Jump to content

Offtopik

Chanupa
 Share

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
39 minutes ago, Tucsok2008 said:

Sziasztok.

Ki szeretném kérni a véleményeteket egy játéksoról, most ő vagy egy brutális őstehetség vagy egy csaló. :D

Kérlek segítsétek megállapítani.

Íme a videó: WT Csaló?

Üdv.: Gábor.

Sanszos, hogy csaló, de ilyen gyanús esetekben inkább a szerver replayt nézd végig. Ott van opció, hogy úgy tudod végignézni a csatát, ahogy ő látta. Vagyis ott látod, hogy hogyan célzott, vagy hogy láthatott-e egyáltalán.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

2 hours ago, Tucsok2008 said:

Hali, újra.

Itt a második vidi, megtaláltam amit mondtál, de sajnos ennél jobb felvételi lehetőséget nem találtam :D

Nekem van egy érzésem hogy ez a tag nem tiszta. Elég volt csak reportolni meccs végén vagy van lehetőség pontosabban jelezni valahogy?

A 2-es kameranézet kell sztem neked , az a "játékos nézete" abba látod hogy ő mikor merre nézett , sniper nézet stb.

medal medal medal medal medal medal medal

• 2 months later...
9 minutes ago, Nyilas4 said:

Szent István napja alkalmából lesz magyar festésű Bf 109 G-2 az  olasz fában:

https://warthunder.com/en/news/6328-news-hungarian-bf-109g-2-in-the-italian-tree-en

Nem lesz. Már ott van. Vagyis majdnem. Fogták a német fáról törölt román G-2-est, áttették úgy, ahogy volt az olasz fára, és csináltak rá egy magyar festést. Ennyi. A statkártyán ugyanúgy román zászló van. A neve előtt ugyanúgy román jelzés van. Amit ténylegesen kaptunk, az nem más, mint egy magyar festés.

• Sad 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Elég pofátlan :D

Szerk: A zászló ki van javítva, de nem hittem volna hogy ez a cég idáig süllyed, hogy pénzért lehúzzák ennyire a nemzeti ünnepünket. "Most költöttél 4600 goldot egy gépre? azt a 200-at már meg sem érzed, vedd meg a skin-t is ha nem akarod ki grindolni!"

Edited by pityu101
medal medal medal medal

• 1 month later...
  • 1 month later...

Sziasztok! Rég jártam itt. Még mindig játszom,bár nem annyit mint régen. Csak beugrottam,hogy szóljak nagy leárazás van egy repülős játéknál. Nem írom melyik,mert azt nem szabad,de ha valakit érdekel az úgyis megtalálja az orosz frontot :)

medal medal medal

• 2 weeks later...
  • 3 years later...

Szevasztok!Ha még itt életben van valaki, vagy csak idetéved. Egy ideje már van egy törekvés, egyfajta, kötöttségektől mentes, magyar közösség létrehozására. Nem klán, nem század!Senki nem fog csesztetni!Noncs semmi kövezelmény csak légy jó fej éa hozd azért a modoros formádat!

Havi szinten, nagyobb eseményeknél, leárazásaknál tombolák!

Kukkants be! Keresd a neten: #theredbaronwt

medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...