Jump to content

kural dışı başlık

Ash nazg durbatulûk
 Share

Bu başlıkta bu tarz örnekleri paylaşalım. Daha önceki deneyimlerimde ekran alıntısı alamadım veya aklıma gelmedi. Bundan sonra benzer durumlarda burada paylaşacağım. Bu maçta 1.0 araçlarla basit savaşlara girdim. 2.3 puanlı avcılar beni kovalıyordu.

shot 2016.10.05 12.18.10.jpg

shot 2016.10.05 12.18.17.jpg

shot 2016.10.05 12.18.27.jpg

shot 2016.10.05 12.19.13.jpg

shot 2016.10.05 12.19.22.jpg

Edited by legitimate_90
medal medal medal medal medal medal medal medal

• Forum Moderator

takımı doğru oluşturursan 2.3 aracı 1.0 ile aynı maça sokarsın. bunun nasıl olduğunu ve ab eşleşme sistemini daha önce çk sefer açıkladık. araştırma yapmanı öneririm. konu bug vs. olmadığı için yoruma kapalıdır

• 2 weeks later...

Hergün böyle yapıyorsa hergün rapor edin bence günün birinde ban veya chatban (böyle birşey var mı? bilmiyorum) yer. Buraya taşınması çok gerekli değil. Engelleme gibi bir seçenek olması lazım o kişinin yazdıklarını görmüyorsun onu yapabilirsin. Resmi de sansürlemeni öneririm.

Edited by VolRos
medal

Şimdi sıkıntı türkçe yazmış olması bildiğim kadarıyla türkçe bilen GM yok, raporladığınız zaman ya google translate saçma sapan çevittirecekler yada syndrome23'e yönlendirecekler bunun sonucuda ya çeviri düzgün olmayacak anlaşılmayacak yada uzun süre çeviri beklenecek. Böyle ciddi hakaretler olduğu zaman hemen forumdan bir sohbet açıp ingilizce şikayet edin, sohbete 3-5 game master ve çevirinin doğrulanması için syndrome23ü ekleyin, kısa sürede banlarını yerler. Syndrome23 oyun içi herhangi bir işlem yapmak için yetkili değil buraya koysanızda oda ingilizceye çevirip GMlere yönlendirecek..

• Upvote 2
medal medal medal medal

• Forum Moderator
7 hours ago, CatapaT said:

newempires adlı oyuncu her gün sohbet penceresinde İnsanların inancına dinine peygamberine küfür ederek konu açıyor.

Bunu ne zaman görecek ve bu oyuncuya önlem alacaksınız  syndrome23 ?????

oyun içerisinden şikayet etmeyi öğrendiğiniz zaman

• Upvote 2

• Forum Moderator

tekrar ettiğinde bana özelden yazın. konu açmak emin olun hiç bir şeyi hızlandırmayacak. 

• Upvote 1

• Forum Moderator

ekran görüntüsünü bana özelden atın. bir daha böyle bir olay olursa yine özel mesaj alın.

daha önce sizi kamuoyu oluşturmanın işe yaramayacağını söylemiştim. maalesef burası bir türk firması değil ve linç kültürü ile işler yürümüyor. bu tip durumlara bizzat müdahale etmek için bir gm görevlendireceğiz yada ben gm yetkileri alacağım

oyunda herkesin bildiği gibi muharebe puanları 1-2-3-4-5-6-7-8-9 diye gidiyor ve bazı tank yada uçaklar üst muharebe puanına gidebiliyor örneğin tier 4 bir aracın jetlere gelmesi gibi örneğin (tu4 f8 f7f) gibi bu muharebe puanını 0.3-0.7 oynatacaklarına üst limiti 9 yerine 15 gibi arttırsalar daha iyi olmaz mı ne biz üst tier ile çarpışmak zorunda kalmayız

medal

• 2 weeks later...

Merhaba arkadaşlar.

oyunda it-1'lerin oldukça güçlendirilmiş olduğunu görüyoruz. anlaşılan yapılmak istenen bir rus  propaganda  çalışması var. anlayışla karşılanabilir ancak oyuna para vererek oynayan ve zamanı kısıtlı olan oyuncuların bu saçmalık yüzünden eğlenememesi haksızlık. bu saçmalığın düzeltilmesi gerekmekte. zorlukla açtığımız maus'lar bu tank karşısında m4'lere dönüyor. derhal düzeltilmesi gerekmekte. ya da roket atan tank sınıfının birbiriyle mücadele edeceği ayrı bir puanlama verilsin.

syndrome23 (Posted )

1.1.17. Herhangi bir türde ayrımcılık, ırkçılık ve yabancı düşmanlığı. 1.2.8. Başka kullanıcıları oyunu bırakması ya da bir içeriği mağazadan satın almasını önlemek yönünde mesajlar veren kullanıcı adları ve profil resimleri. 1.1.19. İmalı ya da direk olarak küfür veya aşağılama (tamamen ya da kısmen). Bu maddeye şunlar dâhildir; küfür etmek, sağlık ile ilgili konulara atıfta bulunmak (kanser, akli hastalık vs.), saldırgan ve kötü söz söylemek, tabiatında aşağılamaya ve kötüleme yönelik herhangi bir şekilde atıfta bulunmak. Otomatik filtrelenen kelimeler bunlara dâhil değildir.
medal medal

• 5 weeks later...

