twitch_fbeese 0 Report post Posted July 7, 2016 Beyler acil yardim bulunduğum yerde bi tek bu marka js var sizce nasıl? TRUST GXT555 VIBR FDBK JOYSTCK (20567) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxdeath 1,157 Report post Posted July 8, 2016 Eskiden olsa alma derdim ama şimdi firma ürünlerine iyiyleştirme yapmış, eskisi kadar kötü değillermiş. Yani bence alabilirsin. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
twitch_fbeese 0 Report post Posted July 8, 2016 Bunun hazir tuş atanmiş dosyalari bulunurmu forumda? Yoksa ben mi ayarliyayim? bide bundan sonra hep sim giricemde inş logitech 3d pro ile arasinda az fark vardir hem kalite olsun hem oynayiş Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxdeath 1,157 Report post Posted July 8, 2016 6 minutes ago, AsabiTaco said: Bunun hazir tuş atanmiş dosyalari bulunurmu forumda? Yoksa ben mi ayarliyayim? bide bundan sonra hep sim giricemde inş logitech 3d pro ile arasinda az fark vardir hem kalite olsun hem oynayiş Çok bir fark yoktur. Oyunda ki tuş atama ayarlarını sen kendin yaparsın. Ya da hazır ayarlardan bu markanın ayarlarını seçebilirsin. O senin bileceğin iş. Ben hazır ayar kullansam da hassas ayarlarını kendime göre ayarladım ve çok zor oldu. Bundan dolayı alıştığın ayarın mutlaka yedek dosyasını almayı unutma. Güncellemelerden sonra sıkıntı çekebilirsin yoksa... Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
twitch_fbeese 0 Report post Posted July 8, 2016 5 hours ago, Maxdeath said: Çok bir fark yoktur. Oyunda ki tuş atama ayarlarını sen kendin yaparsın. Ya da hazır ayarlardan bu markanın ayarlarını seçebilirsin. O senin bileceğin iş. Ben hazır ayar kullansam da hassas ayarlarını kendime göre ayarladım ve çok zor oldu. Bundan dolayı alıştığın ayarın mutlaka yedek dosyasını almayı unutma. Güncellemelerden sonra sıkıntı çekebilirsin yoksa... Lütfen bana genius maxfighter f-23u nun hazir ayarlarinibuls artık bu js işinden sıkılmaya başladim Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
UnicornKnight 295 Report post Posted July 8, 2016 fakat arkadaşın ayarlarını istediği Joystick'de ciddi ciddi Force Feedback motoru var öyle sanıyorum ki @AsabiTaco Joystick ayarlarının hazırından kastın nedir tam olarak arkadaşım? zira eksen ayarları olsun, atış/ateş ve hızlı bakış/hot switch butonları genel olarak hep standart zaten senin tek yapman gereken ayar kurulumu sihirbazından buna göre basit seçimleri yapmak olacaktır. yok eğer kastettiğin şey daha ziyade eksenlerin hassasiyetleri ile ilgili ince ayarlarsa o halde fikir edinmen açısından sana bu konuyla ilgili daha evvel açılmış bir iki başlığı referans göstermek isterim, öyle sanıyorum ki bu sayede aradığın bilgiye hızlıca ulaşacaksın ve ne yapman ya da ne yapmaman gerektiğine dair bir fikir edineceksin. özellikle de şu aşağıdaki konuya göz gezdirmeni tavsiye ederim, zira yukarıdaki konuyu daha ziyade kontrol öğelerini daha yakından tanıman için paylaştım. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...