Jump to content

Sürücü görünümü ve dürbün

StarFighter_01
 Share

V ile sırayla farklı görünümlere geçiyor. Onun dışında F2-F3 tuşlarıyla. F6'yla gunner moduna geçersin. Bombardıman veya bazı attacker uçaklar için geçerli. Sürücü görünümü yani kokpit modu F2. Bombardımanda F7 ile yakın moda alıyor. Eğer baseleri patlatmak istersen +4 bin metreden kullanabilirsin. Ç ile arka tarafı kontrol edebilirsin. Sol üst tarafta bulunan menüye tıkla ardından kontroller kısmını aç. Ordan diğer ayarları görebilir veya değiştirebilirsin

Edited by HellishMajesty
medal medal

default ayarlarda ilgili kontrollere herhangi bir tuş atanmamış haldelerdi yanılmıyorsam, kontrol ayarlarına girerek kendi tercihiniz doğrultusunda belirleyebilirsiniz.

medal

• Forum Moderator

onu boş ver de nickin son iki harfinden dolayı %99 hesabı kapatırlar

onu boş ver de nickin son iki harfinden dolayı %99 hesabı kapatırlar

Şimdi ben ''claSS'' diye nick alsam son 2 harfinden dolayı ban mı alacağım..? Arkadaşın nicki açık şekilde çağrışım yapmıyor bana göre.

medal medal medal medal

• Forum Moderator

Şimdi ben ''claSS'' diye nick alsam son 2 harfinden dolayı ban mı alacağım..? Arkadaşın nicki açık şekilde çağrışım yapmıyor bana göre.

evet, kaldı ki açık şekilde çağrışım yapıyor. çağrışım falan da yapmıyor önceki avatarı göz önüne alındığında sırf onun için koyduğu açık ve net.

Tank için bahsediyorum ben

bu ayarlar tank için zaten uçakta böyle bir ayar yok

Ben olayı anlamadım bana da açıklar mısınız ?

medal medal medal

evet, kaldı ki açık şekilde çağrışım yapıyor. çağrışım falan da yapmıyor önceki avatarı göz önüne alındığında sırf onun için koyduğu açık ve net.

bu ayarlar tank için zaten uçakta böyle bir ayar yok

Anladım, avatarını görmediğim için bilemyeceğim. O zaman haklısın. =)

medal medal medal medal

SS Adım ve soyadımın bas harfleri :)) belki görevli kişiler anlamayabilir.Fotoğrafı ise kaldırdılar zaten bana da mesaj attı görevli kişi. Edited by TonjukukSS
medal

• Forum Moderator

SS Adım ve soyadımın bas harfleri :)) belki görevli kişiler anlamayabilir.Fotoğrafı ise kaldırdılar zaten bana da mesaj attı görevli kişi.

maalesef muhtemelen kabul etmeyeceklerdir, ben uyarayım da sonradan sıkıntı çekme diye diyorum :)

• Forum Moderator

fotoğrafını kaldıran ve ismini kaldıran farklı kişiler, ama ben seni uyarmıştım :(

fotoğrafını kaldıran ve ismini kaldıran farklı kişiler, ama ben seni uyarmıştım :(

Tam olarak ne oldu bana da anlatır mısın ? Oyunda renamed  nick'ini fazlaca görüyordum zaten. Olayı bizde bilelim ki sonra yanlış bir şey yapmayalım.

medal medal medal

Tam olarak ne oldu bana da anlatır mısın ? Oyunda renamed  nick'ini fazlaca görüyordum zaten. Olayı bizde bilelim ki sonra yanlış bir şey yapmayalım.

Arkadaş içinde nazi sembollerinden birisi olan ss'i kullanmış nickinde ve bundan ötürü ismi değiştirilmiş.Aynı zamanda avatarında da gamalı haç önünde poz veren bir kız vardı.

medal medal medal medal medal medal

• Forum Moderator

sen bu çizgide devam et hiç bir konuda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum :)s

• Forum Moderator

bu arada sistem otomatik çalışıyormuş. yani başa sona otomaitk SS falan koyarsanız sistem kendi değiştiriyor muhtemelen

dünya üzerinde birilerinin sesi diğerlerinden daha fazla çıktığından dolayı ötekilerin yaptığı insanlık suçları görmezlikten gelinebiliyor. ve diğerlerinin bu sesleri daha çok çıkanlar gibi imkanlara sahip olmamasıda buna bir etkendir.

nazi leri savunmuyorum ama diğerleride o kadar masum değildir.

dünya üzerinde birilerinin sesi diğerlerinden daha fazla çıktığından dolayı ötekilerin yaptığı insanlık suçları görmezlikten gelinebiliyor. ve diğerlerinin bu sesleri daha çok çıkanlar gibi imkanlara sahip olmamasıda buna bir etkendir.

nazi leri savunmuyorum ama diğerleride o kadar masum değildir.

Değil zaten bunu herkes çok iyi biliyor. Bunu söylemene hiç gerek yoktu. Neyse boşu boşuna konuyu dağıtıyoruz.

Edited by YavruKurt147
medal medal medal

madem bir problem var ozaman oyunlara bu adamların kullandığı araç gereçi eklemezsiniz olur biter.

şimdi millet SS ismini sırf hitlerin yaptığı bir millete yaptığı manyaklığı tasdiklemek adına koymuyor ki.

adamlar o dönem alman ordusunun elit askeri sınıfı. en paşa yeni silahlar bu adamlara veriliyor.

yani neyin kafası bu anlamıyorum.

dediğin gibi uzatmanın manası yok. asıl böyle yasaklanırsa ters etki yapar. neyse

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...