Jump to content

Dünya Savaşı Modu Hakkında Bilgisi Olan

I_AM_YOSSARIAN
 Share

Arkadaşlar bu mod hakkında bilgisi olan var mı? Gemiler gelmeden gelmez diye tahmin ediyorum ama nasıl bir mod olacak bilgilerinizi aktarır mısınız?

Aynen dediğin gibi gemiler geldikten sonra olacak topyekün savaş şeklinde benim anladığım kadarı ile.Muhtemelen enduring confrontation eventinde olduğu gibi sürekli bir çatışma hali olur benim tahminim.

medal medal medal medal medal medal

• Forum Moderator

biz daha önce topluluk toplantısı yaptığımızda tanklar için EC formatı olur mu diye sorulmuştu. cevabı da "uzun vadede evet" olmuştu

bana göre tanklar için EC tarzı etkinliklerin getirilmesi dünya savaşına atılacak ilk adım olur. bunu daha öncede yazmıştım bu aralar pek ortalarda görünmeyen ARM BORA çok sert tepki göstermişti bana. ama ben hala böyle düşünüyorum.

mesela mevcut yarma - break modunu düşünün. bir de bunun çok daha uzun ve tek taraflı olduğunu düşünün. TF2'de ki beşli ele geçirmeli sistem gibi her iki takım da ikişer bölge ile başlıyor ve bir yeni bölge ele geçirdiğinizde bir sonrakini geçirme hakkı kazanıyorsunuz, bu şekilde bir EC modu tanklar için tasarlanabilir, bu da kore gibi yada ispanya gibi büyük boyutlu haritalarda günler süren savaşlar demek ve bu da bana göre büyük harita üzerinde yapılacak dünya savaşının aşamaları olmaya müsait.

Dinamik Görev (Türkçe adından emin değilim. İng -> Dynamic Campaign) + Enduring C. şeklinde olur bence.

Dinamik görevler güzel ancak bitirmek aşırı kolay. AI düşmanlar güçsüz ve sürekli aynı görevle kazanılabiliyor. EC eğlenceli ama hep aynı harita. Ayrıca Dünya Savaşı olamayacak kadar amaçsız görevleri var. Yani amacı olan görevlere sahip Dinamik Görevlerle uzun süren ve çok oyunculu EC birleşirse hem savaş hissi yaratacak gerçekçi görevlerimiz olur hem de hemen bitmez.

medal

• 2 months later...

ARKADAŞLAR MOD HAKKINDA BİLGİM VAR: Mod güncelleme ile geldiğinde giriş yaptığınız zaman 2. Dünya Savaşı senaryoları birebir başlangıcı aktarılmış ve animatik bir şekilde karınıza konulmuş olacak, savaşın başlamasıyla birlikte ilk yapacağınıs çatışmanın sonuçları sizin war thunder sanal dünyanızda bir 2. Dünya Savaşı yapmanıza olanak sağlayacak.

BÖLÜM BÖLÜM MÜ OLACAK? SENARYOYA GÖRE Mİ HAREKET ETMEMİZ GEREKLİ? BÖLÜM GEÇEMEZSEK NE OLUR?: Arkadaşlar 2. Dünya Savaşı modu partlar halinde olacak ama online yaptığınız savaşlardaki gibi siz nasıl oynarsanızz savaş ona göre şekillenecek yani diyelim ki Sovyetler'in Orta Asya'ya girişinin savaşlarını haliyle siz yapacaksınız ve gerçek dünyadaki 2. DÜnya Savaşında Sovyet birlikleri Asya'ya giriş yaptı ve savaşı kazandı, Sanalda yani oyunda siz o savaşları kaybederseniz Sovyetler oyundaki 2. Dünya Savaşında Orta Asya'ya giriş yapamayacak ve programlamalara göre savaş senaryosu değişecek. Yani oyunun programlanmış 1000+ senaryosu olacak.

