Jump to content

Combat Tank M103

Thulle_
 Share

Ja myslím War Thunder. ;)s  Vo WOTko sa náš klan rozpadol a to bola posledná vec, čo ma tam držala. Ak považuješ za aktívnu hru 2-4 bitky mesačne, tak hrávam. Ani WOTko, ani WarThunder niesú zlé hry, ale niektoré zmeny by neprídu práve najlepšie a som proti pridávaniu blueprintov a koristných (iná vec sú spojenecké tanky) strojov do hry, pretože práve realizmus je tým, čo bolo slubované, keď som sa pred rokom k War Thundru dostal. 

medal medal medal

Takže by jsi to vyřešil tak abych s jagdtigrem jezdil proti IS-2 a t-34-85... supr řešení ...a ještě jim přidáme mause aby to bylo jooo real

no to nie skôr len aby sa nestretávali s T 54 a IS 4 ale uvidíme čo prinesie budúcnosť možno vo World War móde budú také bitky 

no to nie skôr len aby sa nestretávali s T 54 a IS 4 ale uvidíme čo prinesie budúcnosť možno vo World War móde budú také bitky 

no počkej,ale IS-3 ani t-44 taky JT nepotkal ... takže to není o historii,ale o tom že se ti prostě zdá t-54 moc silná... to zavání balancem

medal medal medal medal

no počkej,ale IS-3 ani t-44 taky JT nepotkal ... takže to není o historii,ale o tom že se ti prostě zdá t-54 moc silná... to zavání balancem

Ale jsou tou víceméně současníci - o to jde. T-54 je oproti tomu těžce poválečný tank a je to úplně jiná úroveň techniky. 

• Upvote 3
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Zalezi jak to s tema prototypama udelaj. Driv sem docela hral za japka. Pridanim tech nesmyslu v poslednim patchy pro me ten narod tak nak skoncil a uz ho neberu. Litat s kravinama nehodlam ani v tymu, tak bojkotuju rovnou celej narod.

Pevne doufam, ze nemecky tanky zustanou pouze v ere WWII !! Cpat nemce do korejsky valky je kravina, tuplovana.... ;)s

No Me-262 se už prohání nad Čhon-čchonem,tak zkus se modlit,že tam nebudou,ale moc bych na to nesázel.. ;-)
  • Upvote 3
medal medal medal

To si jeste pockas :D Vzhledem k mnozstvi map, i kdyz jich urcite zase par pribude - napr ta z fotek M103, mestecko s nabrezim a mostem pres reku - no ale stejne to u vidim v jasnych barvach, USA vs SU na Kursku budou jeste nejakou chvili pravidelnou zalezitosti...
  • Upvote 4
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

No já bych se být vývojářemi hlavně soustředil na opravení všech flaků ve hře, hlavně těch nesmrtelných ruských a totálně za buggovanýho ZSU 57-2. To co tenhle kus plechu vydrží a co dokáže zabít je až neskutečný, nevím proč rusáci nehrají jen za ně. Panther je v téhle hře jak kočárek.

• Upvote 3
medal medal medal medal medal medal

No já bych se být vývojářemi hlavně soustředil na opravení všech flaků ve hře, hlavně těch nesmrtelných ruských a totálně za buggovanýho ZSU 57-2. To co tenhle kus plechu vydrží a co dokáže zabít je až neskutečný, nevím proč rusáci nehrají jen za ně. Panther je v téhle hře jak kočárek.

Přesně tak. Sotva vykouknu z poza kopečku, už na mě prská nějaký "skiler" v ZSU 57-2 dávku. Instantně zničené dělo. Dokud jsem neměl opravy, tak to bylo docela těžké.

medal medal medal medal medal

Přesně tak. Sotva vykouknu z poza kopečku, už na mě prská nějaký "skiler" v ZSU 57-2 dávku. Instantně zničené dělo. Dokud jsem neměl opravy, tak to bylo docela těžké.

Co dělo? Instant kill Panther v každé bitvě. Já na JgPantherovi mrtvej ridič, střelec a nabíječ. Takže vlastně tank o 50% zhoršené vlastnosti. A ty? Dáš mu ránu a max. ho zapálíš bez známek jiného poškození :facepalm:  Hráči to vědí a proto jezdí do prostřed mapy a řežou to kolem sebe :crazy:

• Upvote 3

no von kugelblitz ti zničí taky cokoliv, na co se podívá(a abych ho musel dávat na 3 rány ze 122mm to mi přijde taky na hlavu :facepalm: )

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• 1 month later...
  • 1 month later...

