Jump to content

Yardım lazım acil

GoldenArrow01
 Share

Merhaba arkadaşlar bi sorunum var örneğin diyelim bir uçağın araştırmasını hızlandırmak istiyorsunuz ve bunun için oyuna para yatıracaksınız ama ne kadar altın gerektiğini bilmiyorsunuz işte tam olarak bunu hesaplayabilen bir program varmı acil lazım

Ne kadar altın gerektiğini sağ üst köşede bulunan butonlara tıklayarak öğrenebilirsin ek programa falan ihtiyacın yok. Hangarda sağ üst köşede mağaza butonu var ona tıkla ve oradan öğren. Fakat Tam olarak ne demek istediğini anlayamadım. Yanlış bilgi verdiysem kusura bakma.

medal medal medal

Merhaba arkadaşlar bi sorunum var örneğin diyelim bir uçağın araştırmasını hızlandırmak istiyorsunuz ve bunun için oyuna para yatıracaksınız ama ne kadar altın gerektiğini bilmiyorsunuz işte tam olarak bunu hesaplayabilen bir program varmı acil lazım

Sağ üstte premium hesaplara bak. Orada 1 günlük, 1 aylık 3 aylık, 1 yıllık vs. filan var. Hangisini istiyorsan tekrar Mağaza kısmından Altın kısmına gel o kadar Altın Kartal satın al.

Ama sana tavsiyem 2500 Altın Kartal alıp en iyi oynadığınuçağına tılsım basmandır. Tabi bunu Tarihi savaşlar modu oynuyorsan dikkate al. Eğer Hızlı Savaşlar modun da oynuyorsan normal premium hesap satın al.

5m7EBM.jpg

medal medal medal medal

Ben ilk başladığımda p40ın araştırmasını 50 ge karşılığında 4500k RP hizlandirmistim ama aylar önceydi tarife değişmiş olabilir
medal

arkadaşlar yanlış anlamıssınız yada ben anlatamadım

örnegin bir uçağı araştırıyoruz ama o uçağı almak için hızlı araştırma yapıcaz diyelim.örnek : b29 araştırıyosunuz diyelim 120k ap istiyo ve 20ap sini araştırmısız bu 100ap yi altın karşılıgı araştırmak için ne kadar altın lazım oldugunu nasıl öğreniriz bunu soruyorum

arkadaşlar yanlış anlamıssınız yada ben anlatamadım

örnegin bir uçağı araştırıyoruz ama o uçağı almak için hızlı araştırma yapıcaz diyelim.örnek : b29 araştırıyosunuz diyelim 120k ap istiyo ve 20ap sini araştırmısız bu 100ap yi altın karşılıgı araştırmak için ne kadar altın lazım oldugunu nasıl öğreniriz bunu soruyorum

1 Altın Kartal 45 Araştırma Puanı kazandırır. Bunun için 1 tane 380000 araştırma puanı isteyen bir aracı 8444 Altın Kartal karşılığında açabiirsin. 

Bunu proğram ile değil hesap makinesi ile de hesaplayabilirsin.

Örnek;

(istenilen araştırma puanı) / 45 = (Açmak için gereken Altın Kartal)

• Upvote 1
medal medal medal medal

:D pre uçak alsam daha iyi :D

o fiyata 1 pre spitfire 1 de pre fw190a8 alırım ABD için :)

yada alacağım uçaktan 1 önceki uçağa tılsım basar dalarım RB ye :S

Edited by ismet334455

Aman ha bende çok korkmuştum gidip de altın kartal ile ap alacaksın diye :)

medal medal medal

Tabi ki o daha mantıklı. Hava araçlarında hızlı araştırma yapmaya zaten hiç gerek yok. Ama kara araçlarında kazanç çok düşük. Hali ile bir çok kişi mecburen Altın Kartal alıyor. :(

medal medal medal medal

yada alacağım uçaktan 1 önceki uçağa tılsım basar dalarım RB ye :S

3 aylık premiumun yanında geliştirmek istediğin ülkenin T3 ya da T4 kısmındaki en iyi ve en ekonomik premium uçak çok iyi olur. Amerikan Fw A8 gerçekten efsane, Rusya'da P47 veya Japonya'da Fw A5 gibi. Zaman konusunda rahatsan 3 aylık premium tek başına 2-4 ülkedeki tüm T4 uçakları açmana yeter. 2-4 kısmı performansına bağlı  :Ds  En kötü oynayışımla 4k alıyorum ben mesela

