Jump to content

Testi deneyenler buraya

syndrome23
 Share

2 hours ago, Buzx said:

Yok ben paylaşmadım onu hatlar karıştı :)   Ben wikipedia nın yalancısıyım kaynak orada, üretemediğin yada üretmediğin geminin projesini yapsanda yapılmış sayılması bana göre saçma onu söyledim sadece.

Zaten gaijin büyük gemi koymıycak muhtemelen, maksat muhabbet. Yamato döver ayrıca her türlü :)

Aynen, biz burada "büyük gemi" muhabbeti çeviriyoruz ama, daha ortada fol yok yumurta yok. :)  Hatta gelmeyecekmiş gibi yapıyorlar. Ya Gamecom'da sürpriz yapacaklar ya da hiç zırhlı göremeyeceğiz. Ama bir yandan da olmasını istediğim için, bir de kruvazörleri getirdikleri için, zırhlıları göreceğimize inanıyorum. 

Hadi konuyu oraya çekmiş olayım. :) Donanma araştırma ağacına baktığımız zaman en yüksek seviyede (tier4) 5.0 br'lik "hafif kruvazör" görüyoruz. Bence bu bile zırhlıların gelebileceğine işaret olabilir. Çünkü mantıken tier4 5.0 hafif kruvazör varsa, tier5 ve tier6 zırhlıların mutlaka olacağını düşündürüyor. Zırhlılar gelir ya. Gelir değil mi? :yes_yes_yes:

medal medal medal medal

19 minutes ago, MuvahhidFurkan said:

Aynen, biz burada "büyük gemi" muhabbeti çeviriyoruz ama, daha ortada fol yok yumurta yok. :)  Hatta gelmeyecekmiş gibi yapıyorlar. Ya Gamecom'da sürpriz yapacaklar ya da hiç zırhlı göremeyeceğiz. Ama bir yandan da olmasını istediğim için, bir de kruvazörleri getirdikleri için, zırhlıları göreceğimize inanıyorum. 

Hadi konuyu oraya çekmiş olayım. :) Donanma araştırma ağacına baktığımız zaman en yüksek seviyede (tier4) 5.0 br'lik "hafif kruvazör" görüyoruz. Bence bu bile zırhlıların gelebileceğine işaret olabilir. Çünkü mantıken tier4 5.0 hafif kruvazör varsa, tier5 ve tier6 zırhlıların mutlaka olacağını düşündürüyor. Zırhlılar gelir ya. Gelir değil mi? :yes_yes_yes:

Zırhlılar olmazsa olur mu hocam. Hele şu japonlar bir gelsin, Kongo, Ise, Amagi, Yamato hepsi gelir. Zırhlıların olmaması çok saçma olmaz mıydı?

medal

On 20/07/2018 at 23:17, xXACE_FALCONXx said:

Zırhlılar olmazsa olur mu hocam. Hele şu japonlar bir gelsin, Kongo, Ise, Amagi, Yamato hepsi gelir. Zırhlıların olmaması çok saçma olmaz mıydı?

Zaten şu saatten sonra zırhlılar gelmezse çok büyük hayal kırıklığı olur. Benim beklentim zırhlıları falan geçti; son 1 Nisan etkinliğinden sonra denizaltıların da eklenmesini bekliyorum. Gamescom'da donanma hakkında güzel gelişmeler göreceğimizi düşünüyorum. :good:

medal medal medal medal

8 hours ago, MuvahhidFurkan said:

Zaten şu saatten sonra zırhlılar gelmezse çok büyük hayal kırıklığı olur. Benim beklentim zırhlıları falan geçti; son 1 Nisan etkinliğinden sonra denizaltıların da eklenmesini bekliyorum. Gamescom'da donanma hakkında güzel gelişmeler göreceğimizi düşünüyorum. :good:

Bence bir nisan şakası bahanesiyle test yaptılar XD   Hocam o kadar battleship istedikten sonra ayıp olmazsa ben A-150 süper yamatoyu da düşünüyorum. Hatta Space battleship yamatoyu bile düşünebilirim :D 

medal

22 hours ago, xXACE_FALCONXx said:

Bence bir nisan şakası bahanesiyle test yaptılar XD   Hocam o kadar battleship istedikten sonra ayıp olmazsa ben A-150 süper yamatoyu da düşünüyorum. Hatta Space battleship yamatoyu bile düşünebilirim :D 

Zaten Leopard2a5, T90 ve helikopterlerin olduğu 1 nisan etkinliğinden sonra Gaijin, bu etkinliklerin birer test aracı olarak kullanılabileceğini, oyuncuların etkinlikteki araçları/mekanikleri test ettikten sonraki tepkilerinin ölçülebileceğini ve geri bildirimlere göre bu etkinlikteki denemeleri oyuna eklemek suretiyle oyunu geliştirmek için kullanabileceklerini anlamış oldular. Bizler de artık 1 nisan etkinliklerine bu gözle bakıp geri bildirimlerimizi yapmalıyız. Artık bu etkinlikler oyunun gelişmesinin önemli bir parçası oldu.

Gamescom'da düşük bir ihtimal de olsa -1 nisanda denendiği için- denizaltılar bile tanıtılabilir. 

medal medal medal medal

• 2 weeks later...

