Jump to content

ben banlanmışım..(-edit-)

_MonteZ_
 Share

vay canına bu konu 

27 minutes ago, UcanAdam36 said:

IMG_20160803_200628.JPGBu bir taksi. Size oldukça sıradan gelebilir. Ama bu fotoğrafta çok büyük bir ayrıntı var. Ne mi? Yakınlaştıralım. 

IMG_20160803_200810.JPG

Gördüğünüz gibi Gaijin'in subliminal mesajını burada görebilirsiniz. Bu belki de La-7'ye gelecek bir buff'un habercisi de olabilir. Göreceğiz. 

(Gaijin benden asla kaçamazsın! Benden birşey gizleyemezsin!) 

kim bilir daha açığa çıkarılmayı bekleyen ne kadar sır var

o değil de sahibinden üzerinden yaptığım bir alışverişe dair ürünü teslim almak için Anadolu Hisarı'na giderken Çengelköy ile Anadolu Hisarı arasında sahil yolu trafiğinde bu taksi olarak kullanılan, yanılmıyorsam Londra ile özdeşleşmiş araçtan gördüm yahu. hala daha kim neden getirmiş, ne için kullanmakta (araç yabancı ya da geçici/konsolosluk vs plakalı değil gayet İstanbul plakalıydı) anlam verebilmiş değilim. lakin epeyce de heybetli bir şey, yola tam oturuyor makina. :016:

• Upvote 2
medal

52 minutes ago, YavruKurt147 said:

Ne diyosun sen kanka iyi misin ?

Konuyu açan arkadaşın kafasını yaşıyorum :DD 

medal

1 hour ago, UcanAdam36 said:

IMG_20160803_200628.JPGBu bir taksi. Size oldukça sıradan gelebilir. Ama bu fotoğrafta çok büyük bir ayrıntı var. Ne mi? Yakınlaştıralım. 

IMG_20160803_200810.JPG

Gördüğünüz gibi Gaijin'in subliminal mesajını burada görebilirsiniz. Bu belki de La-7'ye gelecek bir buff'un habercisi de olabilir. Göreceğiz. 

(Gaijin benden asla kaçamazsın! Benden birşey gizleyemezsin!) 

Anton Yudintsev'in Expo 2017 giderken kullanacağı taksiyi bulduk. Çabuk ATV haberi çağırın, haber yapsınlar.:DD

• Upvote 1
medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...