Jump to content

War Thunder Deniz Savaşları: Kapalı Beta Testi - bu yıl başlıyor

syndrome23
 Share

Herzaman yakınırım bu konuda doğru söylüyorsun. Bu tarz oyunlarda biz Türk topluluğunu fazla takmıyorlar. Bizim gibi bir topluluğu takmamalarına şaşırıyorum. 

38 minutes ago, Alaskar6898 said:

Herzaman yakınırım bu konuda doğru söylüyorsun. Bu tarz oyunlarda biz Türk topluluğunu fazla takmıyorlar. Bizim gibi bir topluluğu takmamalarına şaşırıyorum. 

Takmıyorlar değil gayet her topluluğa olduğu gibi bize karşıda ilgililer. Bizde olduğu gibi Ruslarda da Müşteri Veli Nimettir olgusu var.:p: 

Ayrıca bu tarz yayınları çevirmekte o kadar kolay iş değil ve sadece biz de çevrilmiyor. İspanyol, Çek, Fransız, Alman, İtalyan oyuncularda da aynı durum var. Bu kadar topluluğa kendi dilinde çevirecek ve bu belki saatler sürecek. İngilizce seviyeniz orta düzeyde ise anlarsınız zaten. Onun haricinde yapılan bilgiler foruma haberler kısmında aktarılacaktır. Çok birşey kaçırmıyoruz yani...

medal medal medal medal

Valla Yamato beyler dağılın :D 9x 460mm ana batarya ile ufuk çizgisinin ardındaki hedefleri vurabilme keyfi. + 12x 127mm yardımcı topta tuzu biberi olur :)

medal medal

Warshipsdeki gibi sonradan getirmesinlerde  bismarkı falan. Ve ben illaki tanklardaki gibi oyunu batıracaklarını düşünüyorum dengelemek için yani o yamatoyu evirip çevirip içine ederler :D Aynı şey diğer gemiler içinde geçerli:crazy:

• Forum Moderator
14 minutes ago, Alaskar6898 said:

Warshipsdeki gibi sonradan getirmesinlerde  bismarkı falan. Ve ben illaki tanklardaki gibi oyunu batıracaklarını düşünüyorum dengelemek için yani o yamatoyu evirip çevirip içine ederler :D Aynı şey diğer gemiler içinde geçerli:crazy:

Valla Yamato gelse evirip çevirip içine edileceğini zannetmiyorum. keza bu konuda da söylendiği gibi burada kimse araçların yanlış modellendiğini söylemiyor bir kaç kişi hariç. şikayetler daha çok araçların rakipleri üzerine

40 minutes ago, syndrome23 said:

Valla Yamato gelse evirip çevirip içine edileceğini zannetmiyorum. keza bu konuda da söylendiği gibi burada kimse araçların yanlış modellendiğini söylemiyor bir kaç kişi hariç. şikayetler daha çok araçların rakipleri üzerine

Moderatör bey daha önce de sormuştum uçak gemilerini kullanabilecek miyiz ve eğer kullanırsak gemimize başka bir oyuncu uçağı ile inebilecek mi? 

medal

• Forum Moderator
9 minutes ago, UcanAdam36 said:

Moderatör bey daha önce de sormuştum uçak gemilerini kullanabilecek miyiz ve eğer kullanırsak gemimize başka bir oyuncu uçağı ile inebilecek mi? 

henüz buna cevap vermek için çok erken maalesef.

denizaltı konusuna gelirsek onun için de aynı şey geçerli. benim şahsi kanaatimi sorarsanız denizaltı gelmez ancak uçak gemileri tam anlamıyla entegre edilebilir.

• Upvote 1

Valla 2 yıl önce sorsak kimse atgm gelir diyemezdi. Henüz çok taze, ufak tefek araçlar gelir, 1-2 yıl genişletirler ağaçları, daha sonra gelecekse gelir denizaltılar. Gelmez dedikleri ya da bizlerin dediği kaç araç geldi oyuna, denizaltı da gelir herhalde. 

