MeanPanda 2,979 Report post Posted March 25, 2015 Dragi igrači! Veliko broj War Thunder igrača koristi unikatna imena, uz pomoć kojih ih drugi igrači i prijatelji prepoznaju u igri i na forumu. Igrači koji često menjaju obično to rade kako bi kršili pravila ili maltletirali druge igrače bez posledica. Usled toga uslovi pomene imena su promenjeni. Molimo vas da obratite pažnju prilikom menjanja imena, od sada će samo jedna promena biti besplatna. Razumemo da za neke igrače koji postuju pravila ta jedna mogućnost promene neće biti dovoljna. Zbog toga nismo uklonili mogućnost naknadnog menjanja imena, umesto toga uvodimo novi item u šop sa kojim je moguće aktivirati ovu funkcionalnost. Molimo vas da pre promene imena pažijivo pročitate Pravila Igre kao i EULA. War Thunder Tim Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MATORI 56 Report post Posted March 26, 2015 Dragi tvorci moje omiljene igre! Ovo je još jedan u nizu poteza sa kojim ste me oterali iz igre tako da sam od zadnjeg velikog peča odigrao sam par partija za razliku od nekada kada sam u ovoj igri provodio dnevno par sati.Pa da počnem ukinuli ste mi kamuflaže koje sam platio,ukinuli ste mi x2 na koji sam navikao i ubacili dnevne bonuse koji me ne interesuju i služe kao pokriće da bi se prodavali dodaci tipa lutrije koji su sada implementirani u igri od nedavno.Ukinuli ste Nacinalne zastave koje su bile besplatne sa tužnom pričom ako se naplaćuju neki loši igrači-ljudi neće drugog da vređaju ako se zastave naplaćuju ma maksimalno jadno.Ovo je najnovije sa imenima je kao oni krše pravila i maltretiraju druge igrače i pazi čuda ovde je WT nemoćan da im uđe u trag i kazni ih,banuje doživotno i suspenduje nalog takvim nesretnicima nego rešenje je naplaćujemo i promenu imena svima totalno pogrešna politika liči mi na veliku pohlepu koja gubi korak sa mogim stvarima za koje sam ranije pisao i hvalio WT i davao mu puno prednosto u odnosu recimo na WOT. Nego putem kojim ste krenuli sretno vam bilo. :salute: 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...