I_AM_YOSSARIAN 67 Report post Posted March 21, 2016 Serious Sam. Çocukken kulaklığımı takıp, karanlıkta tek başıma oynamaya korktuğum. Beni izleyen kardeşimin benden daha çok korktuğu, sonra ailecek sırasıyla bitirdiğimiz tek oyun... Bu oyunun bende o kadar çok anısı vardı ki. Bugün steamde gezerken 2. ve hatta 3. çıktığını gördüm. Full paket gibi bir şey vardı. Yaklaşık 8 Sam oyununu 17 liraya aldım. %90 indirimle. Hemen 2 yi kurup oynamaya başladım. Çıkalı 10 yıldan fazla olmuş heralde 2. oyunun, bu zamana kadar fark etmemiş olmam çok şaşırttı beni Hayallerim yıkıldı, bizim ciddi sam, şakacı sam olmuş. Oyun evrenin hiç bir korkunç yapısı kalmamış. Umarım 3. Sam de böyle değildir. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Moderator syndrome23 7,097 Report post Posted March 21, 2016 ya benim bildiğim serious sam oldu olalı geyik bir oyun oldu. hatta felaket derecede geyik yani bu tf2 falan hikaye kalır yanında. bence sen yaşın küçükken oyunu yanlış anlamışsın Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
I_AM_YOSSARIAN 67 Report post Posted March 21, 2016 ya benim bildiğim serious sam oldu olalı geyik bir oyun oldu. hatta felaket derecede geyik yani bu tf2 falan hikaye kalır yanında. bence sen yaşın küçükken oyunu yanlış anlamışsın Aslında olabilir. Ama oyundaki canavarlar üzerinden konuştum daha çok, küçüktüm malum ingilizcem hiç yoktu ve konuşulanları anlamıyordum. Şuan anladıkça soğuk esprilerden gına geldi. Oyuna ilk başladığımız ormandaki yaban domuzu ile 2. oyunda ki yaban domuzu bile yetiyor yani oyundan soğumama. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Moderator syndrome23 7,097 Report post Posted March 21, 2016 Aslında olabilir. Ama oyundaki canavarlar üzerinden konuştum daha çok, küçüktüm malum ingilizcem hiç yoktu ve konuşulanları anlamıyordum. Şuan anladıkça soğuk esprilerden gına geldi. Oyuna ilk başladığımız ormandaki yaban domuzu ile 2. oyunda ki yaban domuzu bile yetiyor yani oyundan soğumama. dediğim gibi oyuna geyik bakarsak keyif alabilirsin. senaryo alakasız olsa da tf2'de benzer şekilde soğuk esprilerden oluşuyor ama beni eğlendiriyor şahsen. stres atmak için birebir bu tarz oyunlar. benim sıkça oynadığım War Thunder yada Football Manager kesinlikle stres attırmıyor aksine strese sokuyor adamı :Ds 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
I_AM_YOSSARIAN 67 Report post Posted March 23, 2016 Doğru söylüyorsun. Keyif almaya baktım oyundan. Başından kalkmadan oynuyorum. Bu kadar geç fark etmem benim ayıbım kesinlikle keşke çok daha önce oynasaymışım :Ds Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
zFEAR_TR 3 Report post Posted August 22, 2016 On 21.03.2016 at 11:20 PM, I_AM_YOSSARIAN said: Serious Sam. Çocukken kulaklığımı takıp, karanlıkta tek başıma oynamaya korktuğum. Beni izleyen kardeşimin benden daha çok korktuğu, sonra ailecek sırasıyla bitirdiğimiz tek oyun... Bu oyunun bende o kadar çok anısı vardı ki. Bugün steamde gezerken 2. ve hatta 3. çıktığını gördüm. Full paket gibi bir şey vardı. Yaklaşık 8 Sam oyununu 17 liraya aldım. %90 indirimle. Hemen 2 yi kurup oynamaya başladım. Çıkalı 10 yıldan fazla olmuş heralde 2. oyunun, bu zamana kadar fark etmemiş olmam çok şaşırttı beni Hayallerim yıkıldı, bizim ciddi sam, şakacı sam olmuş. Oyun evrenin hiç bir korkunç yapısı kalmamış. Umarım 3. Sam de böyle değildir. seriosam 1 ve 2yi bitirmiştim ikisindende keyif aldım seriosam 3üde net kafede tatkılırken gördüm grafikleri güzeldi ama oynamadım 1.seviyesini oynadım sadece yinde sevdiğim ve keyifle oynadığım bi oyundu Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...