O değil de bu Türk oyuncularına ilgi, Türk oyunculuğuna ilgi konusunda çok güzel örnekler mevcut. 5-6 yıl önce Rus oyunculuğuna kimse saygı duymazdı, çoğu firmanın gündeminde bile değildi Rus oyuncular. Fakat Lol, Dota, Cs, Starcraft gibi büyük çaplı oyunlarda iyi oyuncular çıkartmaya başladılar yıllar evvel, oyuncular bu oyunlara o kadar ilgi gösterildi ki şu anda bu oyunlara kocaman turnuvalar düzenleyen host ülke haline gelmiş durumdalar. Dahası oyun sektörü de hızla gelişti adamların. Sadece online oyunlarda değil, sp oyunlarda da oldukça iyi işler koydular ortaya(Stalker serisi mesela). 

Türk oyunculuğu ve sektörü için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Daha oyunculuğa yönelik uygun yapılı ve fiyatlı internetimiz dahi yok. Çoğunlukla aslında fena da olmayan oyun satışına rağmen bizler bu yüzden çok fazla iplenmiyoruz. Rusya'da bu gerekli makamlarca desteklenen bir durumken ülkemiz oyuncuları kendi ülkesinde adam yerine konulmuyor. 

Bu arada şunu eklemem lazım, İnternet fiyatları ülkemizde gerçekten çok ama çok kazık ve verilen hizmet çok kötü. Bakın Türkiye'de 38-40 milyon civarı aktif İnternet kullanıcısı bulunmakta. Bu çok büyük bir rakam. Buna rağmen aşırı kötü bir internet mevcut çünkü aşırı kötü politikamız var bu konuda. 

Rusya'da 100 mb internetin fiyatı(simetrik internet) yanılmıyorsam 7 dolar olması lazım. 500 mb internet fiyatı ise 30 küsür dolar yanlış hatırlamıyorsam. Türkiye'de ise 8mb yalın internetin fiyatı 18 dolar ülkenin ana internet sağlayıcısında. Komik değil mi? :D Fiberi falan da katarsanız gene çok komik rakamlar var. Üstelik dünyanın en saçma, en gerici AKK uygulamalarından bir tanesi de ülkemizde. 

Kısacası firmalardan Türk oyunculuğuna yatırım falan beklemeyelim. =) 

Edited by owlyeah
  • Upvote 5
medal medal

Eğer Uçak Gemileri Gelcekse Bence Şöyle Birşey Yapabilirler : Belli Bir Skor Veyahut Belli Bir Süre Bekledikten Sonra Eğer Bir Amerikan Uçak Gemisi Kullanıyorsanız Size Bir Uçak Vercek (Aynısı Tanklarda Belli Sayıda Tank Öldürmede Mevcut) Örneğin TBF Adlı Bir Donanma Bombardıman Uçağı Olsun Siz Bu Uçak İle Hedef Aldığınız Gemiyi Bombalayıp Uçak Gemisine Tekrar İniş Yapçaksınız . Japon Uçak Gemilerinde İse Size Bir A6M3 ( Bu Uçak İle Kamikaze Yapabiliriz ) Vercek Ve Hedef Aldığınız Gemiye Kamikaze Yapçaksınız .  

Edited by Donsuz_Muhallebi
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• Forum Moderator
On 8/17/2016 at 10:26 AM, Alaskar6898 said:

İngilizce sıkıntım yok. Mesela Armored Warfare Altay ve Tr dil desteğini getirse Türkler dolar oyuna. Ama bana göre WoT daha ilgili Türk topluluğuna.

WoT daha kalabalık ve daha köklü. Ayrıca daha fazla personel var. Benim gibi bir koordinatörün dışında bir üst seviyede bir yöneticileri daha da var Avrupa ofislerinde çalışan bildiğim kadarıyla.

