Iron_Condor13 75 Report post Posted August 22, 2016 Ahoj.Tak mám za něj odehraných asi 30 bitev a bohužel mě moc nenadchl.Nic nevydrží....jednou ranou Tiger 2 vám kamkoliv vyndá řidiče a střelcea druhou vás odendá do hangáru ;-) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Beatey 603 Report post Posted August 22, 2016 Munice M82 a pak je vklidu. Ten tank mám rád. Hlavní zbraň toho tanku je ta 90ka. Sice to není žádný extra odrážeč, ale taky někdy odrazí. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Paya_CZ 1,466 Report post Posted August 22, 2016 Super persching je strašná plečka aspoň v AB, to klasický co je na BR6.3 je daleko lepší než ta neohrabaná super verze na BR 6.7 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Condor13 75 Report post Posted August 22, 2016 27 minutes ago, Beatey_CZ said: Munice M82 a pak je vklidu. Ten tank mám rád. Hlavní zbraň toho tanku je ta 90ka. Sice to není žádný extra odrážeč, ale taky někdy odrazí. Munice M82?No vždyt to nic moc neprorazí ne? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Paya_CZ 1,466 Report post Posted August 22, 2016 (edited) ale udělá kill a to je hlavní, nej munice mimo heat fs Edited August 22, 2016 by Paya_CZ Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Condor13 75 Report post Posted August 22, 2016 Mě se zdá,že jim ten pancíř moc nefunguje....kolik to tak může mít?120mm v základu + 2x38mm?Ve sklonu to líše přes 60 mm.... kdyby 200mm ve sklonu,tak přijde Tiger 2 porsche a odpálí mi tank na jednu ránu když mi hit kamera ukáže,že to zničilo jen řidičův výhled ... nic víc....ale tank odpálen.Měli by si s tím tankem víc pohrát.Podle mě to maj nedodělané Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Condor13 75 Report post Posted August 22, 2016 Každopádně ikdyž jsou ty první 2 pláty silné necelé 4 cm,tak se střela při dopadu deformuje a už neproráží plnou silou....to ani náhodou....chodíte někdo na střelnici?Tak asi víte co se stane se střelou :-) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Beatey 603 Report post Posted August 22, 2016 1 hour ago, RokZ5 said: Mě se zdá,že jim ten pancíř moc nefunguje....kolik to tak může mít?120mm v základu + 2x38mm?Ve sklonu to líše přes 60 mm.... kdyby 200mm ve sklonu,tak přijde Tiger 2 porsche a odpálí mi tank na jednu ránu když mi hit kamera ukáže,že to zničilo jen řidičův výhled ... nic víc....ale tank odpálen.Měli by si s tím tankem víc pohrát.Podle mě to maj nedodělané Jenže ty dva pláty nejsou klasický pancíř ale jakási konstrukční ocel a ta nejspíše není tak silná. Nemůžu říct, protože sám nevím kolik by to mělo vydržet. A pokud hraješ AB tak se ti moc nedivím že se ti nedaří. V RB tam je alespoň moment překvapení, s tím tankem se na BR 7.7 nesmí jezdit frontálně, ale hledat vhodný flank. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MaWeRiK_dCa 5 Report post Posted September 9, 2016 No po vyexpení SuperPershing-a prišlo veľké sklamanie. Myslím, že BR 6.7 je veľmi prehnaný, maximálny BR aký by mal mať tento tank je 6.3 ak teda model tanku nieje bugnutý. Veľa krát sa mi stalo, že ma do preuhlovaného predného pancieru prebil Panther na BR. 6.0 alebo Tiger II. Ja fakt neviem ale myslím, že tie predné pláty sú totálne bugnuté, nieje možné aby strela prebila plát a zvesela bez jej deformácie prešla až do tanku. Ako od tak pancierovaného tanku by som očakával, že niečo fakt vydrží ale obvykle idem po prvom obdržanom zásahu do garáže. No a hrať BR. 7.7 s týmto tankom je absolútny nonsens a obrovská frustrácia. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Paya_CZ 1,466 Report post Posted September 9, 2016 (edited) Áno, spíš klasicky Peršan by měl být na BR 6.7 jako byl a tento super plečka na BR 6.3, problém uněj - projde vše, dlouhý reload, neprobije téměř nic, oproti klasickému peršanovy je o 30% horší....mám ho doexpeného ale už ho nikdy nevytáhnu do boje )) Edited September 9, 2016 by Paya_CZ Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Beatey 603 Report post Posted September 10, 2016 3 hours ago, Paya_CZ said: Áno, spíš klasicky Peršan by měl být na BR 6.7 jako byl a tento super plečka na BR 6.3, problém uněj - projde vše, dlouhý reload, neprobije téměř nic, oproti klasickému peršanovy je o 30% horší....mám ho doexpeného ale už ho nikdy nevytáhnu do boje )) Že nic neprobije? To je blbost dne. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Paya_CZ 1,466 Report post Posted September 10, 2016 6 hours ago, Beatey_CZ said: Že nic neprobije? To je blbost dne. možná teď už ano, ale předtím to bylo utrpení, skoro samé odrazy, zkusil jsem ho a prostě je zase jiný Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Beatey 603 Report post Posted September 10, 2016 3 hours ago, Paya_CZ said: možná teď už ano, ale předtím to bylo utrpení, skoro samé odrazy, zkusil jsem ho a prostě je zase jiný Je pořád stejný. Dělo je stejné jak na T32. Já ho hraju od té doby co přišel a jediné na co si můžu stěžovat je ten pancíř, který podle mě nefunguje, ale jak říkám, nevím co všechno to ve skutečnosti mělo vydržet. Třeba to je podle reálií. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