Edited by HellishMajesty
medal medal

Arkadaşlar bu arada hafta içi öğlen ile akşam arası B17G ile uçuyorum ve zor oluyor genelde çok zor durumlarlada karşılaşıyorum ve beraber uçabileceğim başka bir b17 yada bana eskortluk yapabilecek p51d yada f8f arıyorum skype ismet.gungec ayrıca b17 ile gemi avlamayada çalışmıyorum bazı arkadaşlar bunu yapıyor ve ben bunu hoş görmüyorum ayrıca çokta saçma gemi torpil ile yada torpido bombardıman uçağı le vurulur ama adam b29 ile gidip destroyer vuruyor bu uçakların amacı yani ağır bombardıman uçaklarının amaci düşman şehirlerinini s***** öhm pardon imha etmek 

Edited by ismet334455

ayrıca b17 ile gemi avlamayada çalışmıyorum bazı arkadaşlar bunu yapıyor ve ben bunu hoş görmüyorum ayrıca çokta saçma gemi torpil ile yada torpido bombardıman uçağı le vurulur ama adam b29 ile gidip destroyer vuruyor bu uçakların amacı yani ağır bombardıman uçaklarının amaci düşman şehirlerinini s***** öhm pardon imha etmek 

Normalde öyle evet. Ancak oyun sisteminde ağır bombacılara göre bir sistem olmadığı için insanlar mecburen taaruz uçağı tarzında oynuyor.

medal medal

Arkadaşlar bu arada hafta içi öğlen ile akşam arası B17G ile uçuyorum ve zor oluyor genelde çok zor durumlarlada karşılaşıyorum ve beraber uçabileceğim başka bir b17 yada bana eskortluk yapabilecek p51d yada f8f arıyorum skype ismet.gungec ayrıca b17 ile gemi avlamayada çalışmıyorum bazı arkadaşlar bunu yapıyor ve ben bunu hoş görmüyorum ayrıca çokta saçma gemi torpil ile yada torpido bombardıman uçağı le vurulur ama adam b29 ile gidip destroyer vuruyor bu uçakların amacı yani ağır bombardıman uçaklarının amaci düşman şehirlerinini s***** öhm pardon imha etmek

Destroyerler ve tanklar en fazla RP getiren hedefler dır
Adam 40 tane bombayı gidip üsse harcayacagina destroyere tanka harcar daha kazançlı çıkar
Ağır bombacıların amaçları şehir bombalama değil büyük düşman üslerini (denizaltı sığınağı veya fabrikalar) imha etmektir. Şehir bombalama insanlık dışıdır ve savaş suçudur. Çünkü şehirler sivil nüfusun yaşadığı büyük bölgeler olarak tanımlanır. Edited by UcanAdam36
medal

• Forum Moderator

Normalde öyle evet. Ancak oyun sisteminde ağır bombacılara göre bir sistem olmadığı için insanlar mecburen taaruz uçağı tarzında oynuyor.

tam olarak öyle demeyelim de stratejik hedefler yok diyelim. bu da kısmen deathmatch tarzı bi oyuna eklenebilecek bir şey değil maalesef. belki enduring confrontation tarzı modlar ile bu sağlanabilir. mesela bir endüstriyel bölge olur ve totalde 15 - 20 tane bombacının 2-3 sorti yapması gerekir aksi takdirde oyun hiç bir zaman bitmez. böylece insanlar bombacı korumaya ve ağırları ağır gibi kullanmaya başlar

Allah aşkına bu sorunun neresi ACİL? Bana bi izah edebilir misin? Gereksiz yere bu kadar çok kullanılan bir kelime daha var mı acaba?

