Jump to content

Thunderskill.com hakkında sorular...

Alperen36
 Share

Arkadaşlar bu site hakkında detaylı bir bilgi verebilir misiniz? KDR Winrate bu terimler ne anlama gelir?

Şimdiden teşekkürler

medal

• Forum Moderator

kill death rate= öldürme/ölme oranı

winrate= kazanma oranı

• Upvote 1

Arkadaşlar bu site hakkında detaylı bir bilgi verebilir misiniz? KDR Winrate bu terimler ne anlama gelir?

Şimdiden teşekkürler

%100 doğru olmayan bir site .

medal

Benim anlamadığım oyundaki yüz binlerce oyuncuyu nasıl analiz ediyor ?

medal medal medal

Benim anlamadığım oyundaki yüz binlerce oyuncuyu nasıl analiz ediyor ?

Her zaman analiz etmiyormuş zaten belli zamanlarda mesela 2 ayda bir analizler güncelleniyor.

medal

• Forum Moderator

Her zaman analiz etmiyormuş zaten belli zamanlarda mesela 2 ayda bir analizler güncelleniyor.

o kadar seyrek değil daha sık.

o kadar seyrek değil daha sık.

benim bildiğim sen girdikçede güncelleme yapıyor 24 saat içinde bilgilerini güncelliyor . ama sistem saçma tank- ucak -  ayrı aryı değerlendirilmeli ve sanki arcade kdr oranıyla realistic kdr oranı  ve smilasyon kdr oranı (bunlara efektiflik oranınıda ekleyebiliriz ) sanki hepsini arcade gibi hesaplıyor ... realistic ( tarihi)  x2 - smilasyon x3 olmalı

medal

Hepsini değişik hesaplaması gerekmiyor, çünkü bir puan hesaplamıyor herkesin istatistiklerini karşılaştırıp seni yüzde kaçını geçebiliyorsan ona göre iyi-kötü olarak değerlendiriyor. Yani oyuncuları birbiriyle karşılaştırdığından ciddi bir sorun yok sadece oyun asist olsun hit olsun istatistiğini tutmadığından sırf KDR ve Win-rate dayalı yapılan karşılaştırma oyuncunun gerçek potansiyelini göstermek için yeterli değil, birde doğru kara-hava istatistiklerinin ayrılması lazım bu yüzden güvenilmez ama aşağı yukarı oyuncunun yeteneğini gösteriyor, squadrona-squada falan adam alırken ufak bir yardımı olur. Millete bir standart göstermek lazım senin istatistiklerini beğenmedik alamayız dersen hoş olmaz, % bilmem kaçı geçememişsin o yüzden alamayız deyince gereksiz tatsızlıkta çıkmıyor.

medal medal medal medal

Bi yerlerde okumuştum(reddit muhtemelen), zaten WT'de tam istatistik tutmak zor, fakat olabildiğince tutarlı diyorlardı. Tabi thunderskill sana iyisin ya da kötüsün diye kötü olmuyorsun. =)

medal medal

benim için "berbat oyuncu" dediğine göre öyle çok da yanılıyor ya da tutarsız sayılmaz aslında... :crazy:

• Upvote 1
medal

Ben sadece tek kişilik görevlerde simülatör girdiğim halde simülatör modda oynamışım sayıyor. Tek kişilik göreve eğlencesine giren var. Sırf su ısınırsa ne olur falan diye girip bilerek ısıtıp uçağı bozduğum oluyor. O yüzden pek güvenemiyorum.

medal

• 8 months later...

Yeni konu açmak istemediğim için bu konuyu hortlatmam gerekti 

Bu thunderskill sitesi baştan aşağı değişmiş. Detaylı bir bilgisi olan var mı ?  

Bide Oyun modlarında ki Oranlarım eskisine göre daha da artmış. Eskiden RB modunda %70 olan efektiflik oranı şimdi %76 olmuş. %6 arttıracak kadar çok oynamamıştım bide.

medal medal medal

Thunderskill sadece biraz geriden geliyor ki bu da normal. Kendimin ve birçok oyuncunun verilerini warthunder'ın kendi yayınladığı verilerle karşılaştırmıştım. Gecikmenin dışında bir sapma göremedim. Ancak her 3. taraf yazılımında olduğu gibi buda verileri haricen topluyor yani hata olabilir mi? evet olabilir

• Upvote 1
medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...