Jump to content

Mod veya Üyelere Teşekkür Etmek

*Amokfrog
 Share

Herkese selam!

Açtığım konu başlıklarında özellikle moderatörler gerçekten çok ilgili davranıyorlar ve sorununuzu çözmek için problemi yakında takip ediyorlar. Fakat ben yapabileceğim en basit şeyi yani forumda birine nasıl teşekkür edildiğini bile bilmiyorum açıkcası.  :facepalm:

Şahısların profillerinde kaç defa teşekkür edildikleri bilgisi bulunuyor. Konu başlığım altında yorum yapan bir moderatör veya oyuncuya teşekkür edebilmeyi anladım sayılır bir tuş beliriyor teşekkür etmek için fakat konudan ziyade bana PM yani özel mesaj atıp problemimi çözen MOD veya oyunculara nasıl teşekkür edebilirim?  :dntknw:

Herkese şimdiden teşekkürler  :salute:

Edited by *Amokfrog
medal medal medal medal

Oyunun türkçe çevirilerine yardım ederek teşekkür edebilirsin bu onları çok mutlu eder.
medal medal medal

Bu mesajın sağ alt tarafındaki, yeşil kare içinde bulunan, beyaz renkli, yukarı ok tuşuna basman yeterli.

Teşekkür ederim hocam fakat hala özel mesajlar için herhangi bir teşekkür etme şekli olup olmadığından emin değilim. Mesela bir konu açtım fakat moderatör bu konuyla ilgili bana özel mesaj attı yani konuda yorum yapmadı. O yüzden sana teşekkür ettiğim şekilde ona teşekkür etmem mümkün değil.

Oyunun türkçe çevirilerine yardım ederek teşekkür edebilirsin bu onları çok mutlu eder.

Tercümanlık okuyorum o yüzden bu işin ne kadar yorucu ve zahmetli olduğunu biliyorum. Vakit ve emek ister. Benim teşekkürden kastım forum içindeki teşekkür etme opsiyonuydu  :)s

Edited by *Amokfrog
medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...