Jump to content

Jaká Munice?

TAKTIC
 Share

• 3 months later...

Já v Tempestu používám protiletecké, sice nevím kam střílím (i s trasírkami nevím :ds) ale 4x 20mm trhají všechno. :salute: V ostaních letounech univerzální

medal medal medal medal medal medal

Důležitější je složení munice a jestli munice bez trasírek nebo s nimi, tak to taky záleží hodně na módu(v AB to je asi nejvíc použitelné, v RB to je celkem jedno, když je někdo dobrý střelec, tak i s náboji co mají trasírku tě sundá dřív než si toho všimneš)

Do 20mm kanónů obecně výbušné/tříštivé, do kulometů nejlépe náboje co mají hodně APT nebo API .

• Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal

Takže takové HEF-I, HEF-SAPI jsou lepší než HEF-I, HEF-SAPI, AP, T?

To je dle preferencí každého soudruha, spíš jsem měl na mysli, že je lepší HEFT, nebo FIT místo API granátů. Mě osobně HEFI (-SAPI) vyhovují maximálně.

Zkrátka výbušné jsou vždy lepší, než jen průbojné do kanonů, pokud k tomu ještě zapalují, tím lím.

• Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• 3 weeks later...

Mne osobne trasovacia munícia vždy vadila a v AB je kontraproduktívna, lebo pri čelných súbojoch strieľame na vzdialenosť 2-1,5 km a pri trasovacej by sa uhol. Väčšinou používam len prepadovú muníciu, ale u niektorých typov kanónov, je zas prepadová, kvôli jej zloženiu, neúčinná.
20mm canóny u nemcov - Výborna je aj protiletecká. Každu piatu ranu dá trasírku a tá je výbušna. Inak sa správa skoro ako prepadová.

30mm u Japoncov - výlučne trasovaciu. Pri takom kalibry je 30mm HE vysoko výbušne a lietala to dáva na krátku dávku.
23mm u rusov NR/NS-23 - protileteckú. Prepadovká je absolútne neúčinná.
20mm u Britov - preferujem prepadovú i keď protiletecká je defakto neviditeľná tiež, ale obsahujú len výbušnú zložku a proti lepšie pancierovaným lietadlám je menej účinná. Záleží ako na lietadlo nalietavaš. Ak čelne, alebo zozadu s protileteckou môže byť problém, že len nahituješ.

• Upvote 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Záleží jaká výzbroj.

Vesměs používám sadu - do slabších zbraní univerzální, do silnějších zbraní protiletecké ..

Ale záleží to podle výzbroje letounu ..

V Simulátoru přepadové,ale musí se to s nimi umět ...

Trasovací,at' už API nebo APIT .. to jde mimo mě ... 

Edited by StormFire_JG5
medal medal medal

Sověti mají divnej rozptyl Shvak kanonů i Breziny (B-20) to mají taky takže u Sovětů trasovací.

Britové až takovej problém u mk. V Hispan není, proti letecká na Hispánech postačí.

Americké 12,7mm trasovací pokud se to trefí tak zapaluje ne-li trhá na kusy.

medal medal medal medal medal medal

• 3 years later...
On 01/01/2016 at 23:53, spando1982_SVK said:

Ahojte,

Uz som pocul mnoho nazorov co do akého typu stroja/naroda naladovat za municiu. Tak tu je moja volba:

GER, japan, USA, RUS - PREPADOVKA
GB - PROTILETECKA

Ak mate iny nazor tak sem s nim

S pozdravon

Spando1982

Používám přepadovku všude kde to jde. Jsem s ní spokojená

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...