Forum Moderator syndrome23 7,097 Report post Posted December 13, 2016 Bizde forum oyunları pek gitmiyor, bu da forum oyunu sayılmaz, ama sizlere bir sorum var. Diyelim sınırsız Altın Kartal var elinizde, bütün premium araçlara vs. sahipsiniz, ne yaparsınız? Mesela çalılar, kamuflajlar, tılsımlar vs. akla geliyor, bunların dışında yaratıcı fikirleri olan var mı? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxdeath 1,157 Report post Posted December 13, 2016 Oyun içi satın alacak araç kalmayınca acaba altın kartalı neye gömsem diye kara kara düşünen öyle biri varsa özelden mesaj atsın. Bir şey sorucam. Soruya gelince; açmadığı tüm kamuflajları satın alabilir. Çalı çırpı filan alabilir, araçlara tılsım basabilir vs. vs. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
YavruKurt147 1,170 Report post Posted December 13, 2016 Tam olarak forum oyunu nedir ne işe yarar ve neye göre yapılır ? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxdeath 1,157 Report post Posted December 13, 2016 3 minutes ago, YavruKurt147 said: Tam olarak forum oyunu nedir ne işe yarar ve neye göre yapılır ? Örnek; Ben konu açar ve üstte ki üye hakkında yorumda bulunun derim. Sonra mesaj atacak olan da benim hakkımda yorum yapar. Ondan sonra ki bana yorum yapan kişi için yorum yapar. Bunun gibi... Ya da global bölümde konu dışı bölümünde ki ''şuan ne dinliyorsunuz'' konusuda olabilir. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Alperen36 651 Report post Posted December 14, 2016 İki filo kurar birbirleri ile kapıştırırdım. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
alfakappa 166 Report post Posted December 15, 2016 Oyunun zevki azalırdı. Altın kartal, gümüş aslan ya da geliştirme puanı kasmak insanı motivasyon ediyor. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Ash nazg durbatulûk 318 Report post Posted December 15, 2016 Şu an araç kasmaktan bıkmış haldeyim. yükseltici ile 1-2 rb veya sb maçı atıp çıkıyorum. arkadaşlarımla takım olup oynamak dışında oyun monotonlaştı benim için. sanırım nirvanaya ulaşırdım şu an yaşasam bunu.tüm araçları açardım, mürettebat puanlarını verirdim. sadece sb modunda oynardım. sb için gerekli olan cihazları almaya çalışırdım. az vaktim olduğunda da rb oynardım. ab maçlarına girmezdim kesinlikle. araç kasmayacağm için amacım en zorlu modda başarılı olmaya çalışmak olurdu. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
GARYOSAVAN 1,185 Report post Posted December 15, 2016 Yıllık premium alır, Tier IV OP tank ve uçaklara tılsım basar, exp ve para kasardım. Çalı çırpı ile işim olmaz, çok lazım olursada ikişer demek her birinden alır, mapine göre takar pusardım ama tank rb ve sim oynamadığım için arcade'de beleş olsa bile uğraşmazdım. 2 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
UmkuT 49 Report post Posted December 16, 2016 Şuan ki sistemde pek harcanacak bir şey yok. Daha doğrusu harcamak için bi sebep yok bence.Ben çalı aldım çünkü bu özellik oyuna renk katıyordu.Onun dışında; Oyunda şans oyunu olmalı yani kısaca kumar Kumarda oyunda açılmayacak şeyleri orada açabiliriz misal. Bir nevi cs go'daki kutu gibi düşünün. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Allesmeins 56 Report post Posted December 31, 2016 (edited) 40 yıllık pre. alırdım (evet gerçekten). Tümmm araçlara talisman. Tüm araçların tüm modifikasyonlarını alırdım. Üşenmez yapardım Ayrıca zaten 60m yi geçik sl var bende ama birde 1 milyar sl alırdım ahahhahaha Son olarakta squadron kurardım Edited December 31, 2016 by Allesmeins Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...