RayPall 5,656 Report post Posted September 11, 2016 23 hours ago, Beatey_CZ said: Je pořád stejný. Dělo je stejné jak na T32. Já ho hraju od té doby co přišel a jediné na co si můžu stěžovat je ten pancíř, který podle mě nefunguje, ale jak říkám, nevím co všechno to ve skutečnosti mělo vydržet. Třeba to je podle reálií. Hledal jsem na fórech - ty představné pláty vepředu jsou ve hře počítány jako konstrukční ocel, nikoliv RHA, tudíž mají multiplikátor efektivity pouze 0,45 (tj. pokud je ten plát 38 mm silný, hra jej počítá jen jako cca 18 mm). To sedí s reálem, neb v reálu to byla ocel z nějakých kotlů. Proti AP střelám by to tedy mělo dávat jen minimální bonusy, případný HEAT by ale neměl mít šanci projít skrz. Ten plát na mantletu by ale měl mít plnou efektivitu - ten byl z Pantheru, tudíž RHA ocel. 2 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Beatey 603 Report post Posted September 11, 2016 2 hours ago, RayPall said: Hledal jsem na fórech - ty představné pláty vepředu jsou ve hře počítány jako konstrukční ocel, nikoliv RHA, tudíž mají multiplikátor efektivity pouze 0,45 (tj. pokud je ten plát 38 mm silný, hra jej počítá jen jako cca 18 mm). To sedí s reálem, neb v reálu to byla ocel z nějakých kotlů. Proti AP střelám by to tedy mělo dávat jen minimální bonusy, případný HEAT by ale neměl mít šanci projít skrz. Ten plát na mantletu by ale měl mít plnou efektivitu - ten byl z Pantheru, tudíž RHA ocel. Konečně nějaká informace ohledně toho pancíře Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kallath79 197 Report post Posted September 13, 2016 SP je bohuzel asi nejhorsi 6,7 tank co je ve hre pomalej, neohrabanej, pancir totalne o nicem,naprosto sileny ovladani dela (ta pomala elevace je neco strasnyho, uz x krat sem kvuli tomu chcip protoze sem proste nebyl schopnej to delo vcas zvednout...), naladova munice (M82 je sice asi to nejlepsi co amici maj krom HEATFS, ale nekdy se to chova opravdu hodne zvlastne, ale to skoro kazdy aphe..) diky uzasnymu MM kdy polovinu bitev jezdim proti T-54kam a IS-3kam ktery se mi smejou do xichtu je to proste utrpeni.. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Condor13 75 Report post Posted December 1, 2016 No zapl jsem to po 4 měsících a žádná změna .... nedá se s ním hrát.Zkoušel jsem jen AB Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Beatey 603 Report post Posted December 1, 2016 1 hour ago, RokZ5 said: No zapl jsem to po 4 měsících a žádná změna .... nedá se s ním hrát.Zkoušel jsem jen AB No já nevím. V já na SP nedám dopustit Uznávám že to není žádná sláva, ale dá se s tím zahrát. V RB s tím mám 175 smrtí na 507 killů Prostě pomalu postupuji v před, protože není kam spěchat, a zabíjím co potkám. Dlouhá devadesátka se o všecko postará Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Condor13 75 Report post Posted December 18, 2016 Ten tank se mi líbí asi nevíc,ze všech .....ale neměl by mít stejnou výdrž jako Hellcat.Prosím opravit .... asi chyba Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
T_Uvoc 143 Report post Posted December 18, 2016 59 minutes ago, RokZ5 said: Ten tank se mi líbí asi nevíc,ze všech .....ale neměl by mít stejnou výdrž jako Hellcat.Prosím opravit .... asi chyba Mě se taky líbí... K té výdrži...No asi tak... Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Scooby_Doom 641 Report post Posted December 18, 2016 2 hours ago, RokZ5 said: Ten tank se mi líbí asi nevíc,ze všech .....ale neměl by mít stejnou výdrž jako Hellcat.Prosím opravit .... asi chyba To není žádná chyba, to je smutná realita. Je to líná plečka, která nic nevydrží. Jediná věc, kterou má dobrou je to dělo. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Paya_CZ 1,466 Report post Posted December 19, 2016 (edited) 1 hour ago, Scooby_Doom said: To není žádná chyba, to je smutná realita. Je to líná plečka, která nic nevydrží. Jediná věc, kterou má dobrou je to dělo. Přesně tak, tenhle měl být na BR 6.3 a klasickej hbitej Peršan na BR 6.7, scooby i to jak střílí uněj stojí zaprd... Edited December 19, 2016 by Paya_CZ Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...