Jump to content

ŞİDDETLİ FIRTINA

matrixomarix
 Share

14 hours ago, matrixomarix said:

OYUN İÇİNDE DİKKATİMİ ÇEKTİDE HİÇ ŞİDDETLİ BİR FIRTINA YADA YAĞMUR YAĞIŞI YOK..YADA KAR ÇOK AZ YAGIYOR.SİS TE YOK..OYUNUN İÇİNE BUNLAR EKLENSE NASIL OLUR AMA?

Saydıklarının hepsi oyunda mevcut, farklı oyun modlarında rastgele hava durumu olarak hepsi fazlası ile çıkıyor, özellikle sis içinden hava alanı vurmak için rehber videolar dahi var. Simülatör modda sis içinde seyir halindeyken motor susturup sessizce yaklaşma taktikleri, hızı düşürüp kanopiyi açarak ses dinleme yöntemleride mevcut. Arcade oyun modunda oyunun %35'lik kısmını oynuyorsunuz. Bilginize...

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

• Forum Moderator

uçaklar için zaten yoğun kar yada yağmur çok bir anlam ifade etmiyor. net  bir şekilde uçulamayan hava çünkü. elinde radar yok bir şey yok nasıl göreceksin ki önünü?

aynı şey gece için de geçerli. ileride bir gün radar vs. modellendiğinde uçaklar için daha sık kötü hava görebiliriz. 

tank bölümünde hiç yok farkettinzmi bilmiyorum yaklaşık 2 aydır oynuyorum daha görmedim bu saydıklarımı basitleştirilmiş modda standart kar yagmıs durmus,gün batımı yada öglen yada hafif bulutlu.bence saydıklarım eklense gök gürültüleri yağış sis kar fırtınası bence inanılmaz olur..

• 3 weeks later...
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...