I_AM_YOSSARIAN 67 Report post Posted October 15, 2016 Merhabalar Dün oyunu bilgisayarıma indirdim, yüksek grafikte çalıştırıyorum ancak şöyle bir sorum var, bütün indirmeleri yapmış olamama rağmen oyunda bir pastellik var, uçağımın metal olduğu belli olmuyor, soluk bir tahta gibi görünüyor. Aynı şey tanklar içinde geçerli 50 metre ilerisi bulanık görünüyor ve renkler çok soluk. İşin daha da acayibi 200+ fps alıyorum oyundan. Ayarları kontrol ettim ancak bir şey bulamadım. Yardım edebilecek olan var mı? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Ggoddkkiller 1,235 Report post Posted October 17, 2016 Ayarlarında bir sıkıntı var bence, gtx 960 yüksek grafikte 200 fps verebilecek bir kart değil. Oyun klasörünün içindeki config.blk dosyasını sil tekrar dene bakalım düzelecekmi, config.blk'de grafik ayarlarında yaptığın değişiklikler kaydediliyor yoksa sistemine göre otomatik oluşturuluyor. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...