Umarım anlamışsınızdır. Daha fazla bilgi için buradan bir yazı ile veya oyun içi mesaj ile bana ulaşabilirsiniz. (Oyuncu Kimliğim:Atacan0071)

ARKADAŞLAR MOD HAKKINDA BİLGİM VAR: Mod güncelleme ile geldiğinde giriş yaptığınız zaman 2. Dünya Savaşı senaryoları birebir başlangıcı aktarılmış ve animatik bir şekilde karınıza konulmuş olacak, savaşın başlamasıyla birlikte ilk yapacağınıs çatışmanın sonuçları sizin war thunder sanal dünyanızda bir 2. Dünya Savaşı yapmanıza olanak sağlayacak.

BÖLÜM BÖLÜM MÜ OLACAK? SENARYOYA GÖRE Mİ HAREKET ETMEMİZ GEREKLİ? BÖLÜM GEÇEMEZSEK NE OLUR?: Arkadaşlar 2. Dünya Savaşı modu partlar halinde olacak ama online yaptığınız savaşlardaki gibi siz nasıl oynarsanızz savaş ona göre şekillenecek yani diyelim ki Sovyetler'in Orta Asya'ya girişinin savaşlarını haliyle siz yapacaksınız ve gerçek dünyadaki 2. DÜnya Savaşında Sovyet birlikleri Asya'ya giriş yaptı ve savaşı kazandı, Sanalda yani oyunda siz o savaşları kaybederseniz Sovyetler oyundaki 2. Dünya Savaşında Orta Asya'ya giriş yapamayacak ve programlamalara göre savaş senaryosu değişecek. Yani oyunun programlanmış 1000+ senaryosu olacak.

Umarım anlamışsınızdır. Daha fazla bilgi için buradan bir yazı ile veya oyun içi mesaj ile bana ulaşabilirsiniz. (Oyuncu Kimliğim:Atacan0071)

Bunları gaijin mi yapacak ?  :Ps  O zaman mesela sovyetler her savaşı kaybetti, sovyet kasanlar ne yapacak? Ayrıca tarih bir bütündür, bir savaşın sonucunun değişmesi herşeyi etkiler. Sanmıyorum öyle birşey olacağını.

Kaynak var mı? Kesin birşey mi var mı kanıt gibi birşeyler? Çünkü Gaijin bunu yapmaz.

İşlem senin dediğin kadar basit değil zaten. Tarihi ona göre şekillendireceksek o zaman tüm ülkelerin birimleri eklenmeli. Ya Japonya ABD yerine Rusya ile savaşsaydı? Savaş tamamen farklı bir şekil alacak. Belki bu karmaşada yeni ülkeler katılacak savaşa. Mesela Almanya Rusya'ya saldırdı ve kaybetti, bunun üzerine yenilmez olmadıklarını anlayıp Rus taktiklerini örnek aldılar. Eğimli zırha erken geçti, bol bol Pz 4 ürettiler. Savaşı kazandılar. Buna kim karar verecek? Ayrıca baştan 2 kez kaybeden tarafa daha oyuncu gelmez ve etkinlik 2-3 savaşla biter.

Edited by VolRos
  • Upvote 2
medal

Anlaşılan biraz yanlış anlattım arkadaşlar; genel tarih senaryosu tabiki de normal olarak işlenecek, DiYeLiMkİ sovyetler tarihte avrupaya giremediyse oyun modunda almanlar olarak savunma bölümü oynayacaksınız tarihte sovyetler avrupaya girebildiyse sovyetler olarak saldırı bölümü oynayacağız ve bölümü geçene kadar oynamamız veya başka 2 ülke arasındaki savaşı yölendirmemiz istenecek tabii ki ancak küçük çaplıs savaşlar dinamik senaryolar modu mantığı ile işlenecek. ---Ayrıca:[Kaynak:War Thunder Official Wiki]---

EĞER BAKMADIYSANIZ BUNU DA OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM

BİLGİNİZE:

>Gaijin.net bu konu hakkında şu açıklamayı yayınladı:

We can say we've only just started the project but this kind of game, but it seems like this can be done, There are much more World War ll Mode capitalization, not too late to judge, very pale forecast. We wish you good games.

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...