TAKTIC 0 Report post Posted September 24, 2015 Můžete mi někdo pls napsat jaká munice u T 54 mod 1951 způsobuje průstřel u T 10 M a vyřazení řidiče a střelce.Musí jít nejspíš do věže stačí jedna rána pak mě objede a dodělá zezadu a já můžu jen koukat :( Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
stormtroopercz 5,253 Report post Posted September 24, 2015 (edited) HEATFS,nebo APDS Edited September 24, 2015 by stormtroopercz Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
spando1982_SVK 79 Report post Posted January 1, 2016 Ahojte, Uz som pocul mnoho nazorov co do akého typu stroja/naroda naladovat za municiu. Tak tu je moja volba: GER, JAP, USA, RUS - PREPADOVKA GB - PROTILETECKA Ak mate iny nazor tak sem s nim S pozdravon Spando1982 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Santaflow 1,002 Report post Posted January 1, 2016 Já v Tempestu používám protiletecké, sice nevím kam střílím (i s trasírkami nevím :ds) ale 4x 20mm trhají všechno. :salute: V ostaních letounech univerzální Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
spando1982_SVK 79 Report post Posted January 1, 2016 Mna univerzalka znervoznuje mam z toho pocit ako keby som cural proti vetru Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Santaflow 1,002 Report post Posted January 1, 2016 Mna univerzalka znervoznuje mam z toho pocit ako keby som cural proti vetru I mě co máš z teho, musíš předsazovat. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
tomas_CZ 2,442 Report post Posted January 1, 2016 Nekoukám na název, ale jen a pouze na složení. 3 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Marseill 5,507 Report post Posted January 1, 2016 Důležitější je složení munice a jestli munice bez trasírek nebo s nimi, tak to taky záleží hodně na módu(v AB to je asi nejvíc použitelné, v RB to je celkem jedno, když je někdo dobrý střelec, tak i s náboji co mají trasírku tě sundá dřív než si toho všimneš) Do 20mm kanónů obecně výbušné/tříštivé, do kulometů nejlépe náboje co mají hodně APT nebo API . 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Santaflow 1,002 Report post Posted January 2, 2016 Nekoukám na název, ale jen a pouze na složení. Takže takové HEF-I, HEF-SAPI jsou lepší než HEF-I, HEF-SAPI, AP, T? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
spando1982_SVK 79 Report post Posted January 2, 2016 I mě co máš z teho, musíš předsazovat. Ved predsadzujem, ale zvykol som si uplne na prepadovku, tak stopovky ma len rusia, taktiez to co som pisal, ze u britov pouzivam protiletecku, ta tiez uz som presiel na prepadovku Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
tomas_CZ 2,442 Report post Posted January 2, 2016 Takže takové HEF-I, HEF-SAPI jsou lepší než HEF-I, HEF-SAPI, AP, T? To je dle preferencí každého soudruha, spíš jsem měl na mysli, že je lepší HEFT, nebo FIT místo API granátů. Mě osobně HEFI (-SAPI) vyhovují maximálně. Zkrátka výbušné jsou vždy lepší, než jen průbojné do kanonů, pokud k tomu ještě zapalují, tím lím. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Ambassador_SVK 716 Report post Posted January 22, 2016 Mne osobne trasovacia munícia vždy vadila a v AB je kontraproduktívna, lebo pri čelných súbojoch strieľame na vzdialenosť 2-1,5 km a pri trasovacej by sa uhol. Väčšinou používam len prepadovú muníciu, ale u niektorých typov kanónov, je zas prepadová, kvôli jej zloženiu, neúčinná. 20mm canóny u nemcov - Výborna je aj protiletecká. Každu piatu ranu dá trasírku a tá je výbušna. Inak sa správa skoro ako prepadová. 30mm u Japoncov - výlučne trasovaciu. Pri takom kalibry je 30mm HE vysoko výbušne a lietala to dáva na krátku dávku. 23mm u rusov NR/NS-23 - protileteckú. Prepadovká je absolútne neúčinná. 20mm u Britov - preferujem prepadovú i keď protiletecká je defakto neviditeľná tiež, ale obsahujú len výbušnú zložku a proti lepšie pancierovaným lietadlám je menej účinná. Záleží ako na lietadlo nalietavaš. Ak čelne, alebo zozadu s protileteckou môže byť problém, že len nahituješ. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Night_Trapper 1,649 Report post Posted January 22, 2016 (edited) Záleží jaká výzbroj. Vesměs používám sadu - do slabších zbraní univerzální, do silnějších zbraní protiletecké .. Ale záleží to podle výzbroje letounu .. V Simulátoru přepadové,ale musí se to s nimi umět ... Trasovací,at' už API nebo APIT .. to jde mimo mě ... Edited January 22, 2016 by StormFire_JG5 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Santaflow 1,002 Report post Posted January 22, 2016 Sověti mají divnej rozptyl Shvak kanonů i Breziny (B-20) to mají taky takže u Sovětů trasovací. Britové až takovej problém u mk. V Hispan není, proti letecká na Hispánech postačí. Americké 12,7mm trasovací pokud se to trefí tak zapaluje ne-li trhá na kusy. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Renamed11233 48 Report post Posted December 10, 2019 On 01/01/2016 at 23:53, spando1982_SVK said: Ahojte, Uz som pocul mnoho nazorov co do akého typu stroja/naroda naladovat za municiu. Tak tu je moja volba: GER, japan, USA, RUS - PREPADOVKA GB - PROTILETECKA Ak mate iny nazor tak sem s nim S pozdravon Spando1982 Používám přepadovku všude kde to jde. Jsem s ní spokojená Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...