Jump to content

Araştırma Puanını Çok Mu Az Veriyor

I_AM_YOSSARIAN
 Share

Az önce Tiger II ile girdiğim savaşta 11 tank vurdum. 1 tanesi bottu. Hiç ölmedim. Hatta hasar bile almadım. Ama savaşı kaybettik. Bana 2300 civarı araştırma puanı verdi. Deli oldum. Neden bu kadar az puan veriyor

medal

Az önce Tiger II ile girdiğim savaşta 11 tank vurdum. 1 tanesi bottu. Hiç ölmedim. Hatta hasar bile almadım. Ama savaşı kaybettik. Bana 2300 civarı araştırma puanı verdi. Deli oldum. Neden bu kadar az puan veriyor

premium yoksa normaldir diye düşünüyorum ama premium varsa gerçekten düşük gelmiş size bana normal geliyor tanklarda o skora rahat 5 bin 6 bin almanız lazımdı diye düşünüyorum

Eğer uçak deseydiniz banada düşük geliyor puanları 

medal medal

Tank rp gelirleri çok kötü.AB veya RB hiç fark etmiyor kesinlikle emeğinin karşılığını alamıyorsun.Insanları premium&talisman olayına zorluyorlar.Hatta ikisini birden kullanman gerekiyor adam akıllı bi RP geliri için.eskiden bu kadar kötü değildi diye hatırlıyorum.Kesinlikle GE satışı için bi rp nerfi var diyebilirim.
medal medal medal medal medal medal

Aynı tankla düşman patlattıkça gelen araştırma puanı ve aslan azalıyor özellikle 10-15e ulaşınca öyle komik rakamlar geliyorki öldürdüğünüz düşman mermi masrafını karşılamıyor. Eğer 3 tankla girip 4er kill alsaydın 3000 üstü rp gelirdi, ne yazıkki böyle iyi oyuncuyu cezalandıran bir sistem var.

Talismanda kazanmıyor artık, 1.53 öncesi her maç 3kyı geçip 4-5kya kadar rahat kazanıyordum artık 4bini zor geçiyorum, %200 vs kullanıyorum talismanın toplam kazancına göre vermiyor sistem talismansız normal kazanca göre %200 hesaplayıp talisman kazancını toplama ekliyor. Premiumda aynı şekilde toplamın 2 katını vermiyor normal kazanç kadar veriyor üstüne talisman kazancını ekliyor, kağıt üzerinde %300 vs yazsada uygulamada talisman premium araçların çok gerisinde...

a2PjQ2.jpg

Örnek olarak 1.53ten şu SS varmış belki sonradan düzenlenmiştir diyeceğim ama boosterlar hala bu sistemde rp verdiğine göre düzeltilmemiş.

2000 normal kazanç 2000 premium bonus 4000 talisman bonusu toplam 8 bin

Bu premium araç olsaydı 6000 premium araç 6000 premium 12 bin araştırma puanı kazanırdık....

Edited by Ggoddkkiller
medal medal medal medal

beyler premium %200 olayı yalan gaijin resmen bizim aklımızla matematiğimizle dalga geçiyor 

geçen oyun içinde 5120 puana ulaştım resmen coşuyorum 10k gelecek diye bekliyorum oyunun sonunda gelen xp 5k idi !! hadi lan benim %200 fazla xp im o olaydan sonra bir gözlem yaptım ve oyun içinde kazandığımız puanın 2 katı puan gelmediğini gözlemledim mesela buna kanıt olarak resim atacağım isterlerde yalan desinde buna kanıt olarak her oynadığım elin resimlerini yüklerim %200 demek 2 katı demek 1 ise 2 demek, 1000 ise 2000 demek , 5 bin ise 10 bin demektir vede bunu hep zafer aldığım ellerde gözlemledim. ayrıyetten oyun içinde 5 bin puan yaptığım keşke bittiğinde resmini alsaydım oyunde içinde var ama bitişinki yok oyun buyurun buda onun resmidir  '' http://i.hizliresim.com/Ro6OGY.jpg ''

prem olunca oyun içinde 2 katı puan veriyor diye gelmeyin skor taplosuna gelen puan yine aynı adam vurunca düz hesap 250 alıyorsa prem li hesapta 250 alıyor , puan oynun sonunda 2 katı olarak hesaplanıyor, oyun bir sınır koymuş ondan yukarı çıkınca puanınızı 2 katı vermiyor ben bunu ticket olarak atacam burda belirtmek istedim,

sizde test edin görün tekimizi koyalım %200 gibi boş laflarla bizi kandırmasın oyun delikanlı gibi lafının adamı olsunlar 

... avratlar gibi kıvırıp duruyorlar

oyuncuyu bukadar mal yerine koyun başka oyun oynamadım.

syndrome23 (Posted )

1.1.2. Start or participate in flame wars, intentionally derail a topic, or post useless spam messages in moderated areas.
1.1.1. Insult any forum members or forum staff.
1.1.7. Encourage other users to stop playing the game, or encourage users to avoid purchasing any content from the store, in order to prove a point.
1.1.19. Profanity and insult via direct statement or implication (full or partial circumvention). This includes the use of swearing, medical-related reference (such as cancer, mental illness, etc.), offensive and abusive language, and other references of an insulting or profane nature. Automatically filtered item’s are exempt from action.
  • Upvote 2
medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...