Krásný tank, na který jsem se moc těšil, ale byl pro mě taky dost zklamání... Jednak má opravdu slabá místa v pancéřování, ale hlavně to dělo nemá tu penetraci, která je udávaná a navíc je podobně nevypočitatelné, jako u T-32 - dvakrát prostřelí, jednou vůbec nic, anebo naopak (myšleno do stejného tanku, na stejné místo i vzdálenost !).

A pomalé couvání ala Panther (4 km/hod.) je taky jízdenka do pekel, protože se včas neschováte ani za roh, ani za horizont.

Ale jinak celkem budí respekt a všichni se na Vás vrhnou, protože vědí, že když rána od M-103 "sedne" (bohužel zdaleka ne každá a nemyslím míření), tak je tank na součástky.

Jezdím s ním dost málo, ale jako zase je to radost ho řídit, je krásně vymodelovaný a když se s ním nepohrnete úplně do první linie (není to zase tak pohyblivá obluda), tak svou práci odvede více než na výbornou - takový "Viktor čistič"  :lol:

Taky mu trochu buffli rychlost střílení + ty nové granáty, pro které ale, bohužel, platí to samé, jako jsem napsal v úvodu; prostě je to velmi dobrý, ale ne vynikajíci (subjektivní pohled !), tank, nicméně ruská IS-4M nebo T-54 to není... 8)s

• Upvote 2
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Zdravím  :salute:

Tento tank je dle mého nejhezčí kus železa v Americkém stromě a také jeden z nejhezčích tanků ve hře. Opravdu se těším až se k němu dostanu.

Opět musím pochválit tu kupu detailů, kterými tento stroj disponuje. Vynikající práce.  :good:

• Upvote 2

• 9 months later...

Má s ním někdo pořádně nahráno? Já se s ním trápím a nevím jak ho pojmout. Buď má špatně udělaný dmg model, hlavně na věži nebo je to neskutečný papír, ale na frontal jako MAUS to moc není, když už se snažím o nějaký boční útok, tak rychlost a obratnost samozřejmě nic moc a reload je děs na to jakou má munice účinnost a to mluvím i o HEATFS, bohužel. Pak to v bitvách vypadá divně, když se držím v zadu za KT-H  :dntknw:

Takový PT-76 má tu munici účinnější, v jedné bitvě mě jednou ranou sice nezničil, ale udělal mi uvnitř škodu, že jsem za celou bitvu neudělal nic. O tom si můžu do T-54 nebo T-10 jen zdát. A pokud se sejde tým s rychlýma M60 a LEOšema a zahrají dobře, tak ani nestíhám někoho potkat  :(s Tak sem se na něho těšil až sem z těch her zklamán. Celkově ty mapy nejsou dělaný na tento tank. MAUS ten aspoň vydrží, ISka jsou zase extrémně rychlý.

Prekrásny stroj, pre M103 a T32 som začal skúmať Amíkov ako ostošesť, keď som bol ešte mladý a plný ideálov, aké krásne a "účinné" stroje to budú.  :lol: Inak je naozaj prekrány, len zozadu vypadá smiešne ale keď má vežu o 90° voči trupu, je impozantný.

Má s ním někdo pořádně nahráno? Já se s ním trápím a nevím jak ho pojmout. Buď má špatně udělaný dmg model, hlavně na věži nebo je to neskutečný papír, ale na frontal jako MAUS to moc není, když už se snažím o nějaký boční útok, tak rychlost a obratnost samozřejmě nic moc a reload je děs na to jakou má munice účinnost a to mluvím i o HEATFS, bohužel. Pak to v bitvách vypadá divně, když se držím v zadu za KT-H  :dntknw:

Takový PT-76 má tu munici účinnější, v jedné bitvě mě jednou ranou sice nezničil, ale udělal mi uvnitř škodu, že jsem za celou bitvu neudělal nic. O tom si můžu do T-54 nebo T-10 jen zdát. A pokud se sejde tým s rychlýma M60 a LEOšema a zahrají dobře, tak ani nestíhám někoho potkat  :(s Tak sem se na něho těšil až sem z těch her zklamán. Celkově ty mapy nejsou dělaný na tento tank. MAUS ten aspoň vydrží, ISka jsou zase extrémně rychlý.

