Jump to content

Çöl avcıları yaması 10.8GB CİDDİ MİSİNİZ SİZ ?

SynX_Turkish
 Share

Europa
Europa gave SynX_Turkish a warning for this post
Reason: Rule Breaking Warning · Points: 1 ·

Bu sabah oyunu oynadım. 3 gündür falan oynuyorum hava kuvvetleriyim. Adamdan üstün uçağım var ateş gücü olarak vuruyorum ölmüyor adam vuruyor pilot ölüyor kanat kırılıyor bir anda resmen tek yiyorum herneyse sinirlendim çıktım. Az önce gireyim dedim bi baktım 10.8gb 15 saatte inecek diyor :D:DDDDDD 

Sol tarafa baktım yok çöl avcısı yok o yok bu yama varmış. 11gb yapıyorsunuz hmm baya güzel

alın bi yerinize sokun oyununuzu ben warface oynamaya devam 

Tam oyuna bağlanıyorsun sevmeye başlıyorsun ardından 11gb yama koyuyorsun olacak iş değil herkes aynı değil burası türkiye güney kore değil neyse hakiki inek fanlarınız kalır world of warplanes oynuyodum grafikleri iyi değil o değil bu değil çocuk oyunu falan diyorlar war thunder en iyisi diyorlar oyniyayım dedim gerçekten çöp bir oyun bu oyunu seven inek arkadaşlarıma başarılar dilemiyorum

Edited by SynX_Turkish

Europa (Posted )

1.1.1. Herhangi bir forum üyesine ya da forum görevlisine hakaret 1.1.2. Gözetilen alanlarda ateşli bir kavga başlatmak veya katılmak, kasıtlı olarak bir konuyu saptırmak veya işe yaramayan anlamsız istenmeyen mesajlar göndermek. 1.1.7. Bir şeyi ispatlamak amacı ile diğer kullanıcıları oyunu oynamayı bırakmak için teşvik etmek ya da kullanıcıları mağazadan herhangi bir içerik almayı engelleyecek şekilde teşvik etmek. 1.1.19. İmalı ya da direk olarak küfür veya aşağılama (tamamen ya da kısmen). Bu maddeye şunlar dâhildir; küfür etmek, sağlık ile ilgili konulara atıfta bulunmak (kanser, akli hastalık vs.), saldırgan ve kötü söz söylemek, tabiatında aşağılamaya ve kötüleme yönelik herhangi bir şekilde atıfta bulunmak. Otomatik filtrelenen kelimeler bunlara dâhil değildir.

Bizlere inek diyen adam 3 günlük tecrübesiyle oyunu yargılıyor hahahahaa :D  Dostum bu öyle basit ve yapmacık bir oyun değil ki 3 gün oynayıp profesörü olmayı falan mı bekliyorsun ? 

• Upvote 5
medal medal medal

Öncelikle oyun bilgimi yargılayamazsın ben warthunderi 3 gündür oynuyorum bu önceden başka oyunları oynamadığımı göstermez. Oyunun mekaniklerini vb biliyorum pilot ölüyor dedim bunu geliştirebilirim ancak karşımdaki adamda benimle aynı seviyede yani onun pilotuda düşük dayanıklılığı düşük aynı gemi benim kanadım kırılır pilot ölür yakıt sızar tek yiyor gibi bişeyim. Adama bi ton vuruyorum -300 metreden adamda tık yok tekrar söylüyorum eşit gemiler ve silahlarla.

Ve akıllı kardeşim 11gb gemi gelmiş uzay gemisi gelmiş marslılar gelmiş 11 gbdan bahsediyorum ben bu oyuna heves etmişim bütün hevesimi kırdı bu 11gb çünkü netin akk aştı ve 300kb maks. Ve oyun oynanabilir halde olmalıydı yavaş yavaş indirirdim gemi yamasını ki ben gemi bile oynamıcam yani ben bu 11gbi belkide 5 günde indiricem ne gerek var şimdi tamam çok güzel bişey ancak oyun oynanabilir halde olmalıydı hava savaşı oynuyorum ben gemi yamasını nabayım

15 minutes ago, SynX_Turkish said:

Öncelikle oyun bilgimi yargılayamazsın ben warthunderi 3 gündür oynuyorum bu önceden başka oyunları oynamadığımı göstermez. Oyunun mekaniklerini vb biliyorum pilot ölüyor dedim bunu geliştirebilirim ancak karşımdaki adamda benimle aynı seviyede yani onun pilotuda düşük dayanıklılığı düşük aynı gemi benim kanadım kırılır pilot ölür yakıt sızar tek yiyor gibi bişeyim. Adama bi ton vuruyorum -300 metreden adamda tık yok tekrar söylüyorum eşit gemiler ve silahlarla.

