Jump to content

Testi deneyenler buraya

syndrome23
 Share

• Forum Moderator

Bildiğiniz gibi test başladı, haberi haberler kısmında var. Giren eden var mı ne yaptınız yazın buraya. 

Ben güncelleme yapıyorum şu an gireceğim yetişirsem

• Upvote 3

Paket alıp giriliyormuş sanırım. Giren varsa düşüncelerini yazsın. Gereksiz heyecan yapmayalım. :)

Hatta video da atarsa çok güzel olur.

medal medal medal medal

2 hours ago, ColonelI said:

Paketi satın alamayan arkadaşlar form göndererek katılma şansı elde edebilirsiniz linkte SEND APPLİCATION kısmından başvuru formunu doludurup yollayın .

http://warthunder.com/tr/news/748-donanma-war-thunder-deniz-kuvvetleri-beta-öncesi-testi-başladı-tr/

Formu doldurup gonderdim eğer olmazsa paket kaç tl

Edited by xXACE_FALCONXx
medal

• 2 months later...
  • 5 months later...
  • Forum Moderator

14 Ağustosa kadar buradaki listede adı olanlar etkinlik bölümünden deniz savaşlarına katılabiliyor. Deniz savaşlarını merak edenler kaçırmasın derim.

eeeööö ben varım, fakat nasıl olacak o iş anlayamadım?

edit: İtalyan bombacı seçiliyken giremiyordum, alman ağacıma geçip bf-109 g-2'mi seçince oldu. :016:

Edited by UnicornKnight
medal

14 hours ago, turxtar said:

14 Ağustosa kadar buradaki listede adı olanlar etkinlik bölümünden deniz savaşlarına katılabiliyor. Deniz savaşlarını merak edenler kaçırmasın derim.

Hocam ben oradaki isimleri kontrol edene kadar deniz savaşları çoktan bitmiş olur. Bir de sayfayı aşağı yukarı hareket ettirince kasıyor. Çok fazla kullanıcı adı var üşeniyorum :D 

medal medal medal

• Forum Moderator
28 minutes ago, YavruKurt147 said:

Hocam ben oradaki isimleri kontrol edene kadar deniz savaşları çoktan bitmiş olur. Bir de sayfayı aşağı yukarı hareket ettirince kasıyor. Çok fazla kullanıcı adı var üşeniyorum :D 

ctrl + f ile arama yapabilirsin

edit:

listeden arama yaptım adın yok malesef.

Edited by turxtar

10 minutes ago, turxtar said:

ctrl + f ile arama yapabilirsin

edit:

listeden arama yaptım adın yok malesef.

no gif ile ilgili görsel sonucu

medal medal medal

üç dört maç oynadım çok eğlendim wows'a pek benzemiyor bana daha zevkli geldi. Ha birde can barı sisteminin olmayışı daha da güzel yapıyor.

medal

• Forum Moderator
1 hour ago, xXACE_FALCONXx said:

Yine test mi bu yoksa artık ücretsiz mi?

Hala test. 14 Ağustosa kadar listede adı olanlar da teste erişebiliyor sadece.

özellikle hıza ve mesafeye göre açı verme olayı nedeniyle oynanış şekli çok hoşuma gitti, hava birimlerinin olaya dahli fakat ezici bir hakimiyetlerinin olmayışı da deniz savaşlarını eğlenceli kılan bir diğer faktör. fakat sesler konusunda biraz buruğum, zira özellikle vuruş hissini baltalayan bir unsur bu. misal vermek icap ederse; gerçekçi savaşların Norveç haritasında bir torpido tarafindan hafif kruvazör vurulduğunda nasıl güüüm diye bir sesi taaa 5-6km yukarıdan ve 10-12 km mesafeden duyabiliyorsak burada da o kadar abartı olmasa da buna yönelik iyileştirmeler olması gerekir.

bir de torpido kullanımını hala anlayamadım, salıyorsun gidiyor modunda rastgele kullanıyorum şimdilik.

ortamlarda eşdeğeri gösterilen rakibini hiç oynamadığım/deneyimlemediğim için bir mukayese yapmam doğru olmaz fakat deniz savaşları War Thunder'a şahane bir katkı sağlayacaklar.

Edited by UnicornKnight
medal

6 hours ago, turxtar said:

Hala test. 14 Ağustosa kadar listede adı olanlar da teste erişebiliyor sadece.

Para verenler mi yani? Valla ben para mara vermedim Oyuna girdim gemi içeriklerini indir falan dedi tamam dedim sonra güncellemeye başladı. Yüklenince etkinliklerden fijiye girdim bir de ne göreyim war thunder da gemiler :D  çok güzel bir deneyim odu benim için. Keşke topları teker teker ateşleyebilme de olsa wows ta olduğu gibi. Bir de hücum bot arasıra havaya sıkıyor ben öne nişan aldığım halde 

Edited by xXACE_FALCONXx
medal

• Forum Moderator
12 hours ago, xXACE_FALCONXx said:

Para verenler mi yani? Valla ben para mara vermedim Oyuna girdim gemi içeriklerini indir falan dedi tamam dedim sonra güncellemeye başladı. Yüklenince etkinliklerden fijiye girdim bir de ne göreyim war thunder da gemiler :D  çok güzel bir deneyim odu benim için. Keşke topları teker teker ateşleyebilme de olsa wows ta olduğu gibi. Bir de hücum bot arasıra havaya sıkıyor ben öne nişan aldığım halde 

Listede adı olanlar, daha önce teste ücretsiz katılım için başvuru yapmış fakat katılım elde edememiş olanlar. Aralık ayında bu haberdeki linkten başvuru yapanlar o listede.

• Haha 1

Donanma kapalı beta testine alınmışım :) Bakalım nasılmış gemiler :D

Edited by BaronVonJager
medal medal

• 10 months later...

Kapalı betaya kabul edildiğim halde girmek istediğim zaman paket satın almalısınız mesajı geliyor. Ticket atmaya üşendiğimden hiç giriş yapıp deneyemedim. :)

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

On 18/06/2018 at 16:32, GARYOSAVAN said:

Kapalı betaya kabul edildiğim halde girmek istediğim zaman paket satın almalısınız mesajı geliyor. Ticket atmaya üşendiğimden hiç giriş yapıp deneyemedim. :)

Şuan aktif olan yeni kapalı beta testi için başvuru kabul edildi mi? Daha önce başvuru kabul etmişlerdi. Hatta benim de başvurum kabul edildiği için, geçen aylarda yapılan teste katılma fırsatı buldum. 

Fakat şu anki test için tekrar başvuru yapıldı mı bilmiyorum. Eski başvurusu kabul olanları da bu teste dahil etmediler. Bildiğim kadarıyla, eski başvurusu kabul edilenlerin arasından bazı oyuncuları önümüzdeki günlerde teste dahil edecekler. Yanlışım varsa düzeltin.

medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...