Jump to content

Tankový simulátor a letectvo...

Soli_cz
 Share

Fakt do budoucna nepočítáte s čistě tankovou bitvou? Začal jsem hrát a platit v době, kdy se dalo vyhaslejm esům z leteckých bytev vyhnout... Od doby co se jim vyhnout nedá to pro mne stojí za ... a samozřejmě neposlal jsem ani vorla. Je problém dát zpět jen tankové bitvy? Anebo to problém je a nemá pro mne cenu čekat?

Chci hrát jen tanky, ne být terčem pro "letecké eso" které je chráněno, není pro AA do poslední chvíle vidět, kdežto AA vidět je a navíc se dá odhadnout kde bude, to platí nejen pro AA...

Děkuju předem za odpověď příslušným v tomto vlákně :)

• Upvote 3
medal medal medal

Ano, s čistě tankovými bitvami se do budoucna nepočítá, naopak se počítá s dlouhými bitvami, ve kterých budou bojovat všechny možné typy techniky. Ať jsi začal hrát kdykoliv, vždycky bylo v plánu mít kombinované tankovo-letecké bitvy, takže pokud jsi začal platit v domnění, že nad tanky nebudě nic létat, stal ses obětí vlastního omylu.

Pokud chceš hrát jen tanky, máš možnost ve vlastních bitvách.
  • Upvote 3
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Ano, s čistě tankovými bitvami se do budoucna nepočítá, naopak se počítá s dlouhými bitvami, ve kterých budou bojovat všechny možné typy techniky. Ať jsi začal hrát kdykoliv, vždycky bylo v plánu mít kombinované tankovo-letecké bitvy, takže pokud jsi začal platit v domnění, že nad tanky nebudě nic létat, stal ses obětí vlastního omylu.

nj ale zas aby to nebolo ako kedy si v RB, hneť na začiatku tankovej bitky skoro všetci nastúpili do lietadiel :D . Teraz sú tam síce body oživenia čo to pekne redukujú ale tiež to redukuje aj tanky na bojisku čo dosť kazí hru :(

medal

Problém je, že jak to bylo původně prezentováno, tak to spíše vypadalo, jako že půjde o dvě různé bitvy odehrávající se na jedné mapě.
Osobně bych se přiklonil k tomu, aby tomu bylo tak, a ne jako aktuálně, že se jedná o tankovou bitvu, kde hráči působí pouze jako letecká podpora tankům.

Kéž by bylo možné mít na mapě dvě souběžné bitvy... tzn 16x16 tanků, které mají za úkol splnit svou misi na zemi a zároveň na téže mapě, ve větší vzdálenosti od bojiště pozemních jednotek začínající leteckou bitvu 16x16, přičemž výhra letců nebo tankistů dané strany by ovlivnila hru svého spojence v bitvě druhé.
V tomto případě by se vlastně nad středem mapy, kde válčí tanky odehrávala plnohodnotná letecká bitva, ne jako je tomu teď, kdy je v tankové bitvě relevantní pouze to, kolik hráčů z těch 16 si na začátku bitvy vezme bombardéry za kterou stranu.
V extrémech pak v současnosti nad tankovým bojištěm létá 5-10 letadel jedné frakce a ty mají volnou ruku v terorizování pozemních cílů, zatímco nepřítel doufá, že se zvládne se spawnu dostat do krytu v čas, protože jeho tým nemá žádný flak ani letadlo.

Kdyby se zavedly ty propojené bitvy, tak by se letci nejen o terorizování pozemních cílů museli starat i o nepřátelské stíhače, (protože by tam s velkou pravděpodobností někteří byli pokaždé), což by dost tankistů uklidnilo.

Kdyby toto mělo být dovedeno k dokonalosti, tak by se potom, co tým na zemi nebo ve vzduchu přijde o dost strojů, nebo zvítězí, tak by se tomu týmu spustil odpočet na zavolání posil, který by po odpočtu (například každých 5 minut bitvy) zpřístupnil jeden (myšleno druhý a poslední) spawn dalšího stroje. Ať už tanku, nebo letadla a dovolil tak posílit současné stavy.
Tímto by posily dorážely na spawn vždy najednou, což by v tankových bitvách znamenalo menší šanci, že vás nepřítel kempující na spawnu zničí jen co se vám načte obrazovka, protože hned vedle vás budou začínat v tu samou chvíli 2-3 další spojenci. - což je zároveň korektnější ohledně historie, kdy posily dorážely obvykle ve větších počtech a netrousily se po jednom jako šváby na pivo. (nepřítele na spawnu by pak bylo možné považovat za nepřátelskou léčku)
V leteckých bitvách by to pak fungovalo jako připojení se v průběhu bitvy v určených časových intervalech. Následně po spawnu by tito noví letci mohli pomoci zvrátit průběh současné bitvy letadel.

