Jump to content

Combat Tank M103

Thulle_
 Share

No ale tam plocha není, jsou tam zakřivení, takže velká šance sklouznutí střely, HEATEm bych to ještě chápal, ale APčko by mělo mít min. šanci. Ale co už.

Ano mělo ale dívej se na úhel té T54 a natočení věže to bych zničil i s Tigrem H1, a kdyby jsem byl v nouzi tak se pokusím ho zničit přes pásy.
medal medal medal medal medal medal

Neviem, efektívnu to píše na cca 190 mm.

No pod úhlem 12° takže nemáš penetrovat + 12° je snad sakra dobrej úhel na 100% sklouznutí střely někam mimo. 

Ano mělo ale dívej se na úhel té T54 a natočení věže to bych zničil i s Tigrem H1, a kdyby jsem byl v nouzi tak se pokusím ho zničit přes pásy.

Bohužel jen v téhle hře, myslím si, že ve skutečnosti rozhodně ne instant, přes ty pásy už to je i větší pravděpodobnost.

• Upvote 1

• 1 month later...
  • 1 month later...

Někdy vydrží a jindy dostane Ikčko do věže od takových strojů na takový místo, že to vypadá na novodurovou věž.

M103 je kram.Vsichni pisou ze ma bugnutej armor a ze strely do dela jako vsechny strely krome ruskych APHE nedelaj skoro zadnej dmg.

Edited by headik
medal medal

• 11 months later...

Jako něco vám řeknu.mám za sebou 3 bitvy za M103 v AB.Absolutně nechápu proč nemám možnost si vybrat proti komu chci jít hrát.Však to nemá smysl proti těm idiotským raketám.

Mám zájem si v tanku vyexpit modifikace a jak mě to strká proti raketám,tak udělám 1 zásah za hru,který tank ani nepoškodí.Co to je?Fér hra?.....Chci jezdit proti IS3,IS4,T 54,Tiger 2,klidně i Maus,ale rakety tu hru totálně rozvrátily.

Prostě to není fér ať si říká kdo chce,co chce.

Do bitvy by měl jít hráč s tím,že se vybere do jaké mapy a proti jakým nepřátelům.Jinak tanky 5 jsou už fakt o ničem.

Administrátor této stránky by si to měl přečít a napsat to těm umělcům,co udělali tento nefér mišmaš !

53 minutes ago, RokZ5 said:

Jako něco vám řeknu.mám za sebou 3 bitvy za M103 v AB.Absolutně nechápu proč nemám možnost si vybrat proti komu chci jít hrát.Však to nemá smysl proti těm idiotským raketám.

Mám zájem si v tanku vyexpit modifikace a jak mě to strká proti raketám,tak udělám 1 zásah za hru,který tank ani nepoškodí.Co to je?Fér hra?.....Chci jezdit proti IS3,IS4,T 54,Tiger 2,klidně i Maus,ale rakety tu hru totálně rozvrátily.

Do bitvy by měl jít hráč s tím,že se vybere do jaké mapy a proti jakým nepřátelům.Jinak tanky 5 jsou už fakt o ničem.

Administrátor této stránky by si to měl přečít a napsat to těm umělcům,co udělali tento nefér mišmaš !

A najlepsie proti pz 4 :lol2:

medal medal medal medal medal medal medal medal

4 hours ago, tomas_CZ said:

Taky bych si rád vybíral mapu a protivníky.

To bych měl 100% výher v kapse a žádnou vlastní smrt na kontě.....

Ale zase aby to bylo fér.......vybereš si M103 a minimum proti komu by jsi mohl hrát,tak by bylo - třeba T 54,Patton,Tiger 2,IS 2,3,4,Panter 2,Jagdpanter,Jagdtiger,Centurion atd .... prostě fair play :-)

30 minutes ago, RokZ5 said:

Ale zase aby to bylo fér.......vybereš si M103 a minimum proti komu by jsi mohl hrát,tak by bylo - třeba T 54,Patton,Tiger 2,IS 2,3,4,Panter 2,Jagdpanter,Jagdtiger,Centurion atd .... prostě fair play :-)

Hehe a s M103 budeš heat FS krájet všechny ty chudáky, fakt borec :D

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Just now, Paya_CZ said:

T 54,Leopardi,Pattony atd ..... nemají je snad?Je to tak brutal nefer jako ted?Odpovim si sam ..... není ;-)

13 minutes ago, Paya_CZ said:

Tak luxus je ako dal 54 a Pattna a nato nabuchal tanky ktore M103 nesiahaju ani po paty :lol2:

• Upvote 1

2 minutes ago, wulfalier said:

Tak luxus je ako dal 54 a Pattna a nato nabuchal tanky ktore M103 nesiahaju ani po paty :lol2:

Stačilo by si přečíst ještě jednou to co jsem psal....... nevím jestli se v SK používá zkratka ATD ( a tak dále) ... to znamená,že mě ted nenapadaj všechny tanky v daný moment,proto píšu ATD.

Propříště prosím nechytat za slovo a radši nic nepsat

5 hours ago, RokZ5 said:

To nemůže fungovat. :facepalm:

medal

8 minutes ago, RokZ5 said:

Stačilo by si přečíst ještě jednou to co jsem psal....... nevím jestli se v SK používá zkratka ATD ( a tak dále) ... to znamená,že mě ted nenapadaj všechny tanky v daný moment,proto píšu ATD.

Propříště prosím nechytat za slovo a radši nic nepsat

Hej tak napisem len tie dva a nie tanky ktore M103 by nemala stretat vobec :good:

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...