Rus donanması da oyuna eklenmiş. İlk gemi G-5 adında, dışarıdan bir denizaltıyı andıran ufak zırhsız bir torpido botu. Silahlanmasını köprü üzerinde konuşlanmış, direk nedeniyle doğrudan öne bakamayan bir adet 12.7mm doçka oluşturuyor. Şarjör kapasi 50 round. Çabuk bitiyor, yüklemesi dört beş saniye sürüyor. Dört beş saniye yakın çatışmada biraz sorun çıkarıyor. Arkada ise iki adet torpido yüklü. Maçlarda oyuncular torpido ile nadiren düşman batırıyor çünkü torpidoya hedef olucak büyük yavaş gemiler olmadığından bu tierde biraz kullanışsız kalıyorlar. Düşmanın topluca bulunduğu bir bölgeye bırakmak daha etkili. Torpido bırakmak için hedefe çok yaklaşmayın, botların draftı çok düşük ve torpido belli bir mesafeden sonra yüzeye çıkıyor. Çok yakın bırakırsanız hedefe çarpmaz, altından geçer. 12.7mm doçka, ferry gibi büyük botlara karşı etkisiz kalıyor. En etkili olduğu hedef LS torpido botu. G-5’in bir zırh koruması yok. Düşman bölgesine dalarsanız, beş saniyeden fazla dayanamaz. Bu torpido botun üstünlüğü ise yüksek hız ve manevra kabiliyeti. Öyle ki 112 km ile giderken biraz geriye nişan almazsanız doçka mermileri hedefin çok önüne düşüyor. Bu bot ile çok sinsi oynamak gerek. Hedefe dimdirek değil de adaların etrafını dolanıp düşman bölgesine arkadan girmek gerek. Birkaç maçtan sonra alıştığımda çok hoşuma gitmişti bu meret. Ağaçta G-5’in yanındaki D-3’ü boşverin. Direkt OD-200 araştırın. Bu denizaltı takipçisi arkada doğrudan öne bakamayan, bir adet 37mm 70k ana silah (aslında uçaksavar) ve köprü üzerinde konuşlanmış iki adet doçka ile silahlanmıştır. İhtiyaca göre (Alt+1) ana silahı (Alt+2) ikincil silahı (Alt+3) uçaksavarları kontrol edebilirsiniz.  Normalde OD-200’ün doçkaları hedefe otomatik ateş ediyor. Siz 37mm kontrol ediyorsunuz. OD-200’ün dshk taretlerini saymazsak zırh koruması yoktur. Hız ve manevra kabiliyeti ortalmadır. Bu asw botunun üstünlüğü ise ateş gücüdür. Hedefin sürekli aynı noktasına ateş etmeyin. Düşman imha etmenin yolu, gövdenin önü ortası ve arkasına kritik hasar vermektir. 37mm ile birkaç atış öne birkaç ortaya birkaç arkasına dedin mi hedef batar. Aynı bölgeye sürekli ateşetmek etki etmiyor. OD-200 dalgalı denizde çöp olur. Dalgalar botu fena sallayınca 70k nişan alamıyor. Üç maçın birinde dalgalı denize düşmek işin tadını kaçırıyor. arcade modunda dalgasız güzel bir haritaya düştüğümde hiç vurulmadan 7 hedef imha ettim 70k ile. G-5’ten sonra bunu alınca insan rahatlıyor. OD-200 açınca da direkt MO-4 asw botunu araştırın. Bu arkadaş OD-200’ün daha da fazla silahlanmış hali ve zırhı olmamasına ramen sanki zırhlıymış gibi zor batıyor. MO-4 açınca artık sırtınız yere gelmez. Koyun slotlara MO-4, OD-200, G-5 ve Roketli I-15 bis Mo-4 battı mı od-200 var o da battı I-15 açılır, düşman uçaklarını düşürmek, roketle boat vurmak derken maç biter G-5’e sıra gelmez bile Size tavsiyem deniz savaşlarında arcade oynayın. Rb den daha zevkli ve daha fazla rp getiriyor. 

Edited by xXACE_FALCONXx
  • Thanks 2
medal

• 2 months later...

Arcade oyun modunda üç tank veya 3 gemiden fazlasını kullanamıyorsunuz. Uçaklar için maksimum 11 slot kullanabiliyorsunuz. RB veya sim oynayan oyuncuların ise aşağıdaki dağılımdan daha fazlasını ihtiyacı olmuyor. Dolayısı ile daha fazla araç koymuş olmak boşa harcanmış ve asla fullenemeyecek mürettebat puanı ve +3 basılamayacak araç anlamına geliyor. Oyunun bütün özelliklerini kullanan oyuncular için slot dağalımı şu şekilde:

Maksimum 3 adet tank + Maksimum 2 adet uçak/helikopter + Maksimum 3 adet gemi

Oyun tüm ülkelerde kademe 1'den 5 adet, kademe 2'den 2 adet, kademe 3'ten 5 adet gemi açarak kademe 4'e gelebiliyorken, Sovyet ağacında sadece 3 adet kademe 3 gemi açıp direk kademe 4'e geçebiliyoruz. Ülkelerin toplamda RP gereksinimleride şuan adil değil. Belki ileride düzeltirler.

russian_ships.jpg

Edited by GARYOSAVAN
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...