1- Amerika ve Rusların düşük seviyelerde hızlı tanklara sahip olması ve bunun sonucunda Gerçekçi Savaşlarda üstünlük sağlamaları. Bir çok konuda üstünlük sağlıyorlar. M18 tankını ele alırsak çok rahatlıkla haritayı dolaşıp hele ki Alman tanklarını çok rahatlıkla arkalarından vuruyorlar. Sadece bu da değil. Bayrakları Almanlardan önce ele geçiriyorlar ve hemen camperlama işine girişiyorlar. Bunun sonucunda agresif davranmak zorunda olan Almanlar çok rahat  bir şekilde avlanıyorlar. Bu söylediklerim 5.7 BR sine kadar ondan yüksek tankım olmadığı için bir şey diyemeceğim.
2- Almanların çok rahat Mühimmat patlaması ve çok rahat bir şekilde bütün modülleri zarar görmesi hatta benzin veyahut motor zarar görmemesine rağmen yakıt tankının BOOOM etmesi.
3- T34'lerin saçma saçma yerlerden sektirmesi. Bir Tiger tankı çok rahatlıkla her yerden delebiliyorken t34lerin anlamsızca Tiger mermilerini savuşturması. Bende bizzat T 34 85 kasıp denedim gerçekten çok güzel sektirmelere şahit oldum.

4- Haritaların her zaman Almanlara karşı dezavantajlı olması. Kursk filan var ama onuda binde bir görüyoruz.

syndrome23 (Posted )

1.1.2. Gözetilen alanlarda ateşli bir kavga başlatmak veya katılmak, kasıtlı olarak bir konuyu saptırmak veya işe yaramayan anlamsız istenmeyen mesajlar göndermek.
medal medal medal

• Forum Moderator

>yüz bin defa uyarılan adamın hala aynı kafayla açtığı başlıklar.

ya bir de daha napalım? bütün tankları ölümsüz yapalım olsun bitsin anca keser?

• Upvote 3

• 3 weeks later...

Arkadaşlar Biliyorum Konu Ya Kabul Edilmeyecek Yada Kapanacak Ancak Bu Oyunun Problemi Ve Bu Problemi Belirtmem Lazım !!!

1.Alman Tankları Gereksiz Yere Aşırı Derece Pahalıya Tamir Ettiriliyor.Kugelblitz Basitleştirilmiş modda 22.000 aslana yaptırılırken zsu 37-zsu 57 3.110-3.750 aslana yaptırılıyor.Yada Tiger 105 6.000 aslana Tamir Edilirken ıs4m sadece 4.000 aslana tamir ettirebiliniyor.(Miktarlar Yanlış Olmuş Olabilir)Ayrıca Almanların Güç Bakımından Herhangibir Farkıda Yok hatta Daha Kötü Bence.

2.Alman Mermileri Aşırı Derece Saçma Sekiyor.Normalde Vuruldugunda Girilecek Yerde Sekiyor.

3.Tankların Araştırması ve Para biriktirmesi Aşırı Zor.Saten Araştırırken Cok uğraşıyoruz Birde Parasını Bekliyoruz !!

4.Leopard 1-Leopard a 1in Attıgı Sabolar t -10m lere hiç bir türlü Güzel Hasar Veremiyor.Ya Attıgı Sekiyor Yada Atıp 1 kişiyi Öldürüyor.Saten 1 kişi Öldükten Sonra Leopard Tek Yiyor .Leopard 1 lerin Sabolarının Güçlendirilmesi Lazım.

5.Leopardların Kuyruk Stabilezeli Mermileri 1200 Aslan.Fiyatının Ucuzlaması Lazım.

6.Yüksek Seviye Tanklar Çok Az Para Veriyor.En Fazla 1,500 Aslan Veriyor.Bunun Sayısının En Az 3,000 Filan Olması Lazım !! 

Not : Syndrome23 Konuyuda Kilitleme !! Gerçekler Bunlar.Bunlar Oyunu Çekilmeyecek Hale Getiriyor.

