Jump to content

Combat Tank M103

Thulle_
 Share

Vytvorený ako protivník ruských tankov studenej vojny a v hre bude bojovať proti tankom Panther a Jagdpanther... :D :D :D :D

Doufám, že zároveň s M103 přijde i řešení německého ranku V.

Ale jak koukám na pancíř M103...tohle zepředu neprostřelí ani 100 mm na T-54, ani 122 mm na IS-4M. Já jen aby se nezačalo brečet, že Rusové chtějí T-55 a její HEAT munici s 380 mm penetrace. 

• Upvote 2
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

M-103 má celkem slabší vanu kde se pancéřování pohybuje mezi 100-130 mm. Řekl bych že spodní pancíř bude slabší jako u jagdtigra.

medal medal medal medal

Oni hlavne Japonci toho veľa nemali... To bude jeden prototyp za druhým a predpokladám, že zo základných 5 národov prídu posledný... AJkeď mali zaujímavé tanky...  :yes: Osobne by som uvítal aj pridanie francúzskych a tlaniaskych tankov.  ;)s

• Upvote 3
medal medal medal

Tak teď A dost se těším na E-100/Maus a řadu E která po tomhle snad taky přijde .) 

Oprav to na Leoparda 1 a tanky NDR/DDR a shodneme se  :yes:

• Upvote 5
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Ja teda určitě nechci jezdit s T-54 proti T-54. Jestli se ti to líbí tak si zahraj arkádu.

• Upvote 2
medal medal medal medal

Ale jak koukám na pancíř M103...tohle zepředu neprostřelí ani 100 mm na T-54, ani 122 mm na IS-4M. Já jen aby se nezačalo brečet, že Rusové chtějí T-55 a její HEAT munici s 380 mm penetrace. 

Rusové dostanou tohle: ;P

Object_279-4.jpg

medal

Ja teda určitě nechci jezdit s T-54 proti T-54. Jestli se ti to líbí tak si zahraj arkádu.

Určite lepšie ako s T-54 proti E100 alebo s T-54 proti KingTigrom. 

Co to proboha je?   8/s Já myslel, že Area 51 je v Americe...

Object 279  :Ds

Edited by PeterLuk
medal medal medal

Oprav to na Leoparda 1 a tanky NDR/DDR a shodneme se  :yes:

Po fiasku s top tier Němci a Japonci si to rozmyslí ... po druhé už ne... blueprinty prolomeny takže se v celku těším na nové německé mašiny kde blueprinty již jsou 

Každopádně na Amíky se těším... vyhlížím t-30 a t-95 :)

medal medal medal medal

Po fiasku s top tier Němci a Japonci si to rozmyslí ... po druhé už ne... blueprinty prolomeny takže se v celku těším na nové německé mašiny kde blueprinty již jsou 

A čo Waffentrager Auf. E100?  :lol: Vlastne, možnjo by bol dobrý aj Flakpanzer Maus  :good:  :crazy:

medal medal medal

Pokud mi das jediny relevantni dokument o panciri, vyzbroji a vzhledu E-50/75, milerad se budu tesit taky.
  • Upvote 6
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

0klbYpz.jpg

Pancíř M103. Mně z toho vychází, že

• přední horní plát neprůstřelný na všechny vzdálenosti, jak IS-4, tak T-54
  • spodní plát prostřelitelný na malé vzdálenosti
  • věž zepředu prostřelitelná na malé vzdálenosti

Z boku prostřelitelné vším i na dálku. 

O jakém fiasku to mluvíš? Lidi prskali, lidi si zvykli, lidi hrají japonské Sabry i německé MiGy. 

Na blueprinty tu máme "tu druhou tankovou hru". 

• Upvote 4

Pokud mi das jediny relevantni dokument o panciri, vyzbroji a vzhledu E-50/75, milerad se budu tesit taky.

"relevantnejšie" to už ani byt nemôže  :crazy: e50-1024x768.jpg

Edited by Borsus
  • Upvote 4

0klbYpz.jpg

Pancíř M103. Mně z toho vychází, že

• přední horní plát neprůstřelný na všechny vzdálenosti, jak IS-4, tak T-54
  • spodní plát prostřelitelný na malé vzdálenosti
  • věž zepředu prostřelitelná na malé vzdálenosti
Z boku prostřelitelné vším i na dálku.

Jen počkej, až to potká ZSU-57-2, to ti z toho zbude jen kouřící vrak a ta ruská mrcha bude mít jen další čárku...
  • Upvote 2
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...