Jump to content

Pohled pilota bombardéru

Night_Trapper
 Share

ahojte

začal som robit kokpity pre bombardéry, tu je prvý z rady, kokpit pre B17

[sharedmedia=core:attachments:126166]

návod ako ho pridať do hry:

1. stiahnut si obrazok

2. vytlačiť obrázok na tlačiarne odporúčam farebnú ale kto nemá môže aj ČB, velikost kokpitu je vhodná pre každý monitor treba si vytlačiť velikosť akú ma váš monitor A4,A3, custom

3. POZOR: nezabudnite vystrihunt okna na vytlačenom kokpite lebo nič neuvidíte, papier nie je priesvitný !

4. vytlačený obrázok si položte na monior

gratulujem vám k vašemu novemu kokpitu pre B17

dalši kokpit bude pre B29 Soon*TM

Edited by Master_HEMAN
  • Upvote 9
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

ahojte

začal som robit kokpity pre bombardéry, tu je prvý z rady, kokpit pre B17

3. POZOR: nezabudnite vystrihunt okna na vytlačenom kokpite lebo nič neuvidíte, papier nie je priesvitný !

Na tom spousta lidí dojede,ještě že jsi to tam napsal  :lol:

medal medal medal medal

Lidské tvořivosti se meze nekladou,tohle vypadá zajímavě,ale myslím,že virtuál kokpit je nastavený na určitý úhel pohledu a tohle může dost znevýhodn'ovat ....

Takže za sebe asi počkám  .. zřejmě pár let ;).png  .. na grafický kokpit přímo ve hře..

Včera jsem si testnul v SIM Test Flightu Hs 129 a Beaufightera ... Je zcela jednoznačné,že ten virtuál pohled přináší výhody většího rozhledu,

ale pro mě jako nadšence je pohled z kokpitu jasná volba,takže si počkám a tyhle letouny jsem koupil,ale nechám je bokem do doby než budou kokpity ..

medal medal medal

Počkat celý tohle je přeci jen ironie že ano ? Snad nikdo nemůže myslet vážně že si pro lepší feeling z bitvy vystříhne kus papíru a nalepí si to na monitor že ne  ? to je jako kdybych si k TVdal větrák jako že vítr ve vlasech když jedu GTA V

medal medal medal medal

Jen tak zkusmo,jestli bude zájem ...

Přicházejí změny v SB,zmizí HUD a tak mě napadlo vytvořit něco takového...

Pokud jo,tak ve volných chvílích bych mohl přidat další ..

Jak 9 ...

Edited by StormFireCZ5
  • Upvote 7
medal medal medal

Mám tady takovou dumku ..

Moc se mi nelíbí pohled pilota bombardéru v Simulátoru ..

Připadá mi to jak ve staré závodní hře,kdy byla kamera umístěna na nárazníku auta a jen se zobrazovala ubíhající krajina...

Samozřejmě nijak nepouštím hromy blesky na Gaijin,

jen mě na tuhle myšlenku přivedl SIM pohled z tanku,kde je část tanku vidět a taky i když jsou rozpracované kokpity bitevníků a bomberů,viz odkaz QaA,,

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/20431-qa-war-thunder-t%C3%BDm-odpov%C3%ADd%C3%A1-na-va%C5%A1e-ot%C3%A1zky/

Takže je jisté,že kokpity pro bombardéry jsou záležitosti měsíců nebo spíš pár let ....

Tak mě napadlo,že by možná nebyl od věci takový návrh,

na přechodné období,

které bude snad přijatelné a snad ne moc  složité řešení,než se dočkáme těch klasických kokpitů ..

Na přiložených screenech je

- současný SIM pohled

- nový středový pohled

Tohle je u Do 217,kde jde střílet z pozice pilota

u letounu bez možnosti střílet z pozice pilota,třeba Ju 88,by byl ten samý pohled,

ale když chci střílet předním střelcem,tak klasicky zachované " přetáčení " přes pohled zadního střelce

Přece jen už by byla aspon' vidět,že se letí letadlem a nebylo by to takové ... sterilní .. jak současný pohled ... 

Hm .. ?

edit : nově vložené fotka...

Edited by StormFireCZ5
medal medal medal

Mám tady takovou dumku ..

Moc se mi nelíbí pohled pilota bombardéru v Simulátoru ..

Připadá mi to jak ve staré závodní hře,kdy byla kamera umístěna na nárazníku auta a jen se zobrazovala ubíhající krajina...

Samozřejmě nijak nepouštím hromy blesky na Gaijin,

jen mě na tuhle myšlenku přivedl SIM pohled z tanku,kde je část tanku vidět a taky i když jsou rozpracované kokpity bitevníků a bomberů,viz odkaz QaA,,

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/20431-qa-war-thunder-t%C3%BDm-odpov%C3%ADd%C3%A1-na-va%C5%A1e-ot%C3%A1zky/

Takže je jisté,že kokpity pro bombardéry jsou záležitosti měsíců nebo spíš pár let ....

