Jump to content

Ukazatel předsazení v arkádě

Hugo_z_hor
 Share

:excl: Oh Please!

oh-please.gif

Napsat muzete co chcete, ale jeden muj zaznam s 80ms pingem mluvi vsemi strelami zcela jasne, az o celou delku letadla za nej. Evidentne navzdory tomu, ze jsem miril velice presne na ten váš ukazatel predsazeni....  

Asi bude nekde neco spatne!

Ale nakecat o historicke vernosti (narazim na neucinne 0.5 naboje v letadlech za USA (vyjimku snad tvori v soucasnosti jen P-47 ktere je schopno necemu vazneji ublizit) se da lidu vsecko, kdyz se to spravne podá. :salute:

• Upvote 4

Miř před ukazatel poškození a budeš se trefovat.

takovy ukazatel na ktery neni spoleh je k nicemu!  Tvoje rada neresi podstatu problemu, ze je to vadne.

• Upvote 1

Pokud míříš přesně na ukazatel, střílíš za cíl = nic netrefíš = můžeš vystřílet třeba gazilion nábojů do čehokoliv a neuděláš nic.

L2P v nejryzejší formě. 

Hele, asi všichni tu víme, jak to je. Ale on tím chtěl patrně říct, že ukazetel střelby by správně měl ukazovat přesně to místo, kam střílet a nikoliv místo, které musíš předsazovat.

Edited by Cohen
  • Upvote 3
medal medal medal medal medal

Ukazatel předsazení funguje dobře ve většině případů, ale v případě extrémnějších úhlů ať už hráče, nebo jeho cíle se na něj nedá stoprocentně spolehnout. Navíc ukazuje přibližně střed letadla, je lepší mířit o něco před něj, aby šly střely do přední části letadla, kde je pilot/motor. Určitě to není pravidlem mířit jenom před něj, v některých případech se naopak vyplatí mířit přesně na něj, nebo dokonce za něj.

Další věc je ta, že ten ukazatel zohledňuje jenom zbraně s největší ráží (pokud jsou v nich náboje), takže pokud má letoun výzbroj z více zbraní různých ráží, většinou ty ostatní střely létají úplně jinam kvůli jiné úsťové rychlosti a rozdílné balistice.

No tak hošíci, to ze ukazatel predstrelu ukazuje pri utocich z boku spatne to ja dobre vim.

Presto to stale pokladam za vadu a nedotazenost, protoze mi tedpripominate ten vtip se cvicenyma opicema, ktery furt meldujou neco o tom ze banan z tech štaflí se proste odjakziva neji, je to tu tak zazity a kazdy to vi, a nikdo se nebude nad tim pozastavovat...

Tak vas ujistuju ze cvicena opice navykla na nejakou zbesilost rozhodne nejsem a mne to stale prijde jako zavada a stale pocituju ze je to nenormalni, hlavne proto ze ten ukazatel ma ukazovat presne, kdyz uz tam sakra je a hraje si na ukazatel, a ne priblizny ukazatel v zavislostech na specifickych uhlech, rychlostech a ping-pongu! A stale na to budu poukazovat, a to radeji ani nebudu rikat ze nejmenovana konkurence ma ukazatel predstrelu funkcni ve vsech polohach... coz je fakt  desivé

AdfAA_YCMAAJA4g.jpg-large-560x416.jpg

edit:  vlastne  o tom smazani nechapaveho hate forum moderatora co se tu tak exhiboval hlaskama o ryzich formach L2P bude rozhodovat on... tak to mi nedoslo. No nic... masiruj si ego jak libo

Edited by PodchaIjuzin
  • Upvote 5

V poslední části tvého příspěvku se shodneme. Ta hra od nejmenované konkurence je opravdu děsivě otřesná.

to mas pravdu desive otresna je... ale z nejakeho nepochopitelneho duvodu tam ukazatel predstrelu ukazuje tak jak bych si predstavoval, i kdyz vsechno ostatni je nepouzitelne.... snad jen na nastaveni chovani asistenta vyrovnani letounu... kde si muzu nastavit za jak dlouhou dobu ma zacit vyrovnavat letoun na horizont, protoze kdyz sipkama natocim letadlo na sikmo a za par vterin nato uvazuju o naletu z boku na nejake letadlo   WT si mylne mysli ze sem ozralej a ze to za kazdou cenu musi okamzite srovnavat... Ale to nevadi...  da se to s trochou cviku vytukavat aby to priblizne letelo i na sikmo

Tedy arkádu už leteckou příliš nehraju, ale taky jsem se domníval , že ukazatel předstřelu ukazuje právě to, kam vést nejúčinnější střelbu .K čemu pak je ?

