Jump to content

Messerschmitt Bf109 Gustav Istanbulda

AbfangJager
 Share

Cağlayanda , Ozel bir muze bf109 satin almiş, resturasyondan sonra sergilenilcek. hisaralti diye bir muze.
http://m.milliyet.com.tr/Local/Article?ID=1099745
  • Upvote 7
medal medal

Satın alınmış mı yoksa bir süreliğine sergilenmek için emaneten getirilmiş mi..?

Bir arkadaş kısa süreliğine sergilenmesi için demişti çünkü...
medal medal medal medal

Guest

Satın alınmış mı yoksa bir süreliğine sergilenmek için emaneten getirilmiş mi..?

Bir arkadaş kısa süreliğine sergilenmesi için demişti çünkü...

Müzayededen satın almış. Çağlayan'daymış, açıldığı zaman giderim ben hemen, yakın bana  :crazy:

Müzayededen satın almış. Çağlayan'daymış, açıldığı zaman giderim ben hemen, yakın bana :crazy:

Desene şanslısın ^^
Istanbula yolum düşerde mümkün olursa bu uçağı görmek isterim açıkçası. Edited by Valqyrie
medal medal medal medal medal medal

Müzayededen satın almış. Çağlayan'daymış, açıldığı zaman giderim ben hemen, yakın bana  :crazy:

Bak bunu görmemiştim, çok sevidim açıkçası. Eğer Ankara'ya da kısa süreli getirilirse mutlaka görmeye giderim. Hatta kokpit içinin resimlerini çekmeyi ihmal etmem. =)

Umarım bu nadide eserin kıymetini bilirler de gelen ziyaretçilerde zarar vermeye kalkmaz, yada kokpitte oturarak resim çektirmeye... (bu gözler neler gördü)

• Upvote 1
medal medal medal medal

Müzenin resmi facebook sayfası: https://www.facebook.com/hisartmuseum/

Müzenin resmi web sitesi: http://www.hisartmuseum.com/tr/

Türkiye plastik modelciler grubunda çok daha önce yayınlandı uçağın fotoları. Daha montaj ve restorasyon sürecinde olduğu için ziyarete açık değil. Müzenin sahibide aynı zamanda model koleksyonları olan ve plastik model yapan biri. Bu yüzden Türkiye'deki büyük usta kategorisindeki modelcileride tanıyor. İlk onlar davet edilmiş ve uçağı görmüşler. Kokpitinde foto çekilmişler. Sırf gerçekçi olsun diye tozunu falan temizlememişler. Eski ve diğer işlemler için onlarla beraber beyin fırtınası yapıyorlar. Tam ziyarete açılış ve ücretler için iletişime geçipte sizlerle bu haberi paylaşacaktım ama sabırsız Ali hemen dalmış copy paste yapmış. :)

11056644_955729147841567_123187070326484

Edited by GARYOSAVAN
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Guest

Desene şanslısın ^^
Istanbula yolum düşerde mümkün olursa bu uçağı görmek isterim açıkçası.

Kaçırma bence de usta  :yes:

Reyiz gideceğin zaman haber verde bir taksiye atlayıp bende geleyim seninle ^^

Bana uyar reyiz, hele bi ziyarete açılsın da  :lol:

Bak bunu görmemiştim, çok sevidim açıkçası. Eğer Ankara'ya da kısa süreli getirilirse mutlaka görmeye giderim. Hatta kokpit içinin resimlerini çekmeyi ihmal etmem. =)

Umarım bu nadide eserin kıymetini bilirler de gelen ziyaretçilerde zarar vermeye kalkmaz, yada kokpitte oturarak resim çektirmeye... (bu gözler neler gördü)

Pervaneyi falan çevirmeye de çalışabilirler. Dediğin gibi, umarım kıymetini bilirler.

Kaçırma bence

Bana uyar reyiz, hele bi ziyarete açılsın da  :lol:de usta  :yes:

Pervaneyi falan çevirmeye de çalışabilirler. Dediğin gibi, umarım kıymetini bilirler.

Ben kendi milletimizden korkuyorum =)

Yurtdışında bu gibi eserler çok değerlidir. Yurtdışın da bir kere böyle bir müzeye gitmiştim. Orada ki araçlara 1 metreden fazla yaklaşamazsın, dokunamazsın, flashlı resim çektiremezsin vs. vs.

Ben bugüne kadar bu gibi eserlere zarar verildiğini görmedim. Verilse dahi yapan kişiye ne yapılıyor onu da görmedim. :Ds

medal medal medal medal

• Forum Moderator

Bu ankaradaki istanbuldaki HK müzelerinde millet uçaklara dokunuyor yav. ben ilk gördüğümde çok acayip gelmişti. niye dokunuyorsun ki sen ona? ne olacak dokunsan yani? uçağa bi şey olsa hayatın kadar ödeyemezsin maliyetini :D

ama bu özel müze sonuçta, daha profesyonelce ilgileneceklerini düşünüyorum

Ben Eskişehire gittiğimde Havacılık Parkında F-4'ün üzerine tırmanıştım yakıt tankına ve kanada basarak :D Görevli koşa koşa indirdi tabi farkedince. Edited by CaptainLuftwafle
medal medal medal medal medal medal

aslında ziyaret günleri/saatleri ve ziyaret ücretleri belli olduktan sonra İstanbul'da bulunan hatta il dışından gelecek üyeler War Thunder Türkiye oyuncuları olarak hep birlikte gidip görebiliriz gibi...

medal

Bu ankaradaki istanbuldaki HK müzelerinde millet uçaklara dokunuyor yav. ben ilk gördüğümde çok acayip gelmişti. niye dokunuyorsun ki sen ona? ne olacak dokunsan yani? uçağa bi şey olsa hayatın kadar ödeyemezsin maliyetini :D

ama bu özel müze sonuçta, daha profesyonelce ilgileneceklerini düşünüyorum

İyimiş. Ben isveç stockholm da bir askeri müzeye gitmiştim. Orada değil elini sürmek flaşlı fotoğraf dahi çekemiyorsun. 

aslında ziyaret günleri/saatleri ve ziyaret ücretleri belli olduktan sonra İstanbul'da bulunan hatta il dışından gelecek üyeler War Thunder Türkiye oyuncuları olarak hep birlikte gidip görebiliriz gibi...

Şöyle afilli bir ''Russian bias'' yazar önünde fotoğraf çektiririz. :D

• Upvote 3
medal medal medal medal

Guest

İyimiş. Ben isveç stockholm da bir askeri müzeye gitmiştim. Orada değil elini sürmek flaşlı fotoğraf dahi çekemiyorsun. 

Şöyle afilli bir ''Russian bias'' yazar önünde fotoğraf çektiririz. :D

Hahaha  :lol:

• Forum Moderator

beyler bu ne zaman açılıyor yaklaşık bir tarih var mı? eğer varsa sizin biletleri bedavaya getirebilirim :)

Guest

beyler bu ne zaman açılıyor yaklaşık bir tarih var mı? eğer varsa sizin biletleri bedavaya getirebilirim :)

Sitesinden baktım baktım bulamadım ziyarete açılış tarihini  :dntknw:

War Thunder ekibi mi karşılayacak yoksa..? 

medal medal medal medal

Valla öyleyse hemen yerimi ayırsınlar ben direk gelirim :dDD

Aklıma Cem Yılmaz'ın bu sahnesi geldi...

lrXVar.jpg
Edited by Maxdeath
  • Upvote 5
medal medal medal medal

• Forum Moderator

fırsatları değerlendireceğiz

• Upvote 2

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...