Tak mě napadlo,že by možná nebyl od věci takový návrh,

na přechodné období,

které bude snad přijatelné a snad ne moc  složité řešení,než se dočkáme těch klasických kokpitů ..

Na přiložených screenech je

- současný SIM pohled

- nový středový pohled

Tohle je u Do 217,kde jde střílet z pozice pilota

u letounu bez možnosti střílet z pozice pilota,třeba Ju 88,by byl ten samý pohled,

ale když chci střílet předním střelcem,tak klasicky zachované " přetáčení " přes pohled zadního střelce

Přece jen už by byla aspon' vidět,že se letí letadlem a nebylo by to takové ... sterilní .. jak současný pohled ... 

Hm .. ?

edit : nově vložené fotka...

Zdravím  :salute:

Tak jsem se mrkl na tu fotku pro přechodné období a myslím, že mi více vyhovuje kamera, tak jak je nastavena nyní. Vše okolo by mi asi překáželo. Ale ze všeho nejvíc se samozřejmě těším na pohled přímo z  kokpitu. Co jsem četl někde/někdy v Q/A, tak se snad už chystá kokpit na B-dvacet pětku. Sakra... nemůžu se dočkat.  :Ds

Podobná "záplata" místo vlastního kokpitu( i případné nevpuštění do hry bez kokpitu) už se navrhovala před víc jak rokem a nic se nezměnilo, takže to nemá cenu vůbec řešit.

Navíc, to jak k bombardérům Gaijin přistupuje, jejich použitelnost jen degraduje...akorát pro masochisty salute.png

medal

Podobná "záplata" místo vlastního kokpitu( i případné nevpuštění do hry bez kokpitu) už se navrhovala před víc jak rokem a nic se nezměnilo, takže to nemá cenu vůbec řešit.

Navíc, to jak k bombardérům Gaijin přistupuje, jejich použitelnost jen degraduje...akorát pro masochisty salute.png

No dá se lítat s bombardérem,ale já s ním jdu výhradně do SB modu ...

Tam je větší šance,že si s bomberem dobře zahraji a taky vydržím ve hře nějakou dobu ..

jen to chce hledat různé " cestičky " jak se nepozorovaně dostat k cíli a zase zpátky,hrací mapy už jsou dost profláklé ... 

Edited by StormFireCZ5
medal medal medal

Zdravím  salute.png

Tak jsem se mrkl na tu fotku pro přechodné období a myslím, že mi více vyhovuje kamera, tak jak je nastavena nyní. Vše okolo by mi asi překáželo. Ale ze všeho nejvíc se samozřejmě těším na pohled přímo z  kokpitu. Co jsem četl někde/někdy v Q/A, tak se snad už chystá kokpit na B-dvacet pětku. Sakra... nemůžu se dočkat.  007_3.png

No ono stejně i tak to bude pro hráče docela šok ... 

Vem si třeba takové Mosquito,má to 2 sedadla v kabině vedle sebe,takže už to má rozměry bombera bych řekl... 

Dal jsem tu screeny udělané na 3 různé směry,ale jeden pohled je z kabiny a jeden je virtuál ...

Já se na ty cockpity na střední a těžké bombery těším,ale taky si myslím,

že dost hráčům bude tak nějak všelijak jak příjdou ..

Na jednu stranu .. Hurááá kokpity jsou tu .. yes_yes_yes.gif na druhou .. hmmmm,ale přes ten virtuál toho bylo víc vidět .. 018.gif 

No jak říkám,jen mě to tak napadlo,a jak Palos říká,že už tu takového něco bylo a vyšumělo to do ztracena..

Já s tím problém nemám,jen ten současný čelní pohled prostě nějak nemusím .. ;).png

medal medal medal

Tady máš takový menší nástřel od kdy už se podobné věci " bezvýsledně řeší" (v passed suggestions jsem však nic nenašel)

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/22046-no-cockpit-third-person-view-and-mouse-aim-in-frb/   

Jediné, co jsem našel jako passed to dev jest FOV pro střelce. http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/69050-virtual-bomber-gunner-sights-frb-in-mind/   

(březen 2013, verze hry 1.25)

Klidně můžeš zkusit udělat návrh, ale moc bych nepočítal s jeho implementací. Až tak koncem roku 2016 salute.png .

medal

No ,ale tyhle pohledy stejně nenahradí nic ...

He 111

He111_vc2.jpg

Ju 88

d3.jpg

a třeba tenhle Hs 129

221560Hs129cockpit410.jpg

Edited by StormFire_JG5
  • Upvote 1
medal medal medal

Jestli je to míněno jako poslední zoufalý pokus jak přimět vývojáře k vytvoření kokpitů, tak nápad dobrý, jen to provedení bych vylepšil. Chtělo by to obrázkový návod a postnout na ofiko stránky WT  :lol: . Tady to zapadne.

medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...