Jump to content

Alır Mı Bilgisiyarım

EveL_Sixch
 Share

Merhaba War Thunder Üyeleri Benim Bir Tane ;

İNTEL CORE DUO 2 T7250 @2.00 GHZ 

2GB RAM

ATİ MOBİLİTY READON HD 2400 256.0 MB

WİNDOWS XP SP3

Bilgisiyarım Var.Simdi Ben Bu Bilgisiyarım Oyunu Açar Mı Açmaz mı Diye Merak Ediyorum.Minimum Ayarda.Bir Önceki İndirdigimde Donmuştu hiç Oynayamamıştım.Açsada Kasmaması İçin Ne Yapabilirim.Lütfen Yardım :(

Merhaba War Thunder Üyeleri Benim Bir Tane ;

İNTEL CORE DUO 2 T7250 @2.00 GHZ 

2GB RAM

ATİ MOBİLİTY READON HD 2400 256.0 MB

WİNDOWS XP SP3

Bilgisiyarım Var.Simdi Ben Bu Bilgisiyarım Oyunu Açar Mı Açmaz mı Diye Merak Ediyorum.Minimum Ayarda.Bir Önceki İndirdigimde Donmuştu hiç Oynayamamıştım.Açsada Kasmaması İçin Ne Yapabilirim.Lütfen Yardım :(

Ekran kartın çok düşük. Diğerleri bir nebze olabilir minimum değerlerde. Ama ekran kartından dolayı donma sorunu yaşıyorsundur. PC ekran kartı bayağı bir eski olmalı.

medal medal medal medal

Ekran kartının performansı minimum sistem gereksiniminin altında kalıyor, ayarlardan eski ekran kartı desteğini işaretler herşeyi en düşüğe çekersen bir ihtimal oyuna girebilirsin ama oyun oynamaz resmen işkence çekersin. Ne yazıkki bilgisayarını değiştirene kadar uzak durmanı tavsiye ederim.

• Upvote 3
medal medal medal medal

oynayamam yani :(

kardeş ekran kartını alabilecek bi yerdeysen  bence bi ekran kartı al . o bilgisayar  pek oyun kaldırmaz gibi . - 
bulabilirsen 2.el fln bul  ucuzluk can dır :D

medal

• Forum Moderator

oyun çok iyi derecede optimize edilmiş bir oyun ama bu sistemle imkansız diyebilirim maalesef

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...