný a automaticky je mrtvý protože enemy bombr letí  na tebe má snadný kill. TO už vyřešený není. On to někam naramuje, a ty než se vratíš do svého tanku, a pokusíš se odjet si mrtvý....Ano tohle jsou ted AB letecké kraviny...Ty se snažíš zabránit tomu aby enemy bombr někoho sejmul, ale v 99% ten bombr letí na tebe a sejme tě. Prý max par set metrů :D Pár je 200m......permanetně mě to spawnuje 900-1.1km od bombarderu. A dolet to..HAHA třeba v japíkovi.... BUD TO VYPNĚTE nebo to překopejte. Opruzuje to hru....A stíhač si ani nespuštím protože to se = moje smrt a zaplacení tanku za retardovanost gaijinu že to takhle uděla.. 

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

2 hours ago, LordVicious666 said:

Vem si stíhače říkali. Zastav Enemy Bombr stíhačem radily. A co mám tak asi dělat, když Bombardér automaticky shazuje bomby na daného hráče co se ho snaží zastavit ve stíhači? Je tohle normální? Tak tady radí spousta lidí vem si přece stíhače. Ale to že tvůj tank dole je nechráněný a automaticky je mrtvý protože enemy bombr letí  na tebe má snadný kill. TO už vyřešený není. On to někam naramuje, a ty než se vratíš do svého tanku, a pokusíš se odjet si mrtvý....Ano tohle jsou ted AB letecké kraviny...Ty se snažíš zabránit tomu aby enemy bombr někoho sejmul, ale v 99% ten bombr letí na tebe a sejme tě. Prý max par set metrů :D Pár je 200m......permanetně mě to spawnuje 900-1.1km od bombarderu. A dolet to..HAHA třeba v japíkovi.... BUD TO VYPNĚTE nebo to překopejte. Opruzuje to hru....A stíhač si ani nespuštím protože to se = moje smrt a zaplacení tanku za retardovanost gaijinu že to takhle uděla.. 

Nic ti nebrání bombra vyndat a pokud ho nestíháš tak vyskoč a přepni zpět do tanku, ikony už byli asi na týden odstraněný že to neukazovalo kdo jde do letadla, bohužel tuto kravinu dali zase zpět.

4 hours ago, LordVicious666 said:

Nehraj arkádu!

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

4 hours ago, LordVicious666 said:

Áno presne toto robím keď beriem bombardér. Pozriem sa, kto išiel proti mne a vyhľadám si ho. Jeho chyba. Keby nebol časovač na 10 sec. je mi to jedno, ale takto mám istotu, že ten cieľ neodíde. :) Inak po zhode bômb je minimálna šanca, že niečo zničíš. Iba nepozorných hráčov.

22 minutes ago, Sqn310_PipCZ said:

Nehraj arkádu!

Skús napísať nehraj reálky/simulátor tým, ktorí neustále plačú aké to tam je naprd, lebo naháňajú posledného stíhača, lebo je to tam samý P-47 u nemcov... Je ich plné fórum. Akonáhle niekto napíše sťažnosť na arkády má obratom takúto odpoveď.

• Upvote 2
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

20 minutes ago, Ambassador_SVK said:

Skús napísať nehraj reálky/simulátor tým, ktorí neustále plačú aké to tam je naprd, lebo naháňajú posledného stíhača, lebo je to tam samý P-47 u nemcov... Je ich plné fórum. Akonáhle niekto napíše sťažnosť na arkády má obratom takúto odpoveď.

Ať si hraje každý co chce, to mu neberu, ale proč si stěžuje v AB na arkádové prvky, když může jít do reálnějšího modu mi opravdu hlava nebere... to jako když někdo napíše, že takhle tohle letadlo v reálu nelítalo a hraje přitom AB z externálu na myši s ukazatelem předstřelu a ikonkama. Proč se potom dožaduje nějakýho realistickýho chování?

Ale jo jinak jsem krapet ujel, AB nehraju tak co do toho budu kecat :dntknw:

• Confused 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

3 hours ago, Paya_CZ said:

Nic ti nebrání bombra vyndat a pokud ho nestíháš tak vyskoč a přepni zpět do tanku, ikony už byli asi na týden odstraněný že to neukazovalo kdo jde do letadla, bohužel tuto kravinu dali zase zpět.

Většinou toho bombra nevyndáš že? Kor u některých letadel mužeš sypat a nic, ještě větší vtip že některý bombry ani nedoletíš v jistých letadlech. Jen tak mimo. Čily už tímhle má dost času tě najít, a bomby vyhodit...Když vidím jak letí na mne.. Tak daný hráč většinou už bomby vyhazue. Nasledně to jsou 3 sec než mě to vyhodí z letadla, pak cca 2 sec ta debilní obrazovka výskoku. A jelikož on měl náskok tak ty už tam ty bomby většinou máš. Čily nedokážeš odjet za 2-5 sec  od místa protože než zareaguješ, tak si mimo. Navíc ty bomby mají radius takže tě dokáží zničit i v celkem zajímavé vzdálenosti. + Některý tanky jezdí a mají pomalejší rozjezd. ANi jednou se mi nestalo, že bych utekl a to jsem z letadla vyskakoval už při náznaku kdy letěl na mne. Při snaze vyndání bombra si 99% mrtvý. Prost to ztrácí veškerý smysl si toho stíhače brát . 

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...