Jump to content

Gamez

Marcus9311
 Share

IL2-ben vannak még online war-ok?

il2 1946 (rommá moddolva :D ) il2 forgotten battles , és néha midtown madness 1,2 ( kiváncsi vagyok ismeri-e valaki őket) meg wot de már abba hagytam kb

medal medal medal medal medal

Rome ( Total War sorozat.De mindegyik része jó ) Witcher 3. ( ami az uccsó gépjavitásnál megsemmisült mentésekkel.) Úgyhogy ha van valakinek 13 as szint körüli mentêse jöhet :-).Fallout 4.
medal medal medal

Néha Portal 2 multiban haverral, vagy telefonon szórakozok a DragonSoullal.

A Portal egy kicseszett jól kitalált játék, csak egy idő után unalmassá válik a multiplayer része a pályák csekély száma miatt. Tudom, hogy lehet letölteni pályákat, de akkor is...

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

A Portal egy kicseszett jól kitalált játék, csak egy idő után unalmassá válik a multiplayer része a pályák csekély száma miatt. Tudom, hogy lehet letölteni pályákat, de akkor is...

Én is sajnáltam, mikor vége lett, de szerintem nagyon jók a feltöltött pályák is. :) Beállítottam, hogy a legjobbra értékelteket dobja, aztán hadd szóljon. Volt 1-2 nagyon beteg, mikor eleinte csak pislogtam. :D

medal medal medal medal medal medal medal medal medal

DCS : MiG-21Bis, MiG-15Bis, FW-190 Dora, FC3, Combined Arms

Fallout : New Vegas

Régen ArmA-2 ment évekig.

Nyomnám az Il-2-t is, de nem tudtam kiigazodni a moddolásán, meg lehetetlen ráhangolni a joyt...

Edited by Hungaromaus
medal medal medal medal

Nálam most az XCOM a másik nagy sláger a WT mellett. Igen szórakoztató tud lenni, még akkor is amikor el se indult.

Bevetette ellenem a jedi-elmetrükköt amikor rossz .exe-vel akartam indítani XD

eIXsHSR.png

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• 2 months later...
  • 1 month later...

Nekem a non plussz ultra játék az a következő lenne:

-gyalogsági rész :Arma

-Repülős rész: Dcs

-(Fő)Parancsnoki rész: total war jellegű megvalósítás realtime.

Hmm ezt ha valaki megcsinálná...

Edited by BlindBat_Levy
  • Upvote 1
medal medal medal

Tündérke harckocsis rész.... ahha, no azt nem.

sokkal normálisabb tankos játékok vannak(voltak), ha lehetne hanyagoljuk ezt az izét(amit harckocsi harc-nak hívnak)

egyébként az arma-ban is elég normálisan van megoldva a tankos rész.

22 minutes ago, Marcus9311 said:

Meg a harckocsis rész a War Thunder :D

Kár, hogy HP alapú sebzés van harckocsiknál, és nem részfüggő, mint a WT-ben. 

Edited by BlindBat_Levy
medal medal medal

Akkor hanyagoljuk a War Thunder-t, de tényleg jó lenne részekre bontani az egészet, pl lánctalpak találat eseten lefutnak, a motor kigyullad és bizonyos, nem vitális részeket lehessen "végtelenségig" lőni, és a másik, bár ez a modderek dolga, az Abrams-nek kidolgozták a harcterét, akkor a játékban levő Merkaváét és más harckocsikét is kidolgozhatnák, és rendes harckocsis pályákkal nyomni, elég nehéz és egyhangú Limnoszon nagyobb ütközetet vívni, én a Sínai-félszigeten tolnék modern hatnapos háborút az egyiptomi Abrams-ek ellen, hülye kérdésként kérdezném, hogy észre vettétek, már aki játszott a játékkal, hogy a NATO most izraeli harckocsikat használ, és nem a megszokott amikat ?

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...