Jump to content

105 mm Gun Motor Carriage T95 a Super Heavy Tank T28

Thulle_
 Share

Tak na todle jsem zvedavej. Jestli ve wotku neco opravdu nesnasim tak to je T95  :crazy: Pokud bude i tady tak naladova na prustrel, s cimz pocitam - tak sem fakt pln ocekavani jak bude excelovat na bojisti  :Ds  Kazdopadne jeste kousilinek a wot 2.0  :yes:  

medal medal medal

• 2 months later...

To se teda konstruktéři tohoto stíhače tanků moz nevyznamenali když ho lehce sundá jakýkoliv ruský tank na ranu, stačí mu strefit se do toho poklopu s kulometem :crazy: . Nedávno jsem ho vyzkoumal a moc jsem s ním ještě nenahrál a když mně sundali tak vždy takhle ( nepočítám do toho pumu z letadla) a vždy ruský tank,začal jsem si to zapisovat :yes:  T54 2x IS 2 3x SU 122 1x. Trochu mně to zaráží že pouze ruské stroje ale když vidím v kilcamu jak ta střela změní směr při nárazu do toho poklopu o 90° tak si říkám jaký že to jsou Apači mistři :?s  Gaijine přestaň s tou Putinovinou už konečně!!!

Upozornění pro tankové velmistry a rusofilní hnidopichy, pokud nechápete nadsázku a ironii nereagujte, díky

Edited by xamu
medal medal medal

Sundá tě jakýkoliv tank s municí s výbušnou složkou, nemusí být ruskej, ten tank jetam vcelku zbytečně, mám ho vyexpeného ale 85% mrtvolek co jsem sním dal byli letdla z kulometu :D, používej ho jako obrněnou protiletadlovku nebo kanonem na tanky na asisty, kanon naprd a munici ještě horší se kterou nesundáš nic, tedy sem tam něco z boku když se zadaří, jediná výhoda je jeho rychlé otáčení na pásech, osobně nechápu jak někdo může utratit tisíce goldů za T28 která je uplně to samé naprd a jde na ránu do poklopu :D

Edited by CSVP_Paya_CZ
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Nějak se mi nezdá že by skutečná T95 a nebo T28 byla ve skutečnosti takový šrot a pokud Gaijin z tanků dělá takový krabičky od sirek v rámco balancu tak ať s tím jdou někam!!!!

medal medal medal

Nějak se mi nezdá že by skutečná T95 a nebo T28 byla ve skutečnosti takový šrot a pokud Gaijin z tanků dělá takový krabičky od sirek v rámco balancu tak ať s tím jdou někam!!!!

Byly vyrobeny dva prototypy, a není to tank, je to samohybné dělo určené na ničení pevností. Má silný čelní pancíř, ale nikdy nebylo zamýšlené k tomu, aby odolávalo mířené palbě z tanků.

• Upvote 2
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Ničit pevnosti podkalibrem bez výbušné složky? :-)

Najdi si co to dělá s železobetonem.

Německá speciální munice na ničení pevností, co neměla problém prorazit 20m betonu, taky neměla výbušnou složku.

Stačí si zajet do pohraničí, tu munici testovali na našich pevnostech. A dodnes tam jsou vidět zaryté hluboko v zemi.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Německá speciální munice na ničení pevností, co neměla problém prorazit 20m betonu, taky neměla výbušnou složku.

Stačí si zajet do pohraničí, tu munici testovali na našich pevnostech. A dodnes tam jsou vidět zaryté hluboko v zemi.

Jenom se ptám jestli je to účinné :-) Nebrat to jako rýpavou otázku jak to mají někteří ve zvyku :-) Případně jestli by ještě nebyl nějaký zdroj :-) Internet jako zdroj neberu, zvlášť s mým vyhledáváním, to musím mít potvrzené nejméně z 5 dalších :D

medal medal medal medal medal medal medal

Rozhodně je to lepší, než když normální střela neprojde.

Tvoří to hromadu úlomku betonu s vysokou rychlostí v trychtýřovém smuru účinku. Takže proti živé síle docela účinné, když dostanou zásah. Citlivou techniku to také dokáže vyřadit.

Sice to nezničí bunkr na jeden zásah, ale to není účel. Většinou střílí celá baterie a rychlost střelby je poměrně vysoká. Takže po chvíli je bunkr vyřazen z boje. Mezitím je čas, aby se např. přiblížil plamenometčík a pročistil štěrbinu bunkru napalmem.

20 metrů určitě ne...

Raketen Hohlladungsgranate 4592 byl schopen probít až 2,5m železobetonu.