• Forum Moderator

Not : Syndrome23 Konuyuda Kilitleme !! Gerçekler Bunlar.Bunlar Oyunu Çekilmeyecek Hale Getiriyor.

konuyu doğru yere açarsan belki düşünebiliriz.

zaten bu tip şeyler için yeniden başlık açmana gerek yok. zaten yüz bin defa söylenen tartışılan konular. üst konuları veya daha önce açılmış benzer konuları tercih edebilirsin.

bu arada 94 savaşın var ve bu araçlara sahip olman mantıken imkansız. bunun anlamı da ya yalan söylüyorsun yada forumda birden fazla hesabın var. ikincisi zaten yasak, ilki de pek tasvip ettiğim bir şey değil. 

konuları laf olsun diye kitlemiyorum, doğru bir şekilde isteyen herkes derdini anlatıyor. dediğim gibi, daha eski konuları, en azından doğru alt foruma yaz. iyi oyunlar

• Upvote 2

Böyle Bir Konu Açmıştım Ve syndrome23 konumu kilitleyip böyle bir tanka sahip olamazsın filan demiştin hacı.ben özellikle bu hesaptan yazdım ki sen benim gerçek hesabımı banlatma ayrıca isterse alt konu açtırmamı iste istersen banla bu hesabı ancak bunu unutma bu oyunda almanları kötüleme propagandası var !! alman tanklarına utanmasanız çivi attırcaksınız.!!

• Forum Moderator

IP adresini geçtim, seviyenden ben de dahil herkes senin kim olduğunu biliyor zaten. 

şu an elimde detaylı kontrol yapacak imkan yok, olduğunda hak ettiğin cezayı alacaksın.

• Upvote 4

• 3 weeks later...

Almanlar'dan Maus ve Jadg... (tam hatırlamıyorum - TD) ağacından gidiyorum.Hep makyajlanmış tanklarla oynamak zorundayız ve bu beni sıkmaya başladı.Ne zırhları artıyo ne topları güçleniyo sadece dış görünüşü değişiyo.Buna bi çözüm getirilcek mi yoksa böyle devam mı ?

Edit : Maus yolunda  Pz.III L'deyim,td yolunda  StuG III G...

Edited by RB28DETT

Bir tane zaman makinesi bul. Sonra 1940 yılına geri dön. Almanyanın kara araçları üreten firmalarını ziyaret et ve şikayetlerini onlara anlat bize değil.

Sonuçta araçları tasarlayan biz değiliz ki :)))

Edited by YavruKurt147
  • Upvote 2
medal medal medal

3 günde bu kadar mı sıkıldın arkadaşım? Aynı şaseyi kullanarak farklı taret kullanmalarından daha doğal ne olabilir? Bugünde aynı yöntemler kullanılmakta zaten.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

4 hours ago, legitimate_90 said:

alternatif tarih oyunu oynaman lazım :) hangi ülke hangi araçları üretmiş ise onlar var oyunda. wot gibi değil bu oyun sanırım bu yüzden seni sıktı

Cevabımı aldım susuyorum herkese teşekkürler :D

• 2 weeks later...
syndrome23
syndrome23 gave RB28DETT a warning for this post
Reason: Rule Breaking Warning · Points: 1 ·

1.1.19 ve 1.1.17 ihlali sebebiyle içerik kaldırılmıştır.

syndrome23 (Posted )

1.1.2. Gözetilen alanlarda ateşli bir kavga başlatmak veya katılmak, kasıtlı olarak bir konuyu saptırmak veya işe yaramayan anlamsız istenmeyen mesajlar göndermek. 1.1.19. İmalı ya da direk olarak küfür veya aşağılama (tamamen ya da kısmen). Bu maddeye şunlar dâhildir; küfür etmek, sağlık ile ilgili konulara atıfta bulunmak (kanser, akli hastalık vs.), saldırgan ve kötü söz söylemek, tabiatında aşağılamaya ve kötüleme yönelik herhangi bir şekilde atıfta bulunmak. Otomatik filtrelenen kelimeler bunlara dâhil değildir. 1.1.7. Bir şeyi ispatlamak amacı ile diğer kullanıcıları oyunu oynamayı bırakmak için teşvik etmek ya da kullanıcıları mağazadan herhangi bir içerik almayı engelleyecek şekilde teşvik etmek.
  • Upvote 1

Dediklerinin %90 doğru. O saydığın şeylerin hepsi saçma sapan ve bilerek düzeltilmeyen üstüne daha da artırılan saçmalıklar. Ama oyunun strese sokması yada oynanmamasına katılmıyorum oyun gayet oynanılabilir. Sadece nasıl oynamak gerektiğini çözmen gerekiyor hepsi bu.

Edited by YavruKurt147
medal medal medal

• syndrome23 changed the title to kural dışı başlık
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...