zikikcan 0 Report post Posted August 24, 2016 kafama bir şey takıldı çözemedim öncelikle oyunda yeniyim 1 haftadır oynuyorum. şimdi bu eski araçtaki mürettabat yeni alınan araca geçiriliyor mu? yani aracı yuvada duruyor ben b aracını alıp o yuvaya koyduğumda a aracının mürettabatı b aracına mı gidiyor yoksa kasılan o kadar puanla beraber tatile mi çıkıyorlar Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Ggoddkkiller 1,235 Report post Posted August 31, 2016 Bu oyunda mürettebatı araca yerleştirmiyorsun aracı mürettebata veriyorsun yani istediğin kadar araç değiştir kazanılan puanlar o mürettebatta kalır sonra ister kara skillerine ister hava skillerine harayabilirsin, misal havada kazanıp kara skillerine harcayabilirsin. Ama öncelikle mürettebatlarını genelde hangi araç için kullanıyorsan onun için geliştirmelisinki daha iyi oynayabilesin misal genelde avcı uçağı kullandırtıyorsan gidipte bombardıman skillerine harcama.. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...