Jump to content

Medium Tank M4 Sherman

Thulle_
 Share

No je to louskáček na T-34. Insta jen co se koukl  
Když jsem seděl v KV tak mi jen sundal pásy a zničil kanón. A pak mě zaspamoval raketama. Ale chvilku to trvalo. 

...
Jóóó postrach vyvolává velký, i ve vlastních radách.
Kdo si jej pořídí, musí počítat s častou konfrontaci vlastních hráčů hned po startu.

Solidarita s nepřítelem pomocí "friendly fire" do amerických katuší?

medal medal

• 8 months later...

Asi nejhorší tank ve hře. Važně by měl někdo přemýšlet nad USA linií medek. Je to moc velkej pr..r.

Zdaleka není nejhorší. Když jsem ho hrával ještě ve staré tankové SB, tak jsem si na něm nahrabal K:D 43:9 za jedenáct bitev. 

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Zdaleka není nejhorší. Když jsem ho hrával ještě ve staré tankové SB, tak jsem si na něm nahrabal K:D 43:9 za jedenáct bitev. 

To bylo v dobe kdy si dokazal H1 a T34/85 propalit celne na kolmej pancir.. po uprave munice je to spis tank do poctu

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Není nejhorší, znám horší, tenhle tank mezi ně nepatří. M4A1 (76) W je super, v SB jsem konečně propálil i Tigra ze předu do munice a IK... to jsou spíše ruky co dělají z tanku "nejhorší" :Ds

medal medal medal medal medal medal

Pro mě byl ten tank v AB noční můra.

Po zakoupení převodovky a motoru, se tomu kontejneru "zlepšila" pohyblivost. I tak je to zatím největší hrůza co jsem zažil a má kliku, že se nedá prodat...

Pokud někdo hledá tank na získávání ocenění Spojenec, nebo jak se to jmenuje, tak ať si to pořídí. Na asistence to je odborník.

medal medal

Hoši to je rukama.

Ano je to rukama.Ale on píše AB nikoli RB! To je velký rozdíl v RB se mi s ním hraje lépe než v AB ale mám jen pár bitek vRB.Proto si myslím že v AB má velké BR to se týká všech  76mm nebo 75mm US ráží.

Malé srovnání munice s výbušnou složkou:

US munice M61 A M62 beru střední hodnoty  500m a 60° tj 73mm a 105mm

GE munice PzGr 39/42 ----------------------------------------------152mm(jiný zástupce BR 5-5.3 není buď výš nebo níž)ale i nižší BR mají větší průraz

RUS munice BR-365A/BR540B-------------------------------------110mm a 127mm beru jen to s nejmenším průrazem.

GB nedokážu vybrat tam se bude s BR ještě hýbat ale není problém potkat i Centuriona a Tortoise a tam se bavíme o 150+mm co zatím je.

Tak že ano v RB kde můžeš taktizovat, střílet do boku a ze zálohy to ještě jde ale v AB kde svítíš přes celou mapu to jde blbě.A o AP která má trochu průraz lepší, která spolehlivě neprobije Tigra do věže od rusů se odráží i při kolmém dopadu ani nemluvím.Strop pro AB by mělo být tak 4.7.

Ani trochu mě neláká IV US ---A3 ta samá munice  a IV to bude peklo......

medal medal

Americka 90mm neni super pac ma moc nizkou penetraci.Daleko mensi nez by mela mit.

Jinak ano sherman linie stoji za hovno.

Edited by headik
medal medal

Americka 90mm neni super pac ma moc nizkou penetraci.Daleko mensi nez by mela mit.

Jinak ano sherman linie stoji za hovno.

Na Super Hellcatovi s ní nemám sebemenší problém.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Jinak ano sherman linie stoji za okurka.

90mm u Američanů je lepší než Sovětské nebo Německé děla, podle mě nejlepší dela ze hry. 1400 killu s M26, 1380 +/- s M46 A Shermany jsou super, lepší než linie lehkých tanků.

Ani nahodou.Nejlepsi APHE naboje maj samozrejme rusaci pak jsou nemci a Amici jsou treti.Americka 76mm nedela skoro zadnej dmg po nekolika nerfach a 90mm ma zas malou penetraci se APHE a APCR zase nedala zadnej dmg.

Edited by headik
medal medal

Ani nahodou.Nejlepsi APHE naboje maj samozrejme rusaci pak jsou nemci a Amici jsou treti.Americka 76mm nedela skoro zadnej dmg po nekolika nerfach a 90mm ma zas malou penetraci se APHE a APCR zase nedala zadnej dmg.

Okay, tak potom nemám na M46 ani na M26 1000+ killů neboť nemají super náboje. Němeci mají jen dobré kánony a Sověti mají stupidní popelnice které sovta jezdí :lol: 90mm nemá APHE, mají APCBC :lol: btw: To bude RUKAmi že nemají penetraci :lol:

No vidis ses sikula ze mas 1000+ killu.S rusaka by si me 2000+ killu.To je proste fakt, ze rusky naboje maj nejvic vybusne slozky.Proto taky davaj skoro vsechno na ranu uz od t34.

medal medal

No vidis ses sikula ze mas 1000+ killu.S rusaka by si me 2000+ killu.To je proste fakt, ze rusky naboje maj nejvic vybusne slozky.Proto taky davaj skoro vsechno na ranu uz od t34.

O MŮJ BOŽE Sověti jsou totální ŠROT! Není nic dobré na jejich STROJÍCH..

Prosím moderátora aby to tu trochu promazal včetně tohoto příspěvku,M4A1 (76) W nemá 90 mm dělo!

PS:@Scooby_Doom díky za povzbuzení :yes:

medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...