Aktuální stav SB by to určitě vylepšilo.

Edited by Zmijozel
  • Upvote 4
medal medal medal medal

Tak jsem si dal po dlouhé době tankový simulátor, víc jak na dvě bitvy jsem neměl nervy... S německou KV v jedné bitvě 3 zničené nepřátelské tanky, přiletěla štuka, hodila bombu a bylo po hře. V druhé bitvě přiletěla už po cca 30ti vteřinách a to samé :)

Takový tankový simulátor si strčte do ...

...Ať jsi začal hrát kdykoliv, vždycky bylo v plánu mít kombinované tankovo-letecké bitvy, takže pokud jsi začal platit v domnění, že nad tanky nebudě nic létat, stal ses obětí vlastního omylu...

To je mi tedy odpověď :)

Oběť vlatního omylu??? Kde bylo psané, že vyřadíte jednu z herních variant ty vlastní omyle????

medal medal medal

Vždycky bylo psané, že cílem jsou bitvy, ve které budou bojovat různé typy jednotek dohromady, tedy s čistě tankovými bitvami jako výsledným stavem nikdy nepočítalo. Pokud na tebe v německém tanku shodí bombu Stuka, je to stejné jako by tě odstřelil vlastní tank, takže mi není jasné, na co si vlastně stěžuješ.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• 3 weeks later...

No dobrá, ukecali jste nás. Tankový bitvy nebudou s letadlama, ale kombinovaný s pěchotou  :secret: 

Ostwind

434 bitev

708 zničenejch letadel (někdy přilítne jen jedno a tak se jich za misi moc sestřelit nedá)

193 pozemních cílů od AAA, M18 až po T-34 a SU

Na zbytek hry jsem rezignoval, ostatní AAA jsou neumětelové a vlezu-li do tanku sám, tak si v AAA chybím. Rozdíl je vidět, když dám 4-8 letadel a zbývající AAA několikrát po sobě nic. Bohužel, zatím jsem v SB potkal jen jedno AAA, které mě přestřílelo (byl spíš na lepším místě, ale 4 dal) a dva spojenecký bombarďáky, který by něco individuálně uměli a nedali mi šanci. Skutečně nevím, zdali má WT nějaký žebříček, ale docela by mě za AAA zajímal.

Tady máte 3 sestřelený za 5.3s

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rblPwW31VyU#t=344

, že nekecám .... a to měl jeden spojeneckej hajzlík přelepenej marking trámovým křížem. Dokonce dopadl dříve než střelenej před ním.

:crazy:

A tuhle je mise, při které jsem se rozhodl s tankama praštit.

https://www.youtube.com/watch?v=iz8oRlKRhOQ

Edited by clone9cz

Když je ten "tankovej simulátor" (dále jen ts) tak budu předpokládat že tam budou jen tanky a ne letadla.... Realistické bitvy tak to bych pochopil ale simulátor :facepalm: který má název ts, a pokud by to šlo tak bych i přesunul a přejmenoval ts na smíšené simulační bitvy a taky bych přivítal kdyby to nebylo jako EVENT (nebo co to je) ale jako do záložky mezi AB, RB. Podle mě to bude pro spoustu hráčů pohodlné a taky by odpadl hledat stroj a dávat si ho do presetu.

• Upvote 1
medal medal medal medal medal medal

Bohatě by stačilo v SB zavést, že se člověk může spawnout buď v tanku, nebo v letadle, ale nikdy ne oboje zároveň. Určitě by to eliminovalo ty hry, kdy si půlka týmu vezme Thunderbolty, kamikaze nálety zničí půl týmu Němců pár metrů za spawnem, následně skočí do tanku a jedou si vesele capovat.  

• Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Bohatě by stačilo v SB zavést, že se člověk může spawnout buď v tanku, nebo v letadle, ale nikdy ne oboje zároveň. Určitě by to eliminovalo ty hry, kdy si půlka týmu vezme Thunderbolty, kamikaze nálety zničí půl týmu Němců pár metrů za spawnem, následně skočí do tanku a jedou si vesele capovat.  

tak na druhou stranu stačí pár letců v BF/FW a po thunderboltech a Ilech se jen zapráší 

medal medal medal medal

To by mi třebas přišlo lepší, těžký tank -> bez možnosti spawnu letadla, lehký/střední tank -> druhý spawn buď letadlo a nebo tank.

medal medal medal medal medal medal medal

• 4 months later...

