Jump to content

Enlisted

syndrome23
 Share

Güzel bir fikir olabilir, fakat paketler pahalı. Piyasada Rec Orchestra 2 gibi bir rakibi olacak, veya Heroes & General gibi. En düşük fiyata sahip sadece silahların olduğu paketlerin oyuna erişim sağlamadığını belirtmek ayrı bir üzücü durum. Oyuna erişim için 20$ vermek üzüyor doğrusu.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

erken erişime dair kesin ya da kesine yakın bir takvim belirlendi mi? bundan daha da mühimi (bana göre) steam'de yer alacak mı?

edit: euro kurunun 3,66 olduğu (ve tırmanmaya da devam ettiği) günümüz itibariyle o fiyatlar -bizim pazarımız için- hiç şık olmamış. hani şu Türk-Rus yakınlaşmasının ve ticari ilişkilerde yerel para birimlerini kullanma konusunda varılan mutabakatın meyvelerini burada da görmeye başlasak hiç fena olmayacak gibi.

Edited by UnicornKnight
medal

Tıpa tıp Red Orchestra 2 gibi gözüküyor; Silah tutuş şekli, ortamı çok benziyor. Güzel oyun ortaya çıkacağını düşünüyorum hatta RO 2'den fps olarak daha stabil olacaktır diye düşünüyorum. Aslında askerleri tanklara getirseler çok iyi olur.

medal medal medal

• Forum Moderator

döviz kurundan ötürü fiyatlar gerçekten pahalı. zaten en aylardır oyun almıyorum bundan ötürü. böyle olursa bunu almak da zor olacak

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...