Jump to content

Gamez

Marcus9311
 Share

On 2017. 11. 21. at 11:22 PM, Siddha_HUN said:

A harckocsizós és a Battle of Bodenplatte érdekel az tuti. Az I. vh.-s annyira nem, de az is biztosan komoly érdeklődésre számíthat mivel nem sok játék foglalkozik a témával.

medal medal medal medal

• 3 weeks later...

Esetleg akit érdekel a frencsájz, és még nincs meg neki a játék, ingyen van az Assassin’s Creed IV: Black Flag december 18-ig, UPlay rendszerében bezsákolható. :) 576kb.hu-n is megy most adventi naptárazás dec 23-ig, ott is vannak érdekes leárazások. Meg ahogy nézem a többi nagyágyúnál is lassan beindul a kari' szerzon, Steam, Origin, GoG, UPlay, cdgalaxis, stb.

Assassin's Creed Origins nagyon hívogat engem már a bejelentés óta, még várok, hátha lesz a mostaninál is jobb akció karácsonykor valahol. :santa:

medal medal medal medal

• 2 months later...

Sziasztok!

Azért ide, mert nem tudom hova illene, és nem szeretném, ha törölnék. A problémám a következő:

1: két felhasználó név alatt játszom, mindkét esetben más és más nemzeteket fejlesztek.

2: kb. 1 hónapja az egyik - a régebbi - felhasználóként nem tudok a Légierővel küzdeni, mert az alsó sorban nem kínálja fel a választást. A Hadsereg ott van, tudok újabb "Készletet" létrehozni, de a Légierő hiányzik.

3: mindegy, hogy melyik gépen játszom, egyformán hiányzik.

Van valakinek valamilyen ötlete?

Előre is köszi a segítséget!

Üdv!

Zsolt

28 minutes ago, Zsolt_The_Gunner said:

Sziasztok!

Azért ide, mert nem tudom hova illene, és nem szeretném, ha törölnék. A problémám a következő:

1: két felhasználó név alatt játszom, mindkét esetben más és más nemzeteket fejlesztek.

2: kb. 1 hónapja az egyik - a régebbi - felhasználóként nem tudok a Légierővel küzdeni, mert az alsó sorban nem kínálja fel a választást. A Hadsereg ott van, tudok újabb "Készletet" létrehozni, de a Légierő hiányzik.

Üdv!

Zsolt

Az alapvető probléma az, hogy a használati feltételeknek megfelelően csak egyetlenegy fiókod lehet.

You agree that you will not, under any circumstances:

dd. register and use to access to the Services more than one account.

Szerintem mielőbb döntsd el, hogy melyik fiókodat szeretnéd használni a továbbiakban.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

2 hours ago, Zsolt_The_Gunner said:

Sziasztok!

Üdv!

Zsolt

Be van pipálva a Légierő a szűrőbeállításoknál, mikor járművet akarsz cserélni a legénységen?

2 hours ago, Gelesztaa said:

Az alapvető probléma az, hogy a használati feltételeknek megfelelően csak egyetlenegy fiókod lehet.

Szerintem mielőbb döntsd el, hogy melyik fiókodat szeretnéd használni a továbbiakban.

Az nem csak a fórumra vonatkozik?

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

2 hours ago, Kulcsos12 said:

Be van pipálva a Légierő a szűrőbeállításoknál, mikor járművet akarsz cserélni a legénységen?

Szia!

Természetesen igen, és nem arról van szó, hogy járművet cserélnék, hanem hogy nem tudok a Légierőre váltani, pld. Árkád légi csatákhoz. :(

20 minutes ago, Zsolt_The_Gunner said:

Szia!

Mint láthatod, az egyiknél ott a Légierő, a másiknál hiányzik. Ugyanaz a gép, elvileg a beállítások is ugyanazok. Ötlet?

Köszi, hogy időt szánsz rá! :)

Légierő_0.JPG

Légierő_1.JPG

:facepalm:

A "hiányos" fiókodban kattints arra a kis Fel-Le nyílra a "Készlet 2" mellett és nevezd át a készleteket Légierőre és Hadseregre. Tádááá. Egyébként nem ez az oka, amiért nem tudsz légi csatába lépni. 1. Ha nincs az adott készletben repülő, automatikusan letiltja a repülős csatákat, ergó csak tank csatába mehetsz be. 2. A fenti naaagy piros "Csatába" gomb alatt a legördülő menüben kell kiválasztani, hogy milyen csatába akarsz menni. Értelem szerűen, ha AB vagy RB tank csata van bepipálva, akkor nem repülősbe fog betenni...