WT'de, sadece Fransızca ve Almanca için bu var. WT daha ufak. Bütçeler, dönen paralar daha az. Türk topluluğu oransal olarak kalabalık olmasına rağmen maalesef temsil edilmiyor. Ayrıca satın alımlar da çok vasat. 

Bir de, yanlış anlamayın ve kusura bakmayın, ama Türk oyuncusu kesinlikle daha basit oyunları seviyor. Biz savaşa dahil olmadığımız için gerçekçiliktir, model kalitesidir vs. kimsenin umrunda değil. Herkesin beklentisi Arcade oyun. Bu yüzden WoT, Türkiye'de daha uzun bir süre daha popüler olmaya devam edecek.

Şu düşünce yanlış: WoT, AW yada WT'den daha popüler çünkü daha iyi ilgileniliyor. Doğru olanı şu ki WoT daha iyi ilgileniyor çünkü daha fazla oyuncu var. Aynı sayı burada olsun emin olun en az üç tane CM çıkartmıştık. Türk topluluğu burada son derece iyi temsil ediliyor. Mesela sayıca bizden üstün İtalyanlardan çok daha iyi konumdayız. Sayıca bize yakın bazı topluluklar yine bizim kadar ilgi görmüyor. 

Ne kadar iş o kadar ekmek. Daha fazla oyuncu gelirse daha öncelikli hale geliriz. 

• Upvote 2

36 minutes ago, syndrome23 said:

WoT daha kalabalık ve daha köklü. Ayrıca daha fazla personel var. Benim gibi bir koordinatörün dışında bir üst seviyede bir yöneticileri daha da var Avrupa ofislerinde çalışan bildiğim kadarıyla.

WT'de, sadece Fransızca ve Almanca için bu var. WT daha ufak. Bütçeler, dönen paralar daha az. Türk topluluğu oransal olarak kalabalık olmasına rağmen maalesef temsil edilmiyor. Ayrıca satın alımlar da çok vasat. 

Bir de, yanlış anlamayın ve kusura bakmayın, ama Türk oyuncusu kesinlikle daha basit oyunları seviyor. Biz savaşa dahil olmadığımız için gerçekçiliktir, model kalitesidir vs. kimsenin umrunda değil. Herkesin beklentisi Arcade oyun. Bu yüzden WoT, Türkiye'de daha uzun bir süre daha popüler olmaya devam edecek.

Şu düşünce yanlış: WoT, AW yada WT'den daha popüler çünkü daha iyi ilgileniliyor. Doğru olanı şu ki WoT daha iyi ilgileniyor çünkü daha fazla oyuncu var. Aynı sayı burada olsun emin olun en az üç tane CM çıkartmıştık. Türk topluluğu burada son derece iyi temsil ediliyor. Mesela sayıca bizden üstün İtalyanlardan çok daha iyi konumdayız. Sayıca bize yakın bazı topluluklar yine bizim kadar ilgi görmüyor. 

Ne kadar iş o kadar ekmek. Daha fazla oyuncu gelirse daha öncelikli hale geliriz. 

Yani kısacası sayı önemli ?

medal medal medal

12 hours ago, Donsuz_Muhallebi said:

Eğer Uçak Gemileri Gelcekse Bence Şöyle Birşey Yapabilirler : Belli Bir Skor Veyahut Belli Bir Süre Bekledikten Sonra Eğer Bir Amerikan Uçak Gemisi Kullanıyorsanız Size Bir Uçak Vercek (Aynısı Tanklarda Belli Sayıda Tank Öldürmede Mevcut) Örneğin TBF Adlı Bir Donanma Bombardıman Uçağı Olsun Siz Bu Uçak İle Hedef Aldığınız Gemiyi Bombalayıp Uçak Gemisine Tekrar İniş Yapçaksınız . Japon Uçak Gemilerinde İse Size Bir A6M3 ( Bu Uçak İle Kamikaze Yapabiliriz ) Vercek Ve Hedef Aldığınız Gemiye Kamikaze Yapçaksınız .  