Ja ho mám už dlhý čas a mám ho max. v zálohe. Beriem pre výskum M60 M47 a T95. Munícia je totálne nanič, než som vyskúmal HEATFS tak som prestal používať shot a viac som používal HE krucinál. HEATFS ale tiež nie je spáaa, s tým mega nabíjaním ak nedáš na prvú ranu, buď ti zdrhne alebo ťa rozporcuje, ako ja napr. som dal včera dve rany do T-54 (ostali dvaja posádkari) a stihla ma opravujúca sa ešte tá T-54 zničiť. Chceš/chcete vedieť, aký má pancier?  :lol:  :lol:  Tu sú nejaké moje nahrávky za iným účelom ale poslúžia aj tu.

https://www.facebook.com/john.egon.7/videos/954265344643421/

https://www.facebook.com/john.egon.7/videos/919113644825258/ (v tomto videu chodte skoro až na koniec, dovtedy killujem s T-10M Mausi a otravujúcu M60)

Edited by ZeleznyFenix

To jak si zabil tu M103 je mi nějakým spůsobem i příjemné... oooohhh.. viac... please :lol:

A mne je príjemný ten manga obrázok na ikonke.  :lol: Ale ano, žiadny weakspot,čo človek je v kŕči, či to prejde... :Ps Išli dole dve, nie len jedna. 

Edited by ZeleznyFenix

Prekrásny stroj, pre M103 a T32 som začal skúmať Amíkov ako ostošesť, keď som bol ešte mladý a plný ideálov, aké krásne a "účinné" stroje to budú.  :lol: Inak je naozaj prekrány, len zozadu vypadá smiešne ale keď má vežu o 90° voči trupu, je impozantný.

Ja ho mám už dlhý čas a mám ho max. v zálohe. Beriem pre výskum M60 M47 a T95. Munícia je totálne nanič, než som vyskúmal HEATFS tak som prestal používať shot a viac som používal HE krucinál. HEATFS ale tiež nie je spáaa, s tým mega nabíjaním ak nedáš na prvú ranu, buď ti zdrhne alebo ťa rozporcuje, ako ja napr. som dal včera dve rany do T-54 (ostali dvaja posádkari) a stihla ma opravujúca sa ešte tá T-54 zničiť. Chceš/chcete vedieť, aký má pancier?  :lol:  :lol:  Tu sú nejaké moje nahrávky za iným účelom ale poslúžia aj tu.

https://www.facebook.com/john.egon.7/videos/954265344643421/

https://www.facebook.com/john.egon.7/videos/919113644825258/ (v tomto videu chodte skoro až na koniec, dovtedy killujem s T-10M Mausi a otravujúcu M60)

Tak videa jsou ze staršího patche, ne? Ale i tak do té věže by to nemělo tak lehce procházet, v takových úhlech mi odráží HEATy T-10 a T-54 úplně běžně. Z těch videí jde vidět, že je úplně k ničemu, bohužel.

Tak videa jsou ze staršího patche, ne? Ale i tak do té věže by to nemělo tak lehce procházet, v takových úhlech mi odráží HEATy T-10 a T-54 úplně běžně. Z těch videí jde vidět, že je úplně k ničemu, bohužel.

Ano, od 1.51 samozrejme. Akože nemalo? Z tých bokov určite a čo sa týka tých dvoch čelne, tak ja som mieril presne na záhyby, podľa údajov to sedí, v podstate je to takmer na plocho keď strelíš do tých "líc" veže M103.

Ano, od 1.51 samozrejme. Akože nemalo? Z tých bokov určite a čo sa týka tých dvoch čelne, tak ja som mieril presne na záhyby, podľa údajov to sedí, v podstate je to takmer na plocho keď strelíš do tých "líc" veže M103.

No ale tam plocha není, jsou tam zakřivení, takže velká šance sklouznutí střely, HEATEm bych to ještě chápal, ale APčko by mělo mít min. šanci. Ale co už.

No ale tam plocha není, jsou tam zakřivení, takže velká šance sklouznutí střely, HEATEm bych to ještě chápal, ale APčko by mělo mít min. šanci. Ale co už.

Neviem, efektívnu to píše na cca 190 mm.

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...