Ve akıllı kardeşim 11gb gemi gelmiş uzay gemisi gelmiş marslılar gelmiş 11 gbdan bahsediyorum ben bu oyuna heves etmişim bütün hevesimi kırdı bu 11gb çünkü netin akk aştı ve 300kb maks. Ve oyun oynanabilir halde olmalıydı yavaş yavaş indirirdim gemi yamasını ki ben gemi bile oynamıcam yani ben bu 11gbi belkide 5 günde indiricem ne gerek var şimdi tamam çok güzel bişey ancak oyun oynanabilir halde olmalıydı hava savaşı oynuyorum ben gemi yamasını nabayım

Boyutu için bir oyuna niye kızıyorsun? Suçu firmada değil sana 10 sene öncesinin hızını veren ve sırf para koparmak için AKK'yı kazıklayan internet şirketinde arasan bence çok güzel olur. 

• Upvote 2
medal

Oyun skor sitelerinde ki uçak uçurma tarzı oyunlara benzeyen bir online oyundan gelen arkadaşımız kendi sııfındaki en iyi simülasyon oyunu War Thunder'a b*k atıyor. Çok belli gram oyun piyasasından anlamadığı. Şimdi ''nereden biliyorsun, ben bu piyasayı çok iyi biliyorum'' tarzı konuşur ama yalan. Konu içeriğinden belli.

Ayrıca şahıs norma eleştiri yapmak için değil oyuna b*k atmak ve oyuncularına hakaret etmek amacı ile böyle bir konu açmış. Büyük ihtimalle el becerisi, kapasitesi oyunu oynamaya yetmedi ki içindekileri buraya konu açarak kusuyor. Bundan dolayı konu açan kişiyi ciddiye alıp cevap dahi vermeyin.

Ayrıca oyun çöp ise sil kurtul sivri zekalı şahsiyet. Zorla mı oynatıyorlar sana..? Bunun için burada ağlamana gerek yoktu.

• Upvote 3
medal medal medal medal

war thunder gerçeklik olarak evet wottan daha iyi ama şuda var ki bu bir oyun yani oynanabilirliği olmalı değil mi ? kanat kırılıyor pilot ölüyor yakıt sızıyor uçak yanıyor vs vs evet çok gerçekçi ama ne var ki bazen bu şansada giriyor adam 400metre arkamdan sanırım 1tane 12mmlik silahı vardı uçağın o uçakla 2snde benim kanadı kırıyor ayrıca emin ol yeterince el becerim var manevrada yapıyorum dümdüz gitmiyorum wotta manevra yapsan dahi vuruluyorsun bunda manevra yapınca uçak iyi dönüyorsa vurulman çok zor ama dediğim gibi bu tür şeyler her ne kadar gerçekçi olsada bu bir oyun ve war thunder bunu unutmuş rus uçaklarınıda farkettim baya nette görüyodum torpilliler vs vs diyorlar ne torpili olucak dedim adam simsiyah uçuyor hala son gaz sapasağlam arkasından 250 metreden tarıyorum çatur çutur dümdüz gidiyor ama ne varki mermi delmiyor sanırım uçan tank hepsi herneyse takılın siz wotada oyunskor oyunu demeye devam

her konuda olmasada arkadaşa hak veriyorum.piyasadaki diğer oyunlar nasıldır değildir bilmem ama oyunun bilmem kaç tane saçmalığı var ve onları düzeltmek yerine saçma sapan yeni araçlar ekleyip duruyorlar.10 gb ortalama türkiye internet kullanıcılarının kotasının ciddi miktarını dolduruyor vede istanbulun göbeğinde bile fiber internetin adam gibi olmadığınıda eklersek gerçekten eziyet. ama benim hep dediğim gibi türk oyuncuları "haklı olarak" ciddiyede aldıklarıda yok zaten.

medal medal medal medal

Lütfen ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Bilgisayarınız yetersizse yada İnternetiniz kısıtlı ise bu size ek maliyet getiriyorsa, bu oyunu oynamak zorunda değilsiniz. Kendi şartlarınıza uyan başka bir oyun oynayabilirsiniz. Bizim için bir sakıncası yok. Lütfen mantık dışı şikayetlerle forumu meşgul etmeyiniz. Oyunun diskte kapladığı alandan dolayı eleştrimek anlaşılabilir ancak bunu bahane ederek yapımcılara ve oyuncu topluluğuna hakaret etmek kabul edilebilir değildir.

• Upvote 6
medal medal medal medal

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...