Edited by waltare
  • Upvote 2
medal medal medal medal

Tedy arkádu už leteckou příliš nehraju, ale taky jsem se domníval , že ukazatel předstřelu ukazuje právě to, kam vést nejúčinnější střelbu .K čemu pak je ?

však ti to ukazuje kam máš střílet,ale o nejúčinnější střelbě nikdo nikde nemluvil ...

medal medal medal medal

jeden muj zaznam s 80ms pingem mluvi vsemi strelami zcela jasne, az o celou delku letadla za nej.

...

Asi bude nekde neco spatne!

Takže jeden záznam? Mých mnoho záznamů říká, že se s jedním letadlem dá v arkádě sestřelit šest až deset protivníků, takže to "něco špatně" bych hledal u tebe - možná v tom 80 ms pingu, možná v tom, že jde o jeden záznam, nbo možná v tom, že ukazatel předstřelu ukazuje, kam střílet, abys zasahoval střed letadla, pokud poletí v současném kursu. A vzhledem k tomu, že za středem letadla už tolik důležitých částí nebývá, doporučuju ti naučit se střílet před ukazatel, na motor a pilota. Ve WoWp to může fungovat, když ubíráš stejné HP při zásahu do kokpitu i do trupu před směrovkou, a s balistikou si tam nedělají velké starosti.

• Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Takže jeden záznam? Mých mnoho záznamů říká, že se s jedním letadlem dá v arkádě sestřelit šest až deset protivníků, takže to "něco špatně" bych hledal u tebe - možná v tom 80 ms pingu, možná v tom, že jde o jeden záznam, nbo možná v tom, že ukazatel předstřelu ukazuje, kam střílet, abys zasahoval střed letadla, pokud poletí v současném kursu. A vzhledem k tomu, že za středem letadla už tolik důležitých částí nebývá, doporučuju ti naučit se střílet před ukazatel, na motor a pilota. Ve WoWp to může fungovat, když ubíráš stejné HP při zásahu do kokpitu i do trupu před směrovkou, a s balistikou si tam nedělají velké starosti.

Vis ty co, koukni si prvne ten zaznam ktery najdes v mych postech a mozna bys videl ze ta vzdalenost je az jeden a pul nasobek delky protivnikovo letadla, ne vzdalenost od stredu letadla kde nejsou zadne dulezite casti...

Je jenom jeden ten zaznam (jeden za vsechny) ale ujistuju te ze tech bitev bylo vic nez jedna, a se stejnymi vysledky... A pritom to porovnavam sam se sebou protoze driv mi takovy nalet s uspesnym sestrelem, v horsim pripade aspon hity problem nedelal. No a kdyz se nechces kouknout, budem delat ze se tohle cele nestalo a predstirat jak je to krasny a funkcni. ;)s

Vis ty co, koukni si prvne ten zaznam ktery najdes v mych postech a mozna bys videl ze ta vzdalenost je az jeden a pul nasobek delky protivnikovo letadla, ne vzdalenost od stredu letadla kde nejsou zadne dulezite casti...

Je jenom jeden ten zaznam (jeden za vsechny) ale ujistuju te ze tech bitev bylo vic nez jedna, a se stejnymi vysledky... A pritom to porovnavam sam se sebou protoze driv mi takovy nalet s uspesnym sestrelem, v horsim pripade aspon hity problem nedelal. No a kdyz se nechces kouknout, budem delat ze se tohle cele nestalo a predstirat jak je to krasny a funkcni. ;)s

v záznamu ten předstřel vidět není ne ? 

za 11 000 vzletů v arkádě od začátku WT za sebe tvrdím že ten předstřel funguje jen člověk nesmí být okurka a mířit trošku před protože 

za A se počítá s pingem 0

za B se počítá s největší řáží na letadle 

medal medal medal medal

Práveže si osobne myslím že ten ukazateľ funguje takto správne. Jednoducho ukazuje predpokladaný smer kam sa bude lietadlo pohybovať nie miesto kam treba strielať - je to jednoduché! V závislosti od rýchlosti lietadla a jeho polohe, najmä pri deflektívnom strieľaní treba niekedy viac a niekedy menej predsadzovať či mieriť vyššie alebo nižšie podľa toho kam sa lietadlo bude hýbať, treba brať do úvahy všetky rýchlosti, tvoju rýchlosť, rýchlosť nepriateľa, úsťovú rýchlosť zbraní a vzdialenosti. Dokonca mám pocit že záleží aj na tom akú úsťovú rýchlosť má tá ktorá zbraň. Ak si vezmem do úvahy 2x13mm a 1x 30mm tak treba predstreľovať viac ak chcem aby som zasiahol 30mm projektilom na väčšiu vzdialenosť. Niekedy som videl zásahy guľometom a 30mm tesne míňali lietadlo. Osobne sa viac spolieham na trasovacie stopy ako na ukazateľ ten mi hovorí len polovicu údajov.

