Jump to content

Wargame: Red Dragon Oynayan ?

UmkuT
 Share

Forumda bu oyunu oynayanlar var mıdır? Gerçekten güzel bir simülasyon oyunu. Kısacası oyun soğuk savaş döneminde geçiyor ve o zamana ait birimler yer alıyor. Oyunda kara, hava ve deniz birimleri bulunmakta. Ben yaklaşık 2-3 haftadır oynuyorum ve gerçekten multiplayer kısmında çok iyi oyuncular var ve adamlar hep beni hezimete uğratıyor :D Neyse aklımda  bir kaç soru var belki bilen vardır.
1-GUID nedir? Karşı önlemi nedir?
2-F&F (Fire and forget) nedir?

3-SEAD füzeleri ne işe yarar?

Ayrıca almak isteyenler olursa oyun genelde toplu indirimlerde giriyor indirime yakşaık 15 TL civarına alabilirsiniz. 3 serisi var ve en çok oynanan Red Dragon serisi. Diğer serileri almayın bence çünkü multiplayer oynayanı hiç yok neredeyse.

medal medal medal

Ben varım. 350 saat kadar oynadım ve aktif olarak oynuyorum. Guid normal Güdümlü Füze oluyor elle hedeflenen , SACLOS yani, elle hedeflendiği için hareket halinde ateşlenmez (ATGM'ler , TOW/Milan/Konkurs gibi). Eğer smoke/ağaç/bina gibi şeylerin arkasına kaçarsan görüş kapandığı için hedefi kaçırır , eğer hedefe ilerlerken hedef kaybolup tekrar belirirse tekrar elle hedeflenir , ATGM ekibinin deneyimine da bağlı tabi. F&F füzeler benim favorim , eğer ağaç arkasına da kaçsa , görüşten çıksa da hedefi bulur , hareket halinde de ateşlenebilir , zaten isabet oranları çok yüksek olur (Ataka V/Vikhr gibi). SEAD füzeleri Radarı açık uçaksavarları vurmaya yarar , radara kitlenir , radar ateşlendikten sonra kapatılsa da SEAD füzesi uçaksavarı vurur ve paramparça eder. Radarları kapalı tutmak önemli , SEAD uçaklarını önledikten ve indirdikten sonra uçaksavarlar takır takır işler. WG:RD çok keyifli oyun , her detayına kadar bilmek gerek. 350 saat olmasına rağmen ben bile tam çözemedim. 

Edited by CaptainLuftwafle
medal medal medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...