Uçak gemilerinin sistemi tam olarak nasıl olur bilmiyorum ama uçak gemisindeki uçakları belki şu şekilde kullanabiliriz:
Mesela uçak gemisinden bir uçağı yönetip kaldırdıktan sonra peşime 3-4 bot uçak (belki daha fazla sayıda) oyun tarafından verilecek. Hemen arkamda ve yanımda olacak bu botlar. Benim manevralarımı taklit edecekler, mesafeyi koruyacaklar. Ben yukarı manevra yapınca onlar da yukarı, ben aşağı manevra yapınca onlar da aşağı manevra yapacak. Bu şekilde ilerleyip büyük bir gemiye torpidolarımızı aynı anda bırakabileceğiz ve sonra uçak gemisine döneceğiz. Eğer benim kullandığım uçak vurulacak olursa da, botlardan birinin kontrolünü oyun bana verecek ve onunla devam edeceğim. Fakat bu fazlasıyla arcade bir oynanış olacaktır. Diğer modlarda tercih edilmeyebilir. 

Bunu bana düşündüren de, malum savaş gemilerinin çok güçlü uçaksavar savunmasının olması ve bizlerin tek bir uçakla onlara yaklaşıp pek birşey yapamayacak olmamız.

medal medal medal medal

Uçak gemileri neyse de, gemilere tanklardaki topçu desteği benzeri uçak desteği olacağını düşünüyorum, üzerlerindeki aa silahların mantığı kalmaz yoksa, hem oyun daha eğlenceli olur. Epey bi müddet karma savaşlar olmayacağı için muhtemelen en güzeli bu olur. 

medal medal

3 hours ago, syndrome23 said:

Meselenin sayı olduğunu sanmıyorum. Wargamingde Gaijinde rus firması. Ve iki firmada oyunlarındaki rus araçlarına torpil geçmiştir. Arasındaki farkta burdan çıkıyor Gaijin aşırı milliyetçilik yapıyor. Hiçbir ara yükleme ekranında bir sovyet aracının hurdaya dönmüş halini göremessin en basit haliyle. Wargaming bu konuda daha eşitçil davranıyor. Ve onun dışında WT isteseydi Wotun %10luk oyuncu kitlesini alabilirdi. Gerçekçi yapalım diye tek atışta ölmek insanı zaten çıldırtır. Üstüne üstlük mermi mermi değil top gibi ne hikmetle sekiyorsa bütün herşeyi alıyor. Bundan dolayı. AW bile ilk kapalı betasında WoT'un kitlesini sallandırmıştı. Şuanda takip ediyorsan Wargaming o kitleyi kaybetmemek için bir sürü maymunluklar yapıyor. Mesela İsveç tankları geliyor yakında Kamboçya ağacının gelebileceğide tartışılıyor.

31 minutes ago, Alaskar6898 said:

Meselenin sayı olduğunu sanmıyorum. Wargamingde Gaijinde rus firması. Ve iki firmada oyunlarındaki rus araçlarına torpil geçmiştir. Arasındaki farkta burdan çıkıyor Gaijin aşırı milliyetçilik yapıyor. Hiçbir ara yükleme ekranında bir sovyet aracının hurdaya dönmüş halini göremessin en basit haliyle. Wargaming bu konuda daha eşitçil davranıyor. Ve onun dışında WT isteseydi Wotun %10luk oyuncu kitlesini alabilirdi. Gerçekçi yapalım diye tek atışta ölmek insanı zaten çıldırtır. Üstüne üstlük mermi mermi değil top gibi ne hikmetle sekiyorsa bütün herşeyi alıyor. Bundan dolayı. AW bile ilk kapalı betasında WoT'un kitlesini sallandırmıştı. Şuanda takip ediyorsan Wargaming o kitleyi kaybetmemek için bir sürü maymunluklar yapıyor. Mesela İsveç tankları geliyor yakında Kamboçya ağacının gelebileceğide tartışılıyor.