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Szia!

Nem gondoltam volna, hogy ennyire lamer vagyok. :( Mentség(?), hogy emlékezetem szerint a másik user alatt ilyet biztos nem kellett csinálnom.....

Minden esetre köszi a segítséget! (A csata beállításokkal nem volt gondom.)

Üdv!

On 2018. 02. 26. at 1:09 PM, Gelesztaa said:

Igazából nem tudom eldönteni, hogy mégis mi állhat annak a döntésnek a hátterében, hogy egy emberhez csak egy acc tartozhat? 
Nekem ugyan csak egy accom van, de volt úgy 1,5 éve egy pillanat amikor azt gondoltam, hogy újat kezdek (mikor majdnem lement 0-ra az SL-em, szerencsére megoldottuk és nem kellett előről kezdeni). 

Mert igazából pl egy olyan oldalon mint pl az alkesznevelde ahol multiacc-al konkrétan tudsz előnyhöz jutni, még meg is értem a dolgot, de itt hogy??? 
Behívod magad squadba, és egyik gépen az egyik a másik gépen a másik accoddal repültök egyszerre? Aki ezt effektíven megtudja játszani, az meg is érdemli szerintem, hogy két accja legyen. 

vagy meghívod az egyikkel a másikat, s mikor az eléri a Tier V-t valamelyik nemzettel, akkor kap 2500GE-t? 
Hát aki ilyen fáradtságos és macerás úton akar GE-hez jutni attól szvsz ne sajnáljuk már a dolgot. (Amennyi idő alatt eléri az ember a Tier V-t annyi idő alatt még Magyarországon, közmunkásként is bőven többet lehet keresni mint 2500GE ára). 

Arról nem is beszélve, hogy mi itt a házban, egy neten vagyunk, mindnekinek ugyanaz az IPje. A BaromViking is itt lakik ugye, tehát a Gajin szempontjából mi ketten eleve folyamatosan egy IPről és csakis egy IPről jelentkezünk be. Ha meg átjön a TBor akkor már mindjárt egy harmadik acc is innen van. De IGLA_HUN is játszott már innen. Ezt hogy dönti el a Gajin, hogy multiacc-e? 
Vagy mikor elutazok kénytelen vagyok más WT user gépéről az én accomba bejelentkezni. Szóval eléggé bonyolult téma ez... 

(nem mellesleg azt javaslom egy külön topicba helyezd már át ezeket a postokat amik erről szólnak, szerintem megérdemel a téma egy külön topicot).

medal medal

A subnauticát tolja valaki? Olyan szinten ragadott magával hogy csak na . Két este hanyagolom a tündért miatta. Alig tudom abbahagyni olyan csavaros a sztori hogy kattog az agya azembernek mi lessz . Igazi felszabadult játékélményt ad. Nem beszélve arról hogy néha felkiált az ember úgy össze fossa magát. Aki teheti próbálja ki:good:

medal medal medal

On 2018. 03. 08. at 12:52 PM, LudovikHun said:

A subnauticát tolja valaki? Olyan szinten ragadott magával hogy csak na . Két este hanyagolom a tündért miatta. Alig tudom abbahagyni olyan csavaros a sztori hogy kattog az agya azembernek mi lessz . Igazi felszabadult játékélményt ad. Nem beszélve arról hogy néha felkiált az ember úgy össze fossa magát. Aki teheti próbálja ki:good:

Én a Bioshock 3-.at imádtam. (valamiért ez arra emlékeztet)

medal medal

• 4 weeks later...

Ha valakit érdekelne nagy tavaszi leàrazàs van (60%) egy repûlös sim jàtéknàl.Nevet nem írok,Geleszta lehet így kikugliz mert reklám :-)

• Thanks 1
medal medal medal

2 hours ago, Blackbird1 said:

Ha valakit érdekelne nagy tavaszi leàrazàs van (60%) egy repûlös sim jàtéknàl.Nevet nem írok,Geleszta lehet így kikugliz mert reklám :-)

Basszus de jó hogy szóltál ! Ezer +1 köszönet, nem is kaptam róla értesítést, pedig Steam kívánságlistán van...   :good:

medal medal medal medal

• 5 months later...
  • 4 weeks later...
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...