Musím říct, že jsem onen úmysl mít spojené bitvy chápal stejně jako Zmijozel

Jehož popis toho co jsem od smíšených bitev očekával je naprosto přesný. Já, jakožto stíhač když jdu do tankových bitev jsem často terčem nadávek z mého vlastního týmu (neházím bomby a oslabuju tým o jeden tank) namísto toho, abych týmu opravdu pomáhal, protože bych čistil nebe od jiných letadel. A tím myslím od kompetentních letců a né od hráčů, kteří vlezli do letadla jen proto že tank už jim rozstříleli.

Doufám že se jednou dostanem do fáze kdy se na mapu logne 10x10 tanků (například) +16x16 letadel. Jednou v budoucnu se k tomu snad přidají i lodě a bude to nářez. Ale je potřeba na jednu mapu dostat hodně lidí a každej má Buď tank, letadlo nebo loď né že budu jako hňup skákat z jednoho do druhýho

• Upvote 1
medal

Bitevní lodě se s tanky nepotkají, to by v životě nevybalancovali

to snad ani dost dobře nejde,možná kouzelnící u WG,ale ani tam to nevidím jako reálné když jim ty jejich lodičky obšlehne nějaká čínská firma z garáže a vydá to v ještě lepší kvalitě 

medal medal medal medal

Už je to sice dlouho od toho výroku, ale týpek z wargamingu když byl v televizi machrovat s loděma, tak se mimo jiné bavili i o tom, že je nemožný dát letadla tanky a lodě na jednu mapu.

Ale pokud vim, tak Gaijin chce udělat World War mod ve kterým právě budou letadla, lodě i tanky dohromady. Jelikož lodní bitvy trvaly ve skutečnosti brutálně dlouho, nedovedu se úplně představit jak toho chtěj dosáhnout, ale mám za tom že je to v plánu. Nebo se pletu?

medal

Už je to sice dlouho od toho výroku, ale týpek z wargamingu když byl v televizi machrovat s loděma, tak se mimo jiné bavili i o tom, že je nemožný dát letadla tanky a lodě na jednu mapu.

Ale pokud vim, tak Gaijin chce udělat World War mod ve kterým právě budou letadla, lodě i tanky dohromady. Jelikož lodní bitvy trvaly ve skutečnosti brutálně dlouho, nedovedu se úplně představit jak toho chtěj dosáhnout, ale mám za tom že je to v plánu. Nebo se pletu?

ve WOWS je obvykle rozhodnuto do 10ti minut :) 

medal medal medal medal

V lodě bych vůbec nedoufal..  ..teda kromě Titanicu.. na tom se právě nacházíme

• Upvote 5

ve WOWS je obvykle rozhodnuto do 10ti minut :) 

WoWS má HP bar a nesnaží se hrát si na simulátor narozdíl od WT. A pokud si WT bude hrát na simulátor i u lodí...

Nicméně největší pravdu má Blood_CZ, takže vlastně zbytečná debata

medal

WoWS má HP bar a nesnaží se hrát si na simulátor narozdíl od WT. A pokud si WT bude hrát na simulátor i u lodí...

Nicméně největší pravdu má Blood_CZ, takže vlastně zbytečná debata

tak proč je o výkendu před patchem více lidí ve špičce  ? včera 75 000  ;)s

medal medal medal medal

Nejlepší je když někoho vyndáte v tanku a on si aby si zahojil své pochroumané ego vezme letadlo a jde po vás v tu chvíli jste bez šance takhle končí polovina mých her a ano můžu si vzít AA a vrátit mu to ale já to nehraju pro pomstu ale pro zábavu takže se na něj vyseru a vzhledem k tomu že to hraju z důvodu tankových bitev si radši vezmu další tank......

medal

Nejlepší je když někoho vyndáte v tanku a on si aby si zahojil své pochroumané ego vezme letadlo a jde po vás v tu chvíli jste bez šance takhle končí polovina mých her a ano můžu si vzít AA a vrátit mu to ale já to nehraju pro pomstu ale pro zábavu takže se na něj vyseru a vzhledem k tomu že to hraju z důvodu tankových bitev si radši vezmu další tank......

preto hrám tanky prevažne iba v SB. Jednak lietadlá sú prevažne jednomotorové a trafiť sa z kabíny je podstatne ťažšie.

Rovnako sa snažím využívať terén na maskovanie, napríklad pod stromami, v tieni budov atď.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

preto hrám tanky prevažne iba v SB. Jednak lietadlá sú prevažne jednomotorové a trafiť sa z kabíny je podstatne ťažšie.

Rovnako sa snažím využívať terén na maskovanie, napríklad pod stromami, v tieni budov atď.

S čímkoli co má střelce můžeš bombardovat stejně jako v realistických. Z 3rd person pohledu.

Edited by Otto_Flick
medal medal medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...