Hayır, eğer Wotta en azından tier 10 tank aldıysan bilirsin Wargaming çok daha fazla avantaj veriyor Ruslara. Tier 1 tank bile diğerlerinden iyiydi. Son tanklarının zırhı aşırı eğimli, artyleri çok güçlü ve tüm tankları çevik. Mesela IS-4 Mausdan daha zor ölüyordu ama daha çevik ve daha güçlüydü. Oyunda istediğine sor en iyi son seviye orta tank kimde? Ruslarda, ağır tank Ruslarda, tank avcısı Ruslarda, arty Ruslarda. KV-1S tier 6 savaşlarını cehenneme çeviriyordu. 4-6 tier savaşında karşısına çıkan tankların en az yarısına tek atıyordu. tier 8 civarı IS-3 ve diğer büyük toplu Rusların elinde. Tek hatırladığım tier 6 savaşında Hellcat (ABD) iyiydi ve tier 9 savaşında E-75 (Alman). Başka öne geçen ülke bilmiyorum.

Üstelik Wargaming Almanları aşırı eziyor. Mesela Alman tanklarını sadece optikten vurarak patlatabiliyorsun ve çok hantallar. Oyunun en ağır düz zırhlıları olmaları sebebiyle APCR mermiye dayanıksızlar. WG ne yapıyor tabi ki APCR mermiyi ekleyip "delişi arttırıyor ama hasar aynı" gibi saçma sapan bir sistem getiriyor. Artyden en çok kim etkileniyor yine Almanlar. Tanklar yeni de gelse, Almanlar ve Rusların egemenliğinde de olsa Gaijin'in adaletini Wargaming'in adaletine tercih ederim.

Ayrıca geçenlerde Wotta savaştaki oyuncular tanklarla svastika işareti yaptıkları için kalıcı banlanmışlar. WT de aynı işaret yasak ama kullanıcı kamuflajıyla yüklenmesine kimse birşey demiyor.

Edited by VolRos
  • Upvote 2
medal

43 minutes ago, Alaskar6898 said:

Kardeş sen olayı çok yanlış anlamışsın. Mesele milliyetçilik ve ya torpil falan değil. Ayrıca o ara yükleme ekranlarında sadece Savaşı kaybedenlerin hurdaya dönmüş araçları var. Bunu sadece sovyetlere bağlamak tamamen saçmalık. 

medal medal medal

40 minutes ago, Alaskar6898 said:

Hiçbir ara yükleme ekranında bir sovyet aracının hurdaya dönmüş halini göremessin en basit haliyle. 

Biri oyunun ilk zamanlarından bir wp; 

Spoiler

fw-190a5_vs_la-5f_1280x1024_logo.jpg

Diğeri ise daha taze, ikisi de yanılmıyorsam yükleme ekranında kullanıldı fakat kullanılmasa bile zaten resmi wp'ler; 

Spoiler

panzerjager_tiger_x_isu_152_1920x1080_lo

Oyunda hatalar vardı fakat şu anda Ruslar için pozitif ayrımcılık belirtmek pek mümkün değil. Ufak tefek şeyler var, denge olsa şunlardan da bahsetmeyecek millet. Mesela 4-5 kere vurduğum M18'in içinden geçmesi, üstelik bu tanka karşı T34'te olduğundan daha kötü denk geliyordum, epey bir zamandır o br aralığında oynamadım ama... 

Ruslarda 7.3 araçlarından yakınılıyor ama bence 6.3 araçları daha fena Alman tarafında. 

