I_AM_YOSSARIAN 67 Report post Posted December 11, 2016 Arkadaşlar merhabalar çok ciddi bir sorunum var. Öncelikle şöyle belirteyim bir kaç ay önce GTX940 4gb lık model bir ekran kartı aldım. Başlarda çok memnundum fakat ekran kartına her yeni sürüm geldiğinde sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Şöyle izah edeyim. Battlefield 4 ü ilk 1 ay 140 130 fps arası oynuyordum yüksek ayarlarlarda. 2 ay sonra bir patch geldi ve fps 80 90 lara düştü. Ancak diğer oyunlarda çok bir fark görmedim. Bir kaç pacth daha geldi ve sorun iyice arttı. Arma 3te çok yüksek ayarlarda 40 50 fps arası alıken şimdi yüksek-normal ayarlarda bile 40 30 arası alıyorum. Battlefield 4 40 50 lere düştü. 1 ay önce 40 fps ile oynadığım Witcher 3 şuan 20 fps yi bile görmüyor. Sorun çok ciddi. Bu konu hakkında bir bilginiz, öneriniz varsa bekliyorum. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
alfakappa 166 Report post Posted December 11, 2016 Ekran kartı güncellemesini otomatik güncellemeye bırakmayın. Sitesinden güncel driver'ı bulup yükleyin. Bu çözüm olabilir. Bir de zaten düşünmüşsünüzdür ama virüs falan... Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
I_AM_YOSSARIAN 67 Report post Posted December 12, 2016 Aynen öyle sorun otomatik yüklenen güncellemelermiş. Siteye gidip aylar öncesinde ki bir sürümü yükledim. Canavar gibi çalışmaya başladı yine. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
YavruKurt147 1,170 Report post Posted December 12, 2016 Kardeş yanlış anlama bir şey merak ettim de onu sorayım diyorum. Neden hep böyle sorunlar seni buluyor Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...