Jump to content

Takma adlarınızın anlamları

Europa
 Share

hawk= şahin hawk+k= Şahin K

Elimde olsa seni alnından öperdim.

medal medal medal

NOT: Parantez içindekileri okumaya zahmet etmeyiniz!

(Beyler ben Wright kardeşlerin 3. nesilden torunuyum onlar da uçmaya merak sardığı için bende Ucanadam koydum sonundaki 36 ise dedem Wilbur Wright'in memleketi Indıana'da kurulan ilk hava filosunun kodudur. Yani 36. Uçuş Kolu)

Aslında ben BF-1942,3,4 MP'de KomandoAdam nickini kullanırdım sonra sonuna adam getirmek takıntı oldu bende. Bende World of Prototypeplanes'te kullanmıştım UcanAdam nickini ama WT'ye gelince biri kullanmış maalesef. Bende farklı bir şey kullandım ama sonra değiştiresim tuttu ve maalesef başka bir şey denedim Adamlardan başka. (Paralı olduğunu bilmiyordum). Banlanınca Nick yüzünden bende malum hesabımı açtım ve sonuna memleketim Kars'ın plakasını koyarak hallettim. Arada dalga geçenler çıkıyor ama değiştirmeyi aklımın ucundan bile geçirmiyorum.

Edited by UcanAdam36
medal

NOT: Parantez içindekileri okumaya zahmet etmeyiniz!

(Beyler ben Wright kardeşlerin 3. nesilden torunuyum onlar da uçmaya merak sardığı için bende Ucanadam koydum sonundaki 36 ise dedem Wilbur Wright'in memleketi Indıana'da kurulan ilk hava filosunun kodudur. Yani 36. Uçuş Kolu)

Aslında ben BF-1942,3,4 MP'de KomandoAdam nickini kullanırdım sonra sonuna adam getirmek takıntı oldu bende. Bende World of Prototypeplanes'te kullanmıştım UcanAdam nickini ama WT'ye gelince biri kullanmış maalesef. Bende farklı bir şey kullandım ama sonra değiştiresim tuttu ve maalesef başka bir şey denedim Adamlardan başka. (Paralı olduğunu bilmiyordum). Banlanınca Nick yüzünden bende malum hesabımı açtım ve sonuna memleketim Kars'ın plakasını koyarak hallettim. Arada dalga geçenler çıkıyor ama değiştirmeyi aklımın ucundan bile geçirmiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=ry_rV5d9miM

Emin misin Güzel kardeşim ?

• Upvote 1
medal medal medal

-.........-

Not: Bu arada sizden ricam lütfen kimse kimsenin ismine laf etmesin. Sadece kendi adından bahsetsin.

Beyler arkadaşa yazacak bir şey bulamadım size atom bombası tarifi vereceğim.

Malzemeler:

-240 kilo TNT veya C4 

-60 kilo plütonyum (Bu maddeyi kullanırken koruyucu elbise giyiniz.)

-Fünye

-Radyasyon sızdırmaz 2 adet tüp (Plütonyumu taşımak için)

-Kalıp

Yapılışı:

Önce koruyucu elbise vs bütün güvenlik önlemlerini alıyoruz. Aldıktan sonra C4 veya TNT'mizi eşit parçalara böldükten sonra en hassas işleme geçiyoruz. Plütonyumu taşımak.

Tüpleri çok dikkatli taşıyın aksi halde radyasyona maruz kalır ve mutant olursunuz. Dikkatlice yerleştiriyoruz tüpleri ve çekirdeğimiz hazır. Ve son işlem olan fünyeyi kurduktan sonra servis edebilirsiniz.

Servis:

Bir çöl bulmanız gerek. ve bombayı da orada en uygun yere koymalısınız.  Koyduktan sonra 50 km uzağa gidebileceğiniz makul bir zamanı ayarlayın ve topuklayın. Servisinizi 300 km uzaktakiler bile göreceklerdir. Hadi afiyet olsun.  

Edited by UcanAdam36
medal

https://www.youtube.com/watch?v=ry_rV5d9miM

Konu dışı olacak ama, bizim halk çok garip ya. Uçan adam sabriyi programa çağırıyorsunuz. Adam uçunca transa geçince yayından kovuyorsunuz ya da dalga geçiyorsunuz. Ya adamın olayı bu, bu adam kendin yerden yere atmasa, böyle hareketler yapmasa çıkartır mısınız yayına, çıkartmazsınız. O zaman bunları yapınca neden dalga geçip, yayından kovuyorsunuz :D

medal

içden içe hep pikacunun raichu olması istiyen nesildik aslında .Ash o taşı getirdiğinde keşke başına çevirmeseydin be pika.Online cod 4 çok oynardık Sgt de ordan kalma.sonradan arkadaşlar S...... gitRaichu demeye başladılar

medal medal medal medal

içden içe hep pikacunun raichu olması istiyen nesildik aslında .Ash o taşı getirdiğinde keşke başına çevirmeseydin be pika.Online cod 4 çok oynardık Sgt de ordan kalma.sonradan arkadaşlar S...... gitRaichu demeye başladılar

Başka rütbe yok mu mesela general, teğmen falan. (İngilizcelerini bilmiyorum)

medal

Başka rütbe yok mu mesela general, teğmen falan. (İngilizcelerini bilmiyorum)

Bildiğim kadarıyla Major, Captain, Lieutenant, Corporal da var. Türkçelerini bilmiyorum sırası karışık yazdım. Sergeant daha yaygın diye biliyorum oyunlarda (Sgt. rütbesini çok görüyorum böyle oyunlarda). Kısaca şuraya bakabilirsin (Evet Wikinin "Corporal" sayfası. Sen sağdaki mavi kutucuğa bak yeter):

https://en.wikipedia.org/wiki/Corporal

Edited by VolRos
medal

Bİldiğim kadarıyla Major, Captain, Lieutenant, Corporal da var. Türkçelerini bilmiyorum sırası karışık yazdım. Sergeant daha yaygın diye biliyorum oyunlarda (Sgt. rütbesini çok görüyorum böyle oyunlarda). Kısaca şuraya bakabilirsin (Evet Wikinin "Corporal" sayfası. Sen sağdaki mavi kutucuğa bak yeter):

https://en.wikipedia.org/wiki/Corporal

Major: Binbaşı

Captain: Yüzbaşı

Lieutenant: Teğmen

Corporal: Onbaşı

• Upvote 1
medal medal medal

Major: Binbaşı

Captain: Yüzbaşı

Lieutenant: Teğmen

Corporal: Onbaşı

Captain'ı ilk gördüğümde -Alman gemisine gizlice biniyorduk oyundaki görevde- normal Kaptan zannetmiştim :lol: . Lieutenant ve Sergeant (o da çavuşmuş) dışındakileri bilmiyordum sağol.

Edited by VolRos
medal

• 1 month later...

Rütbelerin İngilizce karşılığını Band of Brothers(Kardeşler Takımı)'nı izlerken öğrenmiştim sanırım. =)

medal medal

masaüstü frp oynadığımız dönemlerde "dur lan şöyle fantazi evrenlerde yer alan ne kadar klişe varsa bir potada eritebileceğim bir karakter adı belirleyeyim de ortamlarda denk gelen dm'lar VAUUUV desin, ayaklarını denk alsınlar" sivrizekalılığı ile edindiğim -ki teee 2002 civarı oluyor bu- ca'anım kullanıcı adımdır. o zamandan bu zamana eğer uyanıksporun biri benden evvel akıl etmediyse bicümle board, forum, im ve elbette ki sosyal ağlarda aynı şekilde (epeyce nadiren başına The takısı ekleyerek ya da Fransızca varyasyonunu kullanarak) kullanagelmekteyim. 8)s

he arada ters tepen yerler olmuyor mu, olma mı... hatun olduğumu zannedenlerden tutun da hötöröf olduğumu zannedenlere değin (ilkine sebep olan ca'anım mitolojik heyvanatı kız çocuklarına hitap eden çiçekli böcekli çizgi filmlere meze yapan batasıca ticari zeka, ikincisi ise özellikle son birkaç yıldır hötöröflerin bu ca'anım heyvanatı bir simge olarak g.tünden gökkuşağı çıkaran şekilde mundar edişleri) denk gelip tansiyonumu zıplatanlar oluyor. :zlo:

arada "lan keşke vaktiyle GriffonKnight vs seçseymişim" dediğim zamanlar da öyle zamanlardır...

medal

• 3 weeks later...

12 yaşımda arkadaşım e-posta adresi açacaktı bana.Düşündüm düşündüm aklıma bir şey gelmedi.Adım tayyip enes ve tayo olsun dedim.O da pek kulağa hitap eden bir nick gibi gelmedi.Bende sonuna x ekledim.X havalı geliyordu o zamanlar.şu an 19 yaşındayım ve her platformda nickimdir.

medal medal

• 3 months later...
Guest

Biraz konu hortlatması yapayım  :lol:

AttilaTSOG: Attila The Scourge Of God yani; Attila Tanrının Gazabı ya da Tanrının Gazabı Attila işte  :crazy:

Attila, tarihte çok sevdiğim bir karakterdi zaten ve hakkında bazı araştırmalar yapınca sevgim daha da arttı. Bu yüzden de bu takma adı kendime seçtim.

2005 li yıllarda ogame de kullandığım nick. Anlamı belli zaten 61 inde ne olduğu belli. 6 aydır oyuna takılmıyordum dün akşam biraz bakayım dedim epeyce özlemişim. Başka oyunlara takıldım ama bu kadar iyi olanı henüz bulamadım. Geri dönmeye niyetliyim...

• Upvote 1
medal medal

• 2 months later...
  • 3 months later...

Hepsi benim. Shoot 'em Up filmindeki adamın pilot versiyonu sayılırım oyunda :D Oda hepsini vuruyor bende ahahhaha alles meins ı bi şarkıdamı duymuştum ne. Aklımda kalmış. Bi araştırdım anlamı güzel birşey çıktı bende karar kılıp aldım yeni nick olarak D:

medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...