Edited by Europa
  • Upvote 2
medal medal medal medal

işte insanlar böyle düşündüğü için türkiye gelişmiyor eğer o oyunda başarılı olmak istiyorsan hangisin en çok ap verdiğine bakmıyacaksın oyunu mantığa göre oynayacaksın ha gemi çok ap veriyo ben gemi vurcam diyorsan git al bir tane b25 onunla vur ağır bombacılara göre bir iş değil bu bu ama gidersin taruz uçağı , orta  bombardıman uçağı , torpido bombardıman uçağı ile vurulur yani alıp B29 ile destroyer vurmaya kalkarsan oyunda başarılı olamazsın . ama bir taruz uçağı ile zırhlı gemiyi vuramazsın adı ZIRHLI olan yada kruvazörü vuramazsın işte tam o sırada orta bombardıman uçakları devreye girer

Sonrada türkiye niye gelişmiyor ? diyolar 

Edited by ismet334455

işte insanlar böyle düşündüğü için türkiye gelişmiyor eğer o oyunda başarılı olmak istiyorsan hangisin en çok ap verdiğine bakmıyacaksın oyunu mantığa göre oynayacaksın ha gemi çok ap veriyo ben gemi vurcam diyorsan git al bir tane b25 onunla vur ağır bombacılara göre bir iş değil bu bu ama gidersin taruz uçağı , orta  bombardıman uçağı , torpido bombardıman uçağı ile vurulur yani alıp B29 ile destroyer vurmaya kalkarsan oyunda başarılı olamazsın . ama bir taruz uçağı ile zırhlı gemiyi vuramazsın adı ZIRHLI olan yada kruvazörü vuramazsın işte tam o sırada orta bombardıman uçakları devreye girer

Türkiye ile alakası yok ki herkes yapıyor bunu.
medal

B29 bombardıman uçağı ile destroyer vurmanın Türkiyenin gelişimi ile alâkası ne onu çözemedim..?

• Upvote 2
medal medal medal medal

yahu her şeyde bir alaka aramayın lafın gelişi söyledim 

İşin kolayına kaçmak yada üşenmek ve ya Beleşçilik desen daha doğru olurdu.

Torpido uçaklarının oyunda pek bir etkisi yok. Hepi topu 1-2 tanecik torpido taşıyorlar.Bununda oyuna bir etkisi olmuyor maalesef.

medal medal medal

Türkiye'nin gelişmemesiyle hiçbir alakası yok. Tamamen oyuncularla alakalı, genelde Türk oyuncu toplulukları daha kötü derim fakat bu konuda tüm ülkeden oyuncular aynı. Mesela koy T-34 karşısına Tigerları, tam gerçekçi yap fakat sırf asist yaptı diye (diyelim ki Tiger yok olurken belli bir yakınlıktaydı o asist sayılsın) bol bol xp ver, tamiri de ücretsiz yap. O zaman hiç şikayet olmaz. Bence bunu yapmamalarının sebebi suistimale açık bir sistem olması. Mesela üs yakınlarına fabrika koyarlar, onu yok edince çok çok daha fazla xp gelir. Fakat ne olur? Bu sefer herkes bomber girer. Tank vurmak kolay değil o yüzden daha çok xp geliyor.

Edited by VolRos
medal

tam olarak öyle demeyelim de stratejik hedefler yok diyelim. bu da kısmen deathmatch tarzı bi oyuna eklenebilecek bir şey değil maalesef. belki enduring confrontation tarzı modlar ile bu sağlanabilir. mesela bir endüstriyel bölge olur ve totalde 15 - 20 tane bombacının 2-3 sorti yapması gerekir aksi takdirde oyun hiç bir zaman bitmez. böylece insanlar bombacı korumaya ve ağırları ağır gibi kullanmaya başlar

Aynen. daha öncede bu tarz önerilerde bulunmuştuk. Yani oyuna fabrikalar, şehir merkezleri, limanlar vb. gibi hedefler eklense bombacılar toplu olarak buraya yönelse. Bunları koruyan avcılar da bombacılar RP+Lions aldığında + ödül alsa ( bunun amacı avcı oyuncularını bombacıları korumaya niyetlendirmek ) oyuncular oynanması gibi oynar. Bombacılara yönelik sistem yoktan kastım bu idi. Hedef olmadığı için doğal olarak taaruz modunda oynanıyor.

medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...