Taktiež to má súvis s pingom a pripojením, keď mám horší ping - zvyčajne sa tak deje cez víkend vo večerných hodinách na EU serveri treba predsadzovať niekedy aj o celú dĺžku a polovicu k tomu než ukazuje ukazateľ. Druhou vecou je hit detection, niekedy vidím trasáky letieť cez lietadlo ako cez ducha, vtedy viem že je niečo zle.

Čo sa týka balistiky, vždy sa snažím skladať si výzbroj podobných úsťových rýchlostí:

13mm Mg 131 má okolo 750m/s

20mm Mg 151/20 má 705m/s

30mm Mk 108 má 540 m/s

Je pochopiteľné že si na stíhanie výzbroj zložím ako 13mm + 1x 20mm, alebo 1 x 30mm (momentálne sú pre mňa 30mm neefektívne vyradil som ich) a guľomety ignorujem a idem na čo najbližšiu vzdialenosť - ako Hartmann. Ak potrebujem viac heavy tak 3x20mm. Ak sa chcem špecializovať na bombardéry tak 1 - 3 x 30mm. Osobne najhoršia kombinácia pre mňa je 13mm + 1x 30 + 2x 20 to je len bordel.

Edited by Assi_Hahn_SvK
medal medal medal

Pokud máš s předstřelem problémy, napiš bugreport Devům. Jak vidíš, jsi tu jeden z mála, ostatním to funguje.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Já jsem po čase v AB(letadla) došel k názoru, že mě ukazatel ruší a prostě jsem si ho vypl a bylo to lepší, ale jak jsem nedávno zkoušel, tak pořád stačí střílet na kolečko a je to celkem přesné, jen se nepřítel nesmí klepat jak sulc... :Ds

medal medal medal medal medal medal medal medal

Já jsem po čase v AB(letadla) došel k názoru, že mě ukazatel ruší a prostě jsem si ho vypl a bylo to lepší, ale jak jsem nedávno zkoušel, tak pořád stačí střílet na kolečko a je to celkem přesné, jen se nepřítel nesmí klepat jak sulc... :Ds

Ono to ide vypnúť? :D Tak na toto sa musím pozrieť a vyskúšať.

medal medal medal

A neukazuje to jen pro nastavenou vzdálenost soustřelu (největší ráže na letadle, jak už tu někde padlo)? Takže pokud by si střílel na větší vzdálenost, musel by si předsadit ještě více a naopak?

medal medal medal

A neukazuje to jen pro nastavenou vzdálenost soustřelu (největší ráže na letadle, jak už tu někde padlo)? Takže pokud by si střílel na větší vzdálenost, musel by si předsadit ještě více a naopak?

Správně, taky to souvisí s nastavenou konvergencí.

medal medal medal medal medal medal medal medal

Funguje i v arkádě a dost znatelně. Nastav si ji na 100 metrů a pak na 800 metrů a uvidíš rozdíl.

tiež si treba uvedomiť že v hre existuje vec ako priblíženie kde je ten ukazateľ predstrelu menší respektíve realnej veľkosti 

Edit: po prípade je tu tiež možnosť že sa jedná a spiknutie zo strany WT voči tvojej osobe kde ten pred strel posunuli  :secret:

Edited by miky265
medal

Předstřel nerespektuje na kolik máš nastavenou konvergenci ... tedy pokud máš 4x20mm v křídlech a nastaven soustřel na 500 metrů tak je logické že na 100 metrů prd trefuješ ...

25580388377848825857.jpg

• Upvote 2
medal medal medal medal

práve že pokiaľ to má nastavené  na 500m tak na 100m by mal teoreticky pokiaľ bude letieť za nim trafiť krídla :D , horšie by to bolo keď to nastaví na 100 a bude páliť na 500+ 

medal

Jednalo se o  US letadla  zaprve P40  a zadruhe nektera ta ranni verze F4U Corsaira, ale vzdy to byly kulomety 0.5 kalibr (12,7mm) (nabojove pasy pro letecke cile), konvergence na 400m

Edited by PodchaIjuzin

• Jerson changed the title to Ukazatel předsazení v arkádě
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...