Jump to content

lütfen buna bak admin

newempires
 Share

Hacı sende o kadar fazla küfür ettin ki ben yetkililerin yerinde olsam seni ban manyağı yapardım.

Neredeyse her gün sohbet odasında osmanlıya, islama, şeriata falan sövdün. Hatta bazıları foruma ekran görüntülerini bile koydu artık herkes biliyor yani af edilmen imkansız gibi bir şey.

af maf yok vurun kellesini

• Upvote 3
medal medal medal

4 minutes ago, newempires said:

@Ggoddkkiller benim fotomda ne var 2. dünya şavaşı kanada ordusu cesaretlendirme posteri profilime gir fotomu tıkla 'haydi git kanada' yazıyor ve maç konusunda bu hafta 10bin puan arttım

Interests kısmı yanlış ve kurallara karşıt. Dine karşı saygı duyulmalı. Anti-islam ve ateizm tamam fakat Quran kısmı yanlış. Ayrıca arkadaşların senin hakkında oyunda yaptığın yanlış davranışlar hakkında beyanları var, buna resim ile kanıtlanma kısmı dahil. Bir GM'a şikayet edilip yazışma hakkın kaldırılabilir, süreli veya süresiz. Davranışlarını düzeltmeni tavsiye ederim.

Not: Admin admin şeklinde konular açman bir fayda etmeyecektir, elinden gelebilecek bir şey yok arkadaşın.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

@Leutnant_Erica bak interest demek ilgi alanları anlamıdır yani benim ilgi alanımdır gerçek hayatta yapıyorum senin ilgi alanın abd ye karşı ülkeler japon tutuyon ama inci limanına saldırdı 5bin amerikan gemi ordusu öldürttü resmen terör ve ordada yiyor yazıyor sen yemekle alakan var yani burası özgür site

4 minutes ago, newempires said:

@Leutnant_Erica bak interest demek ilgi alanları anlamıdır yani benim ilgi alanımdır gerçek hayatta yapıyorum senin ilgi alanın abd ye karşı ülkeler japon tutuyon ama inci limanına saldırdı 5bin amerikan gemi ordusu öldürttü resmen terör ve ordada yiyor yazıyor sen yemekle alakan var yani burası özgür site

Arkadaşım, yazdığım şeydeki mantığı anlayamamış isen ben bir şey yapamam. Sana iyi günler.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Bayağı evlilik programında eş adayını arar gibi yaşadığı yeri, yaşını filan yazmış. Kusura bakma da bize ne..? İnanıp inanmaman da umrumda değil. Ateist olman sana milletin inanışına küfür etme hakkı vermiyor. Neye inanırsan inan, istersen buzdolabında ki şahin sucuğa tap, bize ne..? Ama gram saygı yok sende. İnsanların değer yargılarına, inanışına ağır küfürler ve hakaretlerde bulunuyor ve buna da ''özgürlük'' diyorsun. Sonra da affedin diye buraya konu açıp yalvarıyorsun. Troll filan diyeceğim ama troll değilsin. Nereden tutsan tutarsızlık...

Buradan da anlıyoruz ki bizim insanımıza medeniyet görmüş ülkeler yaramıyor, mutlaka sapıtıyorlar. :facepalm:

• Upvote 4
medal medal medal medal

8 minutes ago, Maxdeath said:

Bayağı evlilik programında eş adayını arar gibi yaşadığı yeri, yaşını filan yazmış. Kusura bakma da bize ne..? İnanıp inanmaman da umrumda değil. Ateist olman sana milletin inanışına küfür etme hakkı vermiyor. Neye inanırsan inan, istersen buzdolabında ki şahin sucuğa tap, bize ne..? Ama gram saygı yok sende. İnsanların değer yargılarına, inanışına ağır küfürler ve hakaretlerde bulunuyor ve buna da ''özgürlük'' diyorsun. Sonra da affedin diye buraya konu açıp yalvarıyorsun. Troll filan diyeceğim ama troll değilsin. Nereden tutsan tutarsızlık...

Buradan da anlıyoruz ki bizim insanımıza medeniyet görmüş ülkeler yaramıyor, mutlaka sapıtıyorlar. :facepalm:

kanadanın banlaması lazım bunu:D

• Upvote 3
medal medal medal medal medal medal medal medal

Geçen sene en iyi oyuncu (Screenshots), Bu sene İnsanların değerlerini hiçe sayıp onlara demediğini bırakmayan ve sonra da gelip fütursuzca özür dilemeye çalışan bir mahluk. Seneye ne göreceğiz acaba :008:

• Upvote 3
medal

Anti-islam'da kurallara aykırı din, kültür, ırk karşıtı olunamaz bu bir nevi din ırkçılığı olur. Ha bu din yada kültür ufak topluluklar tarafından benimsenmiş aykırı birşeyse radikal islam gibi o zaman tavrını gösterebilirsin ama 1.6 milyar insanın hepsi kötüymüş gibi antisi gezmek kabul edilebilir birşey değil. Kanada'da 2 yıl kalmışsın ama ''respect'' ''fair play'' falan hiç öğrenememişsin..

• Upvote 2
medal medal medal medal

• Forum Moderator

Kuralların tamamen yada kısmen ihlali:

• 1.1.2. Gözetilen alanlarda ateşli bir kavga başlatmak veya katılmak, kasıtlı olarak bir konuyu saptırmak veya işe yaramayan anlamsız istenmeyen mesajlar göndermek.
  • 1.1.17. Herhangi bir türde ayrımcılık, ırkçılık ve yabancı düşmanlığı.

• Upvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...