Jump to content

[Event] Niepokonana broń

Pizza_z_Ananasem
 Share

[Event] Niepokonana Broń
Ochotnicza Grupa Pilotów i Czołgistów zaprasza na naszą pierwszą misję stworzoną w CDK War Thunder.
Świst wrogich pocisków, nieustające ostrzały artyleryjskie, niespodziewane bombardowanie... Tylko ty i twój batalion.
Cel? Odnaleźć najnowszą broń Sowietów, zanim zostanie użyta.

Team Speak 3 :
eu92.ts3.cloud:17286
________________________________________________________________________________________________________________________________________

Historia alternatywna
Niemiecki wywiad potwierdził że związek radziecki tworzy broń zdolną do skutecznego zwalczania Tygrysów i innych ciężkich jednostek pancernych.
Sztab wojska III Rzeszy natychmiast wydaje rozkaz przechwycenia lub zniszczenia nowej broni pancernej. Na wschód zostały wysłane 3 formacje PzKpfw VI Tiger oraz wezwano wsparcie Luftwaffe
.
Wykaż się siłą jaką daje ci niemiecka myśl techniczna, lub pokaż swoje umiejętności taktyczne dowodząc sowieckim
czołgiem w samym środku burzy!

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Obraz bitwy

Gra zaprogramowana jest w pełnym trybie symulacyjnym. Wyłączone zostały wszystkie znaczniki oraz wszelkie ułatwienia, w grze liczą sie wysokie umiejętności.

1.Wojska III Rzeszy składają sie z 3 niewielkich formacji PzKpfw VI Tiger H1 / E oraz małej formacji rozpoznawczej.

2. Sowieckie wojsko odpowiada głównie obroną artyleryjską i kontratakiem czołgami średnimi T-34.
3.Celem atakujących jest oczyszczenie i zajęcie wszystkich 3 stref oraz zniszczenie wszystkich znajdujących się na terenie fabryki Czołgów ciężkich Is-2.

4.Celem broniących jest wyeliminowanie wszystkich czołgów nacierających, obronienie stanowisk p-lot oraz niedopuszczenie do zajęcia stref i zniszczenia Is'ów-2.

Zadania i Cele

Warunki zwycięstwa strony atakującej :
1.Zajęcie strefy A,B i C
2.Zniszczenie wszystkich Is-2
Cele dodatkowe :
1.Zabezpieczenie terenu fabryki eliminując wojska ZSRR.

Warunki zwycięstwa strony broniącej :
1.Wyeliminowanie wszystkich czołgów Tiger
Cele dodatkowe :
1.Likwidacja piechoty SS
2.Zniszczenie samolotów Luftwaffe

Dostępne pojazdy

III Rzesza :
-Tiger H1 (13 jednostek, Formacja A,B i D)
-Tiger E (7 jednostek, Formacja C)

Związek Radziecki :
- ZIS-43 (3 jednostki)
- T-34-85 (3 jednostki)
- T-34 1941 (5 jednostek)
- T-34E STZ (3 jednostki)
- SU-76M (8 jednostek)
- KW-1S (1 jednostka)

Przewidywany czas jednej rundy : 30-40 minut
Przewidywana ilość rund : 2
Host bitwy niestandardowej : HawkenRoc
Liczba miejsc : 32

Data wydarzenia : 16 Styczeń godz.: 18.30

Edited by HawkenRoc
  • Upvote 5
medal medal

33 minutes ago, RideR2 said:

@HawkenRoc

Mógłbyś podesłać plik misji? :v

Pamiętaj też że zawsze służę pomocą w sprawach związanych z plikami .blk (misje i nie tylko).

http://live.warthunder.com/post/540824/en/ Tutaj plik, byłbym wdzięczny jakbyś mógł sprawdzić limity spawnu jednostek oraz strefy do przejęcia ;) 

medal medal medal medal medal medal medal

1 hour ago, Jedrek123 said:

http://live.warthunder.com/post/540824/en/ Tutaj plik, byłbym wdzięczny jakbyś mógł sprawdzić limity spawnu jednostek oraz strefy do przejęcia ;) 

Em, po odpaleniu misja od razu się kończy, do tego mogę respić się w każdym czołgu.

https://drive.google.com/file/d/0B13lP7fCwX73ZXJ5SFVOdEM0UUE/view?usp=sharing

Poprawiona wersja.

Nie wiem czy działa, ale powinna.

Edited by RideR2
medal medal medal medal

Słabo coś to widać na forum, dopiero dziś zobaczyłem. Jakąś listę moglibyście już opublikować kto gdzie zapisany. Ja mogę zasiąść dla odmiany za sterami SU-76M.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

On 8.01.2017 at 1:58 PM, Tivoru said:

Słabo coś to widać na forum, dopiero dziś zobaczyłem. Jakąś listę moglibyście już opublikować kto gdzie zapisany. Ja mogę zasiąść dla odmiany za sterami SU-76M.

Nie zostałą zrobiona żadna lista ponieważ nie przewidujemy 100%-towego zapełnienia limitu graczy, po zatem gdyby taka lista istniała i tak nie każdy by sie na nią zgłosił mimo że planuje przyjść

medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...