Uçaklar için ise zaten bakınca Rus uçakları İngiliz uçaklarından iyi değil, Alman uçakları biraz bozmuş olsa da gene zorluyor, Japon maçları hele Rus oynayanlar Japon ile eşleşme istemiyordur eminim. 

medal medal

Bu arada flood olacak kusura bakmayın ama ilk oynanış videoları gelmeye başladı gamescom'dan, şöyle 2 video atayım; 

Baya güzel görünüyor. 

• Upvote 2
medal medal

55 minutes ago, Alaskar6898 said:

Gaijin'in Ruslara ayrıcalık tanıdığı 5 konu var. 

1-) Yakların yüksek irtifa performansı

2-) IT-1 denen savaş makinesi

3-) Rus orta tanklarının sektirme kabiliyetleri

4-) Tu-4

5-) BR-471D mermisi

Gaijin oyunda Japonları çok güzel kayırıyor bırakın en çok Ruslar kayırılıyor demeyi. En azından F8F ile La-9'u it dalaşında alabiliyorsun ama N1K veya Ki-84'ü alabileni henüz görmedim.

WoT'ta eskiden klan savaşlarında IS-7 denilen süper ağır makine önemli rolü oynuyordu. Hatta bir ara Klanlar oyuncularda IS-7 olup olmadığına bile bakardı. Kimin klanında IS-7 daha fazlaysa o kazanırdı maçı. WoT'ta Almanların Ru-251'i vardı adeta KV-1S etkisi yapmıştı sonra ağaçtan kaldırılacağı haberleri konuşuldu bilmiyorum kaldırıldı mı ama Almanların E-50M ile en iyi tankı diyebilirim. Bu tankın dışında 3-5 iyi tank var onun dışında hepsi adeta çöp. WT'de millet IS-4'ün yüzüne bakmaz ama WoT'ta tierinde görme olasılığının en fazla olduğu araçtır. Tier 10'da Jagdpanzer E100 alsan bile maça başladıktan en fazla 1 dk sonra kafana bir uydu yönlendirmeli arty düşüyor ve hemen garaja gidiyorsun. Paso saçmalık ve adeta gözümüze soka soka Rusları kayırdıkları bir oyun WoT. Rusların hiç çöp tankı yok neredeyse.

World of Warplanes'de ise Rusların prototipleri ortalığı kasıp kavuruyor. M-105 motorlu P-40 var Tier V'de onun dışındaki herkes ölüyor maçta. Son Tierde ise IL-40P ile F7F vurmanın keyfini sürüyorsun.

WoT'ta Tier 10'a gelemeden parasızlıktan oynayamamak mı? Yoksa WT'de ATGM yemek mi? En azından WT'de ATGM'yi kullanan salak olunca kill alıyorsun ama WoT'ta yeni yetmeler sırf Arti oynadıkları için oyunun içine ediyorlar.

Aşırı milliyetçilik yapan firma kesinlikle Wargaming. WT'de en azından Rus biasından çok spark, ping gibi sorunlar çok konuşuluyor. Ama Wargaming oyunlarında acaba hangi Alman tankı nerflenecek? Hangi süper tank Ruslara gelecek diye şeyler konuşuluyor. Tabi arada yeni ülke getirip bunları susturuyorlar.

medal

• Forum Moderator
4 hours ago, YavruKurt147 said:

Yani kısacası sayı önemli ?

aynen. bir şeyler almak da önemli de sayı çok daha önemli. mesela şu ankinin yarısı kadar satsak ama sayımız iki katı olsa kesinlikle daha sağlam olur elimiz.

bugün mesela fw 190a1 için istediğimiz skin sadece a3 skini olması sebebiyle bu kadar rahat geri çevriliyorsa sebep bu. kitle büyük olsa d skinini a için ekletiriz bile :D

Diğer arkadaşa cevap verilmiş benim ekstra bir şey eklememe gerek yok

• Upvote 1

1 hour ago, VolRos said:

Hayır, eğer Wotta en azından tier 10 tank aldıysan bilirsin Wargaming çok daha fazla avantaj veriyor Ruslara. Tier 1 tank bile diğerlerinden iyiydi. Son tanklarının zırhı aşırı eğimli, artyleri çok güçlü ve tüm tankları çevik. Mesela IS-4 Mausdan daha zor ölüyordu ama daha çevik ve daha güçlüydü. Oyunda istediğine sor en iyi son seviye orta tank kimde? Ruslarda, ağır tank Ruslarda, tank avcısı Ruslarda, arty Ruslarda. KV-1S tier 6 savaşlarını cehenneme çeviriyordu. 4-6 tier savaşında karşısına çıkan tankların en az yarısına tek atıyordu. tier 8 civarı IS-3 ve diğer büyük toplu Rusların elinde. Tek hatırladığım tier 6 savaşında Hellcat (ABD) iyiydi ve tier 9 savaşında E-75 (Alman). Başka öne geçen ülke bilmiyorum.

Üstelik Wargaming Almanları aşırı eziyor. Mesela Alman tanklarını sadece optikten vurarak patlatabiliyorsun ve çok hantallar. Oyunun en ağır düz zırhlıları olmaları sebebiyle APCR mermiye dayanıksızlar. WG ne yapıyor tabi ki APCR mermiyi ekleyip "delişi arttırıyor ama hasar aynı" gibi saçma sapan bir sistem getiriyor. Artyden en çok kim etkileniyor yine Almanlar. Tanklar yeni de gelse, Almanlar ve Rusların egemenliğinde de olsa Gaijin'in adaletini Wargaming'in adaletine tercih ederim.

Ayrıca geçenlerde Wotta savaştaki oyuncular tanklarla svastika işareti yaptıkları için kalıcı banlanmışlar. WT de aynı işaret yasak ama kullanıcı kamuflajıyla yüklenmesine kimse birşey demiyor.

Haklısın IS-7 IS-3 KV-1 KV-1S T-36 IS-4 Obj.261 Obj.268 T-62A gibi tanklar oyunun en iyi tanklarından birisi. Ben wargamingi savunmadım bu arada yanlış anlaşılmasın WoT arcade bir oyun olduğu için hp sistemiyle wtde olmayanlar burada olabiliyor aynı şekilde wtde olanlar burda olmayabiliyor. Wtde gerçekçilik getirelim diye mausa önden tek atmak gibi şeyler var wottada mausu T-95i E-100ü Jpg-E100ü artyler avlar. Yani her 2 oyundada böyle şeyler var. Ayrıca yazımın başını okuduysan Wgde Gaijinde ruslara torpil geçen iki firma ki bu iki oyundada Alman tanklarını yerin dibine sokuyorlar. Benim söylediğim WoTda ruslar hariç her ulus zaman zaman yanlış oynamalarla çok OP tanklara sahip oluyor ve denge bozuluyor. Misal bir zamanlar E-100'ü delemiyorlardı IS-7yi delemiyorlardı. Yine şuanda Jpg e-100ün 1050 vuran topu var herneyse. Sonuç olarak her iki firma rus araçlarına ayrıcalık tanımıştır. 

Bu arada,

Bugün Twitch kanalında ilk deniz savaşlarını görmüş olduk. Hasar modellemeleri tahmin ettiğim gibi olduğu için sevindim ama daha çok geliştirilecektir diye umuyorum. Şuan için savaş alanı çok karmaşık görünüyor fakat yavaş yavaş oturacaktır.

Kaçıranlar için canlı yayın tekrarının linkini veriyorum. 5 saat 36. dakikada savaşı izleyebilirsiniz : Canlı Yayın Tekrarı

• Upvote 1
medal medal medal medal

Merak ettiğim bir konu var. Uçaklarda ve tanklarda sınır Kore savaşı olarak kabul ediliyor. Peki son seviye içerisinde acaba kore savaşında kullanılan gemileride görebilecek miyiz..? Öyle olursa Yamato'nun havası sönebilir. :)

medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...