Dělostřelecké granáty Röchling testované na belgické pevnosti d'Aubin-Neufchâteau byly schopny penetrovat až 4m železobetonu, ovšem trpěly velmi nízkou úsťovou rychlostí a ubohou přesností (až 36m odchylka na 1km).

medal

Ježíšmarjá, no vidíš. Napsal jsem to špatně. Chtěl jsem napsat, že jsou zaryté v 20m hloubce po proniknutí železobetonem. Takovou tl. betonu naše pevnosti samosebou nemají.

Okolo nich vedou i prováděcí trasy (je to jako muzeum).

To se teda konstruktéři tohoto stíhače tanků moz nevyznamenali když ho lehce sundá jakýkoliv ruský tank na ranu, stačí mu strefit se do toho poklopu s kulometem :crazy: . 

Jas ňou zatiaľ chodím a mám ju spolu s T-32 a M-46 a musím povedať, že ešte bude u mňa dlhý čas. Ano, tam je jej najhoršie miesto, taktiež rýchlosť neviem prečo dal Gaijin 12 km/h keď údajne dosiahla až 14. Akurát, problém je, že tak ako ostatné Americké tanky prieraznosť skoro vôbec nezodpovedá parametrom. 105 mm kanón určení k ničeniu pevností má problém preraziť mnohé panciere (stále je ale spoľahlivejšia, než katastrofálna T-32 alebo M26/46), fantastický čelný pancier, ktorý na body zarába už len tým, že do nej strieľajú  + nízka cena RP. Bude zrejme ešte u mňa dlhý čas, zbožňujem ju. :salute:    

Edited by ZeleznyFenix
medal medal medal medal medal

Byly vyrobeny dva prototypy, a není to tank, je to samohybné dělo určené na ničení pevností. Má silný čelní pancíř, ale nikdy nebylo zamýšlené k tomu, aby odolávalo mířené palbě z tanků.

Skvělá odpověď pane moderátore, tak to mi možná vysvětlíš proč je ve hře, nebo že bych něco přehlédl a mám za cíl ničit nějaké pevnosti? :crazy:

• Upvote 1
medal medal medal

nj, ale tahle hra neni o historii nebo realisticnosti. takze ten weakspot by tam byt nemusel.

Ne tato hra je o vystřílení posádky nebo ničení modulů přes weakspoty a to jedno jakou munici. Dneska jsem práskl Pz 152 vybuchla uvnitř aněco zčervenalo WTF.

medal

Skvělá odpověď pane moderátore, tak to mi možná vysvětlíš proč je ve hře, nebo že bych něco přehlédl a mám za cíl ničit nějaké pevnosti? :crazy:

Mou prací je překládat hru do češtiny, nikoliv vysvětlovat myšlenkové pochody vývojářů. Na druhou stranu hromada tanků a samohybných děl ve hře (typicky třeba Sherman) byla primárně určena k ničení zodolněných palebných postavení a pěchoty, a boj proti tankům měla přenechat specializovaným strojům. Že to tak ve skutečném boji moc nefungovalo je jiná věc, a ještě jiná věc je fakt, že pozemní část WT je postavena na boji obrněné techniky proti sobě, i když mnohem častější boje byly tanky proti (nesamohybným) dělům či naopak.

Takže pokud akceptuješ to, že ve WT bojujou tanky a samohybná děla výhradně proti jiným tankům a samohybným dělům, a tažená děla jsou jen občasný a vedlejší cíl, nemělo by ti děla problém akceptovat i to, že samohybné dělo určené k ničení pevností (leč k tomuto účelu nikdy nepoužité) se ve hře vyskytují ve více než dvou exemplářích a bojuje proti jiným tankům.

Moje odpověď se týkala tvé stížnosti, proč vývojáři údajně dělají z T28 "takový šrot". Nedělají, prostě tenhle stroj neprošel bojem a tak nebyl odladěn na bojové podmínky.

A až do hry přidají funkční opevnění, ještě se bude hodit.

• Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

No a pokud nechceš být zničen přes poklop tak si z věže odeber munici :), já to tedy neodebíral, ale když zničím tohle monstrum tak mu to odpaluje munici :)

Edited by CSVP_Paya_CZ
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• 1 year later...

U T95 jsou 4 pásy že?

2 na levé straně a 2 na pravé straně.Tak jak to že nepřítel mi sundá 1 pravý pás a nemůžu se pohybovat po druhém když ho mám?Od toho jsou předpokládám 2.Když selže jeden tak mám druhý :-)

medal medal medal medal medal medal

16 hours ago, RokZ5 said:

U T95 jsou 4 pásy že?

2 na levé straně a 2 na pravé straně.Tak jak to že nepřítel mi sundá 1 pravý pás a nemůžu se pohybovat po druhém když ho mám?Od toho jsou předpokládám 2.Když selže jeden tak mám druhý :-)

Moc zlozite na implementaciu